2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Canim internette bebeklerin sevecegi öğün mama corba tarifleri falan oluyor onları denesen.. Mesela ben yeni keşfettim ama tariflerini henüz deneme fırsatım olmadı. Mantigima göre gercekten güzel lezzetli oluyor. Instgrmda takip edebilirsin makarnavitma adlı bir site. Oranın tarifelrini de deneyebilirsin

Kızlar instgramda MAKARNAVİTMA adlı siteye bir göz atabilirsiniz güzel tarifler var. Ayrıca doğal ürünler de satıyorlar kapida ödemeli..

Onlarıda sevmedi
Canım bizimkide öyle sevmiyo ben içine meyve rendeliyorum ve az pekmez atıyorum ozaman yiyo bide direk ağzına sokma kaşığı önce kendin yiyo gibi yap o atılınca azcık dudağına değdir tatsın sonra yer inşallah. İlk hemen zaten kase kase yemiyo süre sonra çok yiyo. Sende deneyebilirsin hiç olmadı hıpp meyve püreleri varya ondan at içine belki sever

Takip ediyorum canım o siteyi benimde daha denemeye fırsatım olmadı. Evimede yeni geldim bu hafta 6. Ay hastane işleri var pazartesi en baştan başlıcam bakalım

Kızlar tatil boyunca giremedim. Çok sayfa birikmişti ancak okuyabildim. Herkese teşekkür güzel bilgiler için. @gsm_lee çok geeçmiş olsun ipek kıza. Sayfaları ne olur iyileşti yaz diye diye okudum. Çok sevindim Rabbim başka dert göstermesin kızçeye. A asya17 görüşemedik inşallah başka zaman tanışmak kısmet olur. Yarın 7 aylık kontrol var. Çok düzenli yapamadım ek gıda işini. Patates kabak havuç yoğurt yumurta sarısını üç gün kurralına uyup verdim. Yumurta sarısı göz çevresinde kabarcık yaptı bıraktım yumurta işini. Yarın kendi doktorumuza da danışıp daha düzenli başlayacağım inş

Canim benim oglumada ablam bakacakti oda bana bayramda soyledi mecbur kaldim 10 gun rapor aldim bakici buldum oda yeni evli hemen cocuk istemiyorum dedi ama eger hamile kalirsa ortada kalicam. Baska birini bulmayada zamanim yok. Oglumu cok seviyo bakalim nereye kadar gidecek

Instagramda sedacelikatac var onu takip et o koyuyo oyle seyler enazinda fikir olur

Gecen bir programda gordum tv de. Domatesin icin 1 tane yesil copunden icine koyun tadi ve kokusu ayni taze gibi olur diyordu şef. Kis icin saklanan domteslere

Ek gıdaya başlayanları görünce daha ni heveslendim :)
Ben zaten 7-7,5 aylıkken başlayacaktım gıdaya. 6 ay bi bebek için bana çok erken gelmiştir hep.

Bide bu alerji çıkınca ne kadae geç o kadar iyi gelişmiş bağırsak dedim.
Şuan yumurta sarısı diyetini açtık. Bütün sarıyı da yedim hamd olsun bi tepki almadık. Yarın beyazıyla 4te 1 yumurta yiycem. 4. Gün sonunda eğer ki tepki vermezse yumurtayı geçmiş oluyoruz :)
İnşallah kendisine verdiğimde bi tepkiyle karşılaşmayız.

Günlerim ömerin huy değişimleri ve alerji diyeti yüzünden bitkisel hayatta gibi geçiyor.

Kizlr bakiciya ne kadar veriyorsunuz ve tek bebek bakicak degilmi

Benim birkaç görüşme tecrübem oldu. Yarım gün çalışıyorum bu arada. 500-600 arası çevrede bakıcısı olan var. Ama kimisi de buna burun kıvırıyor. Yarım gün bakacaklar ve başka iş talebim olmadı üstelik emzirmeye de geleceğim. Ama iş arayan da çok. Görüştüğüm kadar da görüşmek isteyen oldu ben annem bakacak diye kestim artık aramiyorum. Annem yan çizerse yine piyasaya dalacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…