- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 36
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.601
3 saat içinde 3 kez uyandı şimdi. Efendim? Nazar mı dedi biri?Maşallah de cnm. Anlamıyorum merve neden böyle. Kaan gece 1 defa kalkardı. Merve dün 9 gibi uyıdu. 12 de emzirdim yattım. 1,5 ta kalktı emdi. 4,5 ta kalktı emdi. 6 da kalktı emdi. 8 olmadan uyandı artık. Dün akşam yoğurt verdim sadece. Açlıktanmıdır nedendir anlayamadım
Olmaz canim geç olunca sıkıntı olmiyorKizlar bizim 6.ay asilarimiz bayram zamana denk geliyo.mecburen bayramdan sonraya kalacak.1hafta oynamis olacak.bi problem yaratir mi.bi de memleketteyiz burdaki saglik ocagi yapar heralde
Bizimki benim parmağımla uzatmamla da yemiyor illa kendi tutacakGenelde emzirdikten veya mama verdikten 1 saat sonra diyorlar. Ben çok aciktiginda verdiğimde istemiyor asla.mama bekliyor cunku. ..artık mamadan 1bucuk saat sonra deniycem bakalım...kızım sebzeyi sevmedi ben de bazen kaşıkla bazen parmağımla veriyorum. Parmakla dene istersen parmakla yiyorlar
Devam eder ama kanda enfeksiyon varsa idrar yolunda olunca Ateş olmiyor kuzum bildiğim kadarıyla çokKızlar iştahsızlığı meme emmesi falan idrar yolları enfeksiyonu olabilirmi?geçen gün ateş de oldu iki gün ama geçti.enfeksiyon olsa ateş devam ederdi dimi?
Masallah Paşa’ya 9 da uyuyup 5/6 ya kadar uyanmamak süper İpek iki defa kalkıyor bazen saatleri değişiyor neye göre anlam veremiyorum tabi :)Ben vermedim çünkü 8 buçuk 9 dan sonra uyuyor Genellikle uyanmıyor sabah 5-6 ya kadar ya da bir kere uyanıyor. Memede uyuyor. Baldan anne memede uyuyup uyanmıyor ise destekli uyuma sayılmaz, uyutulabilir gibi bir şey yazmıştı instagramda. Ben ekstra çaba harcamadığım için uyku eğitimine geçmedim. Yoksa geçecektim.
Kaşığı demi.bizimki de tutuyor bazen 2 kaşık kullanıyorum 1inj veriyorum eline ben deBizimki benim parmağımla uzatmamla da yemiyor illa kendi tutacak
Kendi tütüyor bende altran destekliyorum artik
Aslında alerjisi varsa beklemek daha doğru değil mi 1 ay sonra denersin tekrar.belki midesi de sindiremiyor başka huzursuzlugu oluyor mucanım benim yaptığım tarifte 1 kibrit kutusu beyaz peynir yazıyordu.Beyaz peynirle yaptım birde 6-7 saat buzdolabında bekleyecek yazıyor ardından süzdürdüm 1 saat süzülecekmiş ama ben unutmuşum geceden sabaha süzüldü biraz koyu oldu ama tadı güzel yediriyorum sevdi ancak bizde alerji var galiba ne zaman peynir yada yoğurt versem çenesi dudak kenarları kızarıyor bugün verdim yine kızardı,dr a sordum olsun ver sen birşey olmaz dedi yarım saat sonra geçiyor kendiliğinden.
Braun kuzumŞubat anneleri :) kulaktan ateş ölçer almayı düşünüyorumhangi markayı önerirsiniz
Aslında dönmeden önceydi bu. Bi kere kalkıyor genelde. Ama nazar değdi herhalde 3 kere kalktı 8 buçukta beri :))Masallah Paşa’ya 9 da uyuyup 5/6 ya kadar uyanmamak süper İpek iki defa kalkıyor bazen saatleri değişiyor neye göre anlam veremiyorum tabi :)
Aynen eskiden gece 2 kere kalkardi artik 7 kere fln kalkıyor allahtan emzik kullanıyor da geri dalıyor.bence de sıcaktan çünkü odayu açamıyorum. .gündüz uykumuz nerdeyse hiç yok o ayrı.cnm sicaklardan herhalde bizimde son 1 aydir uykusi bozuldu eskiden gece ya 1 ya 2 kere kalkardi hatta 6 ya kadar kalkmadigi bile oluyordu simdi bizimde bozuldu insallah sicaklar gecince duzelir diye umuyorum. ama dogru diyorsun cnm annede uykusuz kalinca çocugada bakacak guc bulamiyorsun, sen stresli olunca cocuk anliyor onada geciyor cnm. Allah yardim etsin valla tum annelere...
3 saat içinde 3 kez uyandı şimdi. Efendim? Nazar mı dedi biri?
Efsunda 8den beri 3.ye kalkiyor. Bugun bi hal var bebelerde demek kiAslında dönmeden önceydi bu. Bi kere kalkıyor genelde. Ama nazar değdi herhalde 3 kere kalktı 8 buçukta beri :))
Mızmızlanma ağlamasında yanına gidiyorum uzanıyorum dokunuyorum konuşuyorum susuyor ama beni isteyen ağlamaları oluyor ortam değiştirmek kucak istediği vs o zaman alıyorum ev turluyoruz falan sıkılınca baya ağlıyor mecbur alıyorumAllahtan memleketteyim.kocam yanimda olsaydi koca katili olabilirdim.
Hani diyorum ya ediz kolik bi bebekti.dogdugu zamandan beri uyanik oldugu saatler hep huzursuzdu hep aglama seklindeydik.hal boyle olunca hep kucakta kaldi.benden baskasina gitmiyo.esimde bile 5dak.ona gitmek icin heyecanlaniyo atliyo 5dak sonra beni ariyo.yere birakamiyorum simdi.5dak sonra kiyamet kopuyo al beni diye.simdi esimde tutturmus senden uzak tutmaya calis.birak yerde aglasin alma hic kucagina.eee tamam almiyayim.benim de isime gelir .ama cocuk aglamaktan katiliyo artik.o zaman bile alma diyo.aglayarak ogrenecekmis.3gun kucaga almazsam alisirmis.ben birakmak istemiyomusum.yoksa alistirmazsam evimiz devamli boyle kalirmis.yaaa tamamm haklisin da cocuk her agladiginda kosmuyorum.ama aglamaktan perisan oluyo yavrumm.
Biz mi anormaliz acaba.sizler nasilsiniz.
İpek’te böyle hiç tek kalkmadı 2 kez bazen 3 ilk uykusu uzun sonra 4 saate bir kalkıyorMaşallah de cnm. Anlamıyorum merve neden böyle. Kaan gece 1 defa kalkardı. Merve dün 9 gibi uyıdu. 12 de emzirdim yattım. 1,5 ta kalktı emdi. 4,5 ta kalktı emdi. 6 da kalktı emdi. 8 olmadan uyandı artık. Dün akşam yoğurt verdim sadece. Açlıktanmıdır nedendir anlayamadım
Kaşığa da gıcık uzatınca sinir oluyor onu tutuyor ya da elin veriyorum brokoli muz patates vs alttsn tutuyorum öyle ısırıyorKaşığı demi.bizimki de tutuyor bazen 2 kaşık kullanıyorum 1inj veriyorum eline ben de
Yok kız vallahi kıskanmadım. Ne güzel keşke benim olsa dedim3 saat içinde 3 kez uyandı şimdi. Efendim? Nazar mı dedi biri?
Ben de herseyi mustela almistim ama vucut losyonu ve yuz kremi hic iyi gelmedi hatta egzama yapti.. burada e45 diye dermatolojik bir krem var hem de çok ucuz, en iyi o geldi vucudundaki kizariklik ve egzamalara (burada doktorlar hep onu oneriyor), sampuan ve vucut sampuani hala mustela kullaniyorum ama onlar için de baska markalar deneyecegimCanım ben de ek gida vermiyorken bebegim 2 aya yakin egzama gibi alerji icindeydi yüzü. Doktor kortizonlu krem verdi ama ilk önce sampuanlarini degistireceksin dedi. Simdi sampuan losyon hepsi mustelanin. Ve bebegi uzun süre yikamasam artardi alerjisi. Bir ara her gün yikayip losyonladim o zaman tamamen gecti ve tekrarlamadi. Musteladan fayda görebilecegine inaniyorum
Benim ufaklikta dermatir vardi mustelanin kremini onermisti doktor 1 paket kullandik banamisin demedi. Ben 2. Pakettte krem diye balmini almisim o gecirdi dermatitleri tamamen.Ben de herseyi mustela almistim ama vucut losyonu ve yuz kremi hic iyi gelmedi hatta egzama yapti.. burada e45 diye dermatolojik bir krem var hem de çok ucuz, en iyi o geldi vucudundaki kizariklik ve egzamalara (burada doktorlar hep onu oneriyor), sampuan ve vucut sampuani hala mustela kullaniyorum ama onlar için de baska markalar deneyecegim
Yok be canım, o işin şakası. Sen kendini biliyorsan değmemiştir, benim de nazarım değmez meselakizz ben valla gece uyandi dedikten sonra gordum ilk msjini o yuzden nazarim degmis olamazmasallah masallah diyelim yine tabi uyuyan bebeklere