- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 36
-
- Konu Sahibi Homely_angel
- #62.621
Mevlana ya bağladılar sanki :) döne döne...Efsunda 8den beri 3.ye kalkiyor. Bugun bi hal var bebelerde demek ki
Anammm.. Der miyim kız hiç. İyilerin nazarı değmez,nazar değildir o, değse duramazsın :)) kıyamam bi de anlatmış, hiç öyle düşünmedim ki. uyansın bacım napalım, verdim memeyi uyuduYok kız vallahi kıskanmadım. Ne güzel keşke benim olsa dedimmaşallah dedim ayol. Keşke tüm veletler öyle olsa dedim.
Benimki de oturmuyor canım. Çünkü çok hareketli oturmak istemiyor diye düşünüyorum. Hemen önündeki sağındaki solundaki bişeue uzanıp almak istiyor. Öyle olunca duramıyor sabitGunaydin kizlar bsy sorucam szn bebeler oturuyormu? Biz haftaya insallah 7 aylik olucaz yuvarlanma uzakteki oyuncaklara yetişmek bunlarda bi sknti yok ama oturmuyo oturtmaya calisiyorum kendini birakiyo oturmayi hic bilmiyo desteklide oturmuyo
Oo maşallah erkencisiniz canım. Sünnet konusuna katılıyorum. Biz de 15 gün önce yaptırdık 3 gün kucakta tuttuk ama çook zorlandık. Bizimki emeklemitor daha ama yuvarlana yuvarlana her yere gidiyor. Yatırdığım anda dönüyordu. Tam iyileşmedi daha şişlik var biraz dikişler de düşmedi. Bi de denize havuza sokuyoruz şimdi inşallah bişey olmaz. Sizinki şu an nasıl olduKızlar merhabaa. Oğlum 6,5 aylık olduErkek çocuk annelerine bi öneri sunayım burdan, ben yandım siz yanmayın. Siz siz olun çocuğunuz yerde sürünmeye ya da emeklemeye başlayınca sünnet yaptırmayın, ya daha önce ya da yürümeye başlasın öyle yaptırın. en fazla 1 hafta sürer dedikleri sünnet yarası 20 günde zor iyileşti oğlumun, yerde sürünmesin diye tutmaya çalıştık ama hareketli baya, tahriş etti kanattı durdu yarasını, 20 gündür çocuğum da ben de rezil olduk. Bi de çocuğum kucaktaydı devamlı, şimdi yarası iyileşince yere bırakıyoruz yavrum emeklemeyi unutmuş yerde durmak istemiyor, gelişimine engel olduk resmen, çok yanlış bi zaman seçmişiz
Bir de oğlumun alt iki dişiyle üst önden bir dişi çıktı ikincisi yolda, sünnet arası bi de diş çıkardı ki sormayınalt diş neyse de üst dişlerin çıkması şaşırttı beni baya erken çıktı sanırım, sizinkilerden çıkaran var mı üst diş kızlar, üstteki diş yerleri de şişmiş yerleri onlr da yolda
Goturunce haber veririm canimBenimkinde de hafif var. Dr a gittik 1 yaşına kadar düzelmezse getirin dedi ama benim içime pek sinmedi. Sizin Dr ne diyecek acaba. Yapabileceğimiz birşey varsa geç kalmak istemiyorum
Insallah gorursunuz canim daha bizleri gececekler.Oo masallah senin ilk bebe boyuna gelir yakında. İnşallah biz de görürüz o günleri.. :))
Olabilir. Gece terörü yaşayanlar olmaya başlıyor. Merve gece daha çok emiyor. Belki gündüz sıcak geliyordur. Ama o mayıstan beri böyle. Bugün bir 2 de bide 6 da kalktı çok mutlu oldumkizlar bizim doktor bu gece uyanmalara da veya yalniz kalinca aglamalar icinde bu 6. ay bebekler annesini kaybetme korkusundan oluyor demişti aslinda simdi hatırladım. gece uyanmalar icin sacma gelmisti bana ama olabilir de. sicaklardan da olabilir dedi. ben sicaklara bağlamıştım. hatta dedi ki klinige 5 gunluk bebek gelmis emmiyor diye. sonra klinikte denemişler klima falan varya serinde bebek hemen emmeye başlamış.
Evet canm dedigin gibi cok hareketli biraktigim yerde bulamiyorum oturmak hic istemiyorBenimki de oturmuyor canım. Çünkü çok hareketli oturmak istemiyor diye düşünüyorum. Hemen önündeki sağındaki solundaki bişeue uzanıp almak istiyor. Öyle olunca duramıyor sabit
canım daha mideye gitmeden kızarıyor cildi hassas yani peynir değince değen yerler kızarıyor.5 aylıkken başlamıştık böyle olunca ara verdim 6 aylıkken yine aynı nolacak bilmiyorumAslında alerjisi varsa beklemek daha doğru değil mi 1 ay sonra denersin tekrar.belki midesi de sindiremiyor başka huzursuzlugu oluyor mu
uyku eğitimlerinde zaten 10 yada 15 gün tüm uykularını uyku eğitimiyle veriyorlar memede yada sallama olmayınca nasıl uyuyacak çocuk mecburen eğitim ileBilmiyorum ki. Gündüz uykusu çok değişken. Yorulunca emerken uyuyakalıyor. Gündüz uyku eğitimi nasıl vereceğiz peki? Onu hiç araştırmadım.
canım mustela ciltte kuruluk yapıyor bize yaramadı ben hipp kullanıyorum kaç aydır çok memnunum aklınızda olsunBen de herseyi mustela almistim ama vucut losyonu ve yuz kremi hic iyi gelmedi hatta egzama yapti.. burada e45 diye dermatolojik bir krem var hem de çok ucuz, en iyi o geldi vucudundaki kizariklik ve egzamalara (burada doktorlar hep onu oneriyor), sampuan ve vucut sampuani hala mustela kullaniyorum ama onlar için de baska markalar deneyecegim
Hmm.. Aslında günduyku eğitimlerinde zaten 10 yada 15 gün tüm uykularını uyku eğitimiyle veriyorlar memede yada sallama olmayınca nasıl uyuyacak çocuk mecburen eğitim ile
Uygulayıp başarılı olan çokmuş. Sen vermeyi düşünüyor musun uyku eğitimi?uyku eğitimlerinde zaten 10 yada 15 gün tüm uykularını uyku eğitimiyle veriyorlar memede yada sallama olmayınca nasıl uyuyacak çocuk mecburen eğitim ile
aynen bizimde bugun az kalkti cok sukur 2 kere falan.Olabilir. Gece terörü yaşayanlar olmaya başlıyor. Merve gece daha çok emiyor. Belki gündüz sıcak geliyordur. Ama o mayıstan beri böyle. Bugün bir 2 de bide 6 da kalktı çok mutlu oldum
Aslında düşünüyorum ama çalıştığım için nasıl olacak bilmiyorum gündüz bende değil aksam bende zaten akşam uykusuna memede geçiyor çok uykuluysa kendide uyuyor.Haftasonu olacak bir işte degilkiHmm.. Aslında günd
Uygulayıp başarılı olan çokmuş. Sen vermeyi düşünüyor musun uyku eğitimi?
Her bebek farkli oluyor canim birine iyi gelen digerine gelmeyebilir tabi kiBen de herseyi mustela almistim ama vucut losyonu ve yuz kremi hic iyi gelmedi hatta egzama yapti.. burada e45 diye dermatolojik bir krem var hem de çok ucuz, en iyi o geldi vucudundaki kizariklik ve egzamalara (burada doktorlar hep onu oneriyor), sampuan ve vucut sampuani hala mustela kullaniyorum ama onlar için de baska markalar deneyecegim
canım daha mideye gitmeden kızarıyor cildi hassas yani peynir değince değen yerler kızarıyor.5 aylıkken başlamıştık böyle olunca ara verdim 6 aylıkken yine aynı nolacak bilmiyorum
Anladım canım. Seni zorlamıyorsa bu durum, çok da elzem değil. Biz iyiyiz şimdilik. Ama pisman olur muyum bilmiyorum.. Yaşayıp göreceğiz. Hiç planlı programlı olamadım şu hayatta. "Gelsin hayat bildiği gibi " modunda devam...Aslında düşünüyorum ama çalıştığım için nasıl olacak bilmiyorum gündüz bende değil aksam bende zaten akşam uykusuna memede geçiyor çok uykuluysa kendide uyuyor.Haftasonu olacak bir işte degilki10-15 gün gibi bir vaktim yok malaesef