2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Yok kız vallahi kıskanmadım. Ne güzel keşke benim olsa dedim maşallah dedim ayol. Keşke tüm veletler öyle olsa dedim.
Anammm.. Der miyim kız hiç. İyilerin nazarı değmez,nazar değildir o, değse duramazsın :)) kıyamam bi de anlatmış, hiç öyle düşünmedim ki. uyansın bacım napalım, verdim memeyi uyudu

Gunaydin kizlar bsy sorucam szn bebeler oturuyormu? Biz haftaya insallah 7 aylik olucaz yuvarlanma uzakteki oyuncaklara yetişmek bunlarda bi sknti yok ama oturmuyo oturtmaya calisiyorum kendini birakiyo oturmayi hic bilmiyo desteklide oturmuyo
Benimki de oturmuyor canım. Çünkü çok hareketli oturmak istemiyor diye düşünüyorum. Hemen önündeki sağındaki solundaki bişeue uzanıp almak istiyor. Öyle olunca duramıyor sabit

Oo maşallah erkencisiniz canım. Sünnet konusuna katılıyorum. Biz de 15 gün önce yaptırdık 3 gün kucakta tuttuk ama çook zorlandık. Bizimki emeklemitor daha ama yuvarlana yuvarlana her yere gidiyor. Yatırdığım anda dönüyordu. Tam iyileşmedi daha şişlik var biraz dikişler de düşmedi. Bi de denize havuza sokuyoruz şimdi inşallah bişey olmaz. Sizinki şu an nasıl oldu

kizlar bizim doktor bu gece uyanmalara da veya yalniz kalinca aglamalar icinde bu 6. ay bebekler annesini kaybetme korkusundan oluyor demişti aslinda simdi hatırladım. gece uyanmalar icin sacma gelmisti bana ama olabilir de. sicaklardan da olabilir dedi. ben sicaklara bağlamıştım. hatta dedi ki klinige 5 gunluk bebek gelmis emmiyor diye. sonra klinikte denemişler klima falan varya serinde bebek hemen emmeye başlamış.

Olabilir. Gece terörü yaşayanlar olmaya başlıyor. Merve gece daha çok emiyor. Belki gündüz sıcak geliyordur. Ama o mayıstan beri böyle. Bugün bir 2 de bide 6 da kalktı çok mutlu oldum

Benimki de oturmuyor canım. Çünkü çok hareketli oturmak istemiyor diye düşünüyorum. Hemen önündeki sağındaki solundaki bişeue uzanıp almak istiyor. Öyle olunca duramıyor sabit
Evet canm dedigin gibi cok hareketli biraktigim yerde bulamiyorum oturmak hic istemiyor

Aslında alerjisi varsa beklemek daha doğru değil mi 1 ay sonra denersin tekrar.belki midesi de sindiremiyor başka huzursuzlugu oluyor mu
canım daha mideye gitmeden kızarıyor cildi hassas yani peynir değince değen yerler kızarıyor.5 aylıkken başlamıştık böyle olunca ara verdim 6 aylıkken yine aynı nolacak bilmiyorum

Bilmiyorum ki. Gündüz uykusu çok değişken. Yorulunca emerken uyuyakalıyor. Gündüz uyku eğitimi nasıl vereceğiz peki? Onu hiç araştırmadım.
uyku eğitimlerinde zaten 10 yada 15 gün tüm uykularını uyku eğitimiyle veriyorlar memede yada sallama olmayınca nasıl uyuyacak çocuk mecburen eğitim ile

canım mustela ciltte kuruluk yapıyor bize yaramadı ben hipp kullanıyorum kaç aydır çok memnunum aklınızda olsun

uyku eğitimlerinde zaten 10 yada 15 gün tüm uykularını uyku eğitimiyle veriyorlar memede yada sallama olmayınca nasıl uyuyacak çocuk mecburen eğitim ile
Hmm.. Aslında günd
Uygulayıp başarılı olan çokmuş. Sen vermeyi düşünüyor musun uyku eğitimi?

Hmm.. Aslında günd

Uygulayıp başarılı olan çokmuş. Sen vermeyi düşünüyor musun uyku eğitimi?
Aslında düşünüyorum ama çalıştığım için nasıl olacak bilmiyorum gündüz bende değil aksam bende zaten akşam uykusuna memede geçiyor çok uykuluysa kendide uyuyor.Haftasonu olacak bir işte degilki10-15 gün gibi bir vaktim yok malaesef

Her bebek farkli oluyor canim birine iyi gelen digerine gelmeyebilir tabi ki

canım daha mideye gitmeden kızarıyor cildi hassas yani peynir değince değen yerler kızarıyor.5 aylıkken başlamıştık böyle olunca ara verdim 6 aylıkken yine aynı nolacak bilmiyorum

Peynire verdigi tepkiyi yoğurda veriyor mu? Yani ikisi de dokunmuyor benimkine peynir kızarıklık yaptı. Tuhaf değil mi?

Anladım canım. Seni zorlamıyorsa bu durum, çok da elzem değil. Biz iyiyiz şimdilik. Ama pisman olur muyum bilmiyorum.. Yaşayıp göreceğiz. Hiç planlı programlı olamadım şu hayatta. "Gelsin hayat bildiği gibi " modunda devam...

Emziren anneler size bir sorum var şimdi ek gıdalarda yavaştan başladı.
Ben arada ek gıda ile birlikte emzirmeye çalışıyorum ama saatlerin arası tabikide çok açıldı.
Tek emzirişte tek göğüs emdiği için bir göğüs 7-8 saat bekliyor artık.Azalmasından korkuyorum
Sizler sağıyormusunuz yoksa olan ne varsa emiyormu?

Kızlar yumurta sarısını nasıl veriyim? İyice haşlayım mı? Az mı haşlayım? Bide iyi haberle geldim. Bizim miniğin kolundaki minik beyaz lekede sorun yokmuş. Pigment kaybı olmuş. Güneşten koruman yeterli. Hiç önemli değil dedi. Vitiligodan korktuk dedim. O bambaşka bişey dedi. Sebze-tahıl-meyve sırasını önerdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…