2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet İnstagram dan takip ediyorum szi hepinizin bebeler oturuyo masaallah bnmki hic Mama sandalyesi alcam bugun bakim insallah onda oturur dun kontrolunuz vardi sirmayi unuttum
Mama sandalyesi yeterli destegi saglamaz ama hic oturmuyorsa belini filan tam destekleyecek bir sey lazim. Eger buyuk emzirme yastigin varsa ona oturt guzelce.

Screenshot_2018-08-14-13-22-33-1-1.png

Mama sandalyesi yeterli destegi saglamaz ama hic oturmuyorsa belini filan tam destekleyecek bir sey lazim. Eger buyuk emzirme yastigin varsa ona oturt guzelce.
Emizirme yastigi varda ona oturtuyorum bi bakiyorum uaznmis bacaklarin arasina sokmus oluyo sandalyeyide deniyeyim insallah alisir

Kızlar merhabaa. Oğlum 6,5 aylık oldu:emir_bebek:Erkek çocuk annelerine bi öneri sunayım burdan, ben yandım siz yanmayın. Siz siz olun çocuğunuz yerde sürünmeye ya da emeklemeye başlayınca sünnet yaptırmayın, ya daha önce ya da yürümeye başlasın öyle yaptırın. en fazla 1 hafta sürer dedikleri sünnet yarası 20 günde zor iyileşti oğlumun, yerde sürünmesin diye tutmaya çalıştık ama hareketli baya, tahriş etti kanattı durdu yarasını, 20 gündür çocuğum da ben de rezil olduk. Bi de çocuğum kucaktaydı devamlı, şimdi yarası iyileşince yere bırakıyoruz yavrum emeklemeyi unutmuş yerde durmak istemiyor, gelişimine engel olduk resmen, çok yanlış bi zaman seçmişiz:KK12:
Bir de oğlumun alt iki dişiyle üst önden bir dişi çıktı ikincisi yolda, sünnet arası bi de diş çıkardı ki sormayın:olamaz: alt diş neyse de üst dişlerin çıkması şaşırttı beni baya erken çıktı sanırım, sizinkilerden çıkaran var mı üst diş kızlar, üstteki diş yerleri de şişmiş yerleri onlr da yolda:işsiz:

Ay o daha beter. Ya canları sağolsun ama aylardır gece uyanmaları beni fena yıprattı. Bu sıcakta fıtığım nüksetti. Raporluydum geçen hafta iki büklüm gezdim. Çok sinirli biri olmaya başladım. Sanki biri bişi dese de üzerine atlasam diye bekliyorum resmen. Gündüz uykuları nasıl sizin. Gündüz çok uyuyorsa ondanda yapabilir. Zevkine dediğin için öyle düşündüm. Merve resmen her uyandığında emiyor. Gündüz pek emmiyor normal ek gıda yiyor. Normal dediğim en fazla iki yemek kaşığı günlük. Emzikle susmuyor alıp atıveriyo eliyle
Gündüzleri sağıyormusun canım peki.Gündüz çok emmiyor demişsinya

Emizirme yastigi varda ona oturtuyorum bi bakiyorum uaznmis bacaklarin arasina sokmus oluyo sandalyeyide deniyeyim insallah alisir
Çamaşır sepetinin içine yumuşak havlu serip kızı içine oturuyorum. Öne doğru düşmesin diye küçük bi yastık koyup oyuncaklarını sepete koyuyorum. Annem de bağlarmış bizi sepete. Yalnız hiçbir zaman çocuğu bırakıp ev işine dalmıyorum bende yanında onunla konuşup oynuyorum. Nolur nolmaz

Çamaşır sepetinin içine yumuşak havlu serip kızı içine oturuyorum. Öne doğru düşmesin diye küçük bi yastık koyup oyuncaklarını sepete koyuyorum. Annem de bağlarmış bizi sepete. Yalnız hiçbir zaman çocuğu bırakıp ev işine dalmıyorum bende yanında onunla konuşup oynuyorum. Nolur nolmaz
Aaa bu hic aklıma gelmemisti canm bugun mama sandalyesi aldim cok guzel oturuyo yavas yavaş alistiririm
Ama çamaşır sepeti harika fikir valla

Aaa bu hic aklıma gelmemisti canm bugun mama sandalyesi aldim cok guzel oturuyo yavas yavaş alistiririm
Ama çamaşır sepeti harika fikir valla
Henuz destekli oturamayan bebeyi mama sandalyesine oturtursan omur iligini zedelersin. Ileride postur bozuklugu olur skolyoz olur. Once destekli oturabilecegi ortami sagla sonra mama sandalyesi

canım bizde aynı 7,5 8 gibi uyuyor sabah 5,5 kadar gece kaldırıp emziriyorum uyku arasında ama gündüz için yapmak gerekmezmi gündüz sallanarak uyuyor ben yokken ama ben varsam memede uyuyor.
Bilmiyorum ki. Gündüz uykusu çok değişken. Yorulunca emerken uyuyakalıyor. Gündüz uyku eğitimi nasıl vereceğiz peki? Onu hiç araştırmadım.

Maşallah de cnm. Anlamıyorum merve neden böyle. Kaan gece 1 defa kalkardı. Merve dün 9 gibi uyıdu. 12 de emzirdim yattım. 1,5 ta kalktı emdi. 4,5 ta kalktı emdi. 6 da kalktı emdi. 8 olmadan uyandı artık. Dün akşam yoğurt verdim sadece. Açlıktanmıdır nedendir anlayamadım
Maşallah diyorum yaa... Ama dönerek kendini uyandırmıyor mu Iraz ? Tabiki uyandırıyor. Senin kız da çok dönüyordur belki? Bilmiyorum ki neden

Bende kv lerde olunca isediğim gibi hazırlayamıyorum bir de sürekli bir şey olmaz ver ver yemekten canı çeker lafları bu seferde çocuk benim yaptıklarımı yemiyor bixim yemeklerden istiyor ne olacak bilmiyorum canım aşırı sıkkın vermeyeceğim artık ne isterse istesin. Bir şey olmaz ya hemen et suyu verenler oluyor sorun olmaz
Valla azar azar ekmege batırıp verin tuzsuz ise diyorlar alışsın diye ilerde yemek yemiyorlar çünkü diye duydum ben denemeyi düşünüyorum cubku anladım ki damak tadı var bebelerin öyle haşlama falan yemiyorlar resmen yağlı sulu kremalı seviyorlar biİm ki vermiş patates püresini bebe ağlamış vermeyince düşün yanı :KK70:
cnm otelde et suyunu nerden buldun? hazir satiyolar kavanozda onlardan mi yoksa. ebebekte vardi hazir ilikli kemik suyu onlaf nasil acaba.
Kuzun bebek çocuk restoran bölümü var otelde ayrı ayrı et haşlama tavuk haşlama brokoli havuç karnibahar haşlama karabugday haşlama pirinç lapası yulaf ezmeso falan çıkıyor ordan alıp yaptım
He valla, bildin gız, tebrikler :KK9:
Sen de az astrolog değilmişsin :KK48:
ablam çok ilgilidir bende ondan dinledikçe iste :)

Kızlar bende benim bebenin yemesine takacam herhlde takmak istemiyorum ama yptığım hiçbir şeyi yemiyor bizim yeneklere saldırıyor ancak onlrda tuzlu baharatlı vermek istemiyorum ksşık maması filn bile yemiyor çocuk zaten küçücük
Tuzsuzsa bence ver mesela patates yemeği yaptın diyelim kuzu kıymasıyla yap salça yasak mi biomiyorum oldu ki yasak Sudan geçir hafif akit ez patatesi kıymalı ver bence istegi varken baharatsız tuzsuz yapıp vermeli

Aaa ben de öyleyim iste oglak im sen de yengeç misin yohsamm :KK70: ya da benim babam akrep o da cok planlidir
Yok anam bilemedin :)
Kizlar yaa sizinde kocalarjniz her halti cok iyi biliyomus gibi gelip karisip bide sizi sinir ediyormu. Sonrada sen toparla nasil toparlixaksan. Bogcam adaminaz kaldi. Artik iyic ekavga ediyoruz ya... cocuk uyucak emicek ac kaldi hizli ye cocuum ac aman ustu islak degistir. İyice kavga ediyorum artik karisma diye. Yemek yeme hizima bile karisiyo manyak mi ne
Ben Beninkine çok konuşuyorum sabirim Esin’le ben aynıyız suan kendimden utandım
Yanı aç uykusu var su bu demiyorum da sunu yap bunu niye soyle yapmadın vs diyorum kalbini kırıyorum galiba ya bak sen yazdın iyice icin gitti ben de çok müdahale ediyorum neden böyle oldum anlamadım anneme ablama eşime sürekli müdahale ediyorum İpek konusunda
Bunu aşmam lazim

Kızlar merhabaa. Oğlum 6,5 aylık oldu:emir_bebek:Erkek çocuk annelerine bi öneri sunayım burdan, ben yandım siz yanmayın. Siz siz olun çocuğunuz yerde sürünmeye ya da emeklemeye başlayınca sünnet yaptırmayın, ya daha önce ya da yürümeye başlasın öyle yaptırın. en fazla 1 hafta sürer dedikleri sünnet yarası 20 günde zor iyileşti oğlumun, yerde sürünmesin diye tutmaya çalıştık ama hareketli baya, tahriş etti kanattı durdu yarasını, 20 gündür çocuğum da ben de rezil olduk. Bi de çocuğum kucaktaydı devamlı, şimdi yarası iyileşince yere bırakıyoruz yavrum emeklemeyi unutmuş yerde durmak istemiyor, gelişimine engel olduk resmen, çok yanlış bi zaman seçmişiz:KK12:
Bir de oğlumun alt iki dişiyle üst önden bir dişi çıktı ikincisi yolda, sünnet arası bi de diş çıkardı ki sormayın:olamaz: alt diş neyse de üst dişlerin çıkması şaşırttı beni baya erken çıktı sanırım, sizinkilerden çıkaran var mı üst diş kızlar, üstteki diş yerleri de şişmiş yerleri onlr da yolda:işsiz:
Geçmiş olsun. Ah ahh... Diş yok daha bizde canım.

X