2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Evet İnstagram dan takip ediyorum szi hepinizin bebeler oturuyo masaallah bnmki hic Mama sandalyesi alcam bugun bakim insallah onda oturur dun kontrolunuz vardi sirmayi unuttum
Mama sandalyesi yeterli destegi saglamaz ama hic oturmuyorsa belini filan tam destekleyecek bir sey lazim. Eger buyuk emzirme yastigin varsa ona oturt guzelce.

Mama sandalyesi yeterli destegi saglamaz ama hic oturmuyorsa belini filan tam destekleyecek bir sey lazim. Eger buyuk emzirme yastigin varsa ona oturt guzelce.
Emizirme yastigi varda ona oturtuyorum bi bakiyorum uaznmis bacaklarin arasina sokmus oluyo sandalyeyide deniyeyim insallah alisir

Kızlar merhabaa. Oğlum 6,5 aylık olduErkek çocuk annelerine bi öneri sunayım burdan, ben yandım siz yanmayın. Siz siz olun çocuğunuz yerde sürünmeye ya da emeklemeye başlayınca sünnet yaptırmayın, ya daha önce ya da yürümeye başlasın öyle yaptırın. en fazla 1 hafta sürer dedikleri sünnet yarası 20 günde zor iyileşti oğlumun, yerde sürünmesin diye tutmaya çalıştık ama hareketli baya, tahriş etti kanattı durdu yarasını, 20 gündür çocuğum da ben de rezil olduk. Bi de çocuğum kucaktaydı devamlı, şimdi yarası iyileşince yere bırakıyoruz yavrum emeklemeyi unutmuş yerde durmak istemiyor, gelişimine engel olduk resmen, çok yanlış bi zaman seçmişiz
Bir de oğlumun alt iki dişiyle üst önden bir dişi çıktı ikincisi yolda, sünnet arası bi de diş çıkardı ki sormayın alt diş neyse de üst dişlerin çıkması şaşırttı beni baya erken çıktı sanırım, sizinkilerden çıkaran var mı üst diş kızlar, üstteki diş yerleri de şişmiş yerleri onlr da yolda

Gündüzleri sağıyormusun canım peki.Gündüz çok emmiyor demişsinya

Emizirme yastigi varda ona oturtuyorum bi bakiyorum uaznmis bacaklarin arasina sokmus oluyo sandalyeyide deniyeyim insallah alisir
Çamaşır sepetinin içine yumuşak havlu serip kızı içine oturuyorum. Öne doğru düşmesin diye küçük bi yastık koyup oyuncaklarını sepete koyuyorum. Annem de bağlarmış bizi sepete. Yalnız hiçbir zaman çocuğu bırakıp ev işine dalmıyorum bende yanında onunla konuşup oynuyorum. Nolur nolmaz

Aaa bu hic aklıma gelmemisti canm bugun mama sandalyesi aldim cok guzel oturuyo yavas yavaş alistiririm
Ama çamaşır sepeti harika fikir valla

Aaa bu hic aklıma gelmemisti canm bugun mama sandalyesi aldim cok guzel oturuyo yavas yavaş alistiririm
Ama çamaşır sepeti harika fikir valla
Henuz destekli oturamayan bebeyi mama sandalyesine oturtursan omur iligini zedelersin. Ileride postur bozuklugu olur skolyoz olur. Once destekli oturabilecegi ortami sagla sonra mama sandalyesi

canım bizde aynı 7,5 8 gibi uyuyor sabah 5,5 kadar gece kaldırıp emziriyorum uyku arasında ama gündüz için yapmak gerekmezmi gündüz sallanarak uyuyor ben yokken ama ben varsam memede uyuyor.
Bilmiyorum ki. Gündüz uykusu çok değişken. Yorulunca emerken uyuyakalıyor. Gündüz uyku eğitimi nasıl vereceğiz peki? Onu hiç araştırmadım.

Maşallah diyorum yaa... Ama dönerek kendini uyandırmıyor mu Iraz ? Tabiki uyandırıyor. Senin kız da çok dönüyordur belki? Bilmiyorum ki neden

Valla azar azar ekmege batırıp verin tuzsuz ise diyorlar alışsın diye ilerde yemek yemiyorlar çünkü diye duydum ben denemeyi düşünüyorum cubku anladım ki damak tadı var bebelerin öyle haşlama falan yemiyorlar resmen yağlı sulu kremalı seviyorlar biİm ki vermiş patates püresini bebe ağlamış vermeyince düşün yanı
cnm otelde et suyunu nerden buldun? hazir satiyolar kavanozda onlardan mi yoksa. ebebekte vardi hazir ilikli kemik suyu onlaf nasil acaba.
Kuzun bebek çocuk restoran bölümü var otelde ayrı ayrı et haşlama tavuk haşlama brokoli havuç karnibahar haşlama karabugday haşlama pirinç lapası yulaf ezmeso falan çıkıyor ordan alıp yaptım
He valla, bildin gız, tebrikler
Sen de az astrolog değilmişsin
ablam çok ilgilidir bende ondan dinledikçe iste :)

Tuzsuzsa bence ver mesela patates yemeği yaptın diyelim kuzu kıymasıyla yap salça yasak mi biomiyorum oldu ki yasak Sudan geçir hafif akit ez patatesi kıymalı ver bence istegi varken baharatsız tuzsuz yapıp vermeli

Aaa ben de öyleyim iste oglak im sen de yengeç misin yohsamm ya da benim babam akrep o da cok planlidir
Yok anam bilemedin :)
Ben Beninkine çok konuşuyorum sabirim Esin’le ben aynıyız suan kendimden utandım
Yanı aç uykusu var su bu demiyorum da sunu yap bunu niye soyle yapmadın vs diyorum kalbini kırıyorum galiba ya bak sen yazdın iyice icin gitti ben de çok müdahale ediyorum neden böyle oldum anlamadım anneme ablama eşime sürekli müdahale ediyorum İpek konusunda
Bunu aşmam lazim

Geçmiş olsun. Ah ahh... Diş yok daha bizde canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…