2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm bebeklere verirken yumurta sarisi iyi pismis olmali diye biliyorum az pismis verilmiyor. sevindim cnm onemli birsey cikmamasina :)

Son düzenleme:
kizlar bende size 10 puanlik bir soru soracagim. simdi biliyorsunuz bebisler bu ara herseyi ağızlarına götürüyorlar cok zevk aliyorlar. hatta doktora sormustum sakin engelleme dedi. engellersen daha cok problem olur. neyse sorum su bu oyuncaklarin ( cingiraklar ) hepsini agzina degdiriyor. bu kansorejen midir boyalari falan tehlikesi olur mu diye aklima geliyor. siz ne yapiyorsunuz organik oyuncak var mi ne yapnak lazim ?

Kuzum yumurta sarisinin iyi pişmiş olmasi lazim bir de cok minik minik basla 1/4 den fazla verme ilk denemede. Beyaz lekenin bir sorun olmayacağını hissetmistim hadi sevindim senin adına rahatlamissindir

Canım ben avm lerde lisanslı oyuncak magazalarindan almaya calisiyorum ama hediye veren de oluyor bisey diyemiyorum. Daha çok bakteri olayını önemsiyorum arada bir buzluga koyup bekletiyorum oyuncaklari malum bakteriler sogukta daha çabuk ölüyor

Normal sartlar altinda kati pismis olmali. Amaa mesela efsun nefret etti kati yumurtadan. Sonra yagda yumurtanin sarisina ekmek bandim verdim bayildi. 2 gundur kayisi kivaminda hasliyorum bayilarak yiyor.

Fisher price tarzi oyuncaklar bebekler icin uygun markalar zaten agzina goturmesinde sorun yok. Genelde bpa icermeyen plastikten kursunsuz boya ile uretiliyorlar

Kaynatani duyduydumda donduran ilk kez duyuyorum yav

Ben de bebegi çok aglatmama taraftariyim, cunku suanda bizimle tek iletisimleri aglamak ve biz sorunlarinin ne oldugunu anlayana kadar da agliyorlar ne yapsinlar.. umarım çok simarik olmaz buyuyunce ama kiyamiyorum :)

Bu arada bebekler ilk 6 ay bag kurmak için mutlaka kucak isterlermis ve kucakta tasimak onlari simartmazmis.. zamanla kucak istegi azalicakmis, burada doktorlar hep öyle diyor.. simarmasin diye kucaginizdan mahrum etmek onlara daha büyük zarar diye

Evet İnstagram dan takip ediyorum szi hepinizin bebeler oturuyo masaallah bnmki hic Mama sandalyesi alcam bugun bakim insallah onda oturur dun kontrolunuz vardi sirmayi unuttum
Ben su sandalyeden aldım, icinde sunger destegi var, 2-3 gun sonra çok güzel oturmaya basladi, tavsiye ederim

Eklentiler

• SmartSelect_20180815-183907_Amazon Shopping.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 73
Sonunda okudum tum mesajlari! :)
E45 adinda bir krem kullandim ama doktor bebekler uygun herhangi bir krem kullanabilirsin demisti, ben iskocyada yasiyorum burada E45 çok yaygin
Galiba burda yok o kremden yada ben hiç duymadım şimdilik losyon kullanıyorum sürekli yıkıyorum ve yağlıyorum bakalım doktora gitcem 10 gün sonra

kizlar ek gidada sorun yasayanlara onerim olacak belki sizde de ise yarar sanki biz biraz ilerleme kaydettik. doktorun dedigi gibi ilk verecegim gidalari muhallebi püre tarzi parmakla yedirince yiyiyor . iyice yemege alisinca kasikla devam ediyorum. zaten ilk kez yiyecegi birseyi kasikla almiyor. ayni zaman farkettim ki benim yedigim seyleri oda merak edip yemek istiyor. oyuzden yedirecegim seyleri bende yiyormuş gibi yapiyorum oda yemek istiyor. aslinda mantik basit dogada da oyle degil mi kuşlar kediler yavrularina ne yiyorlarsa onu yediriyorlar :) mesela kahvalti yaparken masanin yakinina oturtuyorum kac gundur, yumurta sarisi ve peynire de bu sekilde alisti. istemese de baştan , meraktan verdigim herseyi yemege calisiyor.

Ben yaptım onu ama şu yaptığım haşlama kabak havuç balkabağı vs hiç sevmedi ağzından direk çıkarıyo. Kendi yediklerimizden verdim nasıl istiyo ağlıyo şimdi hiç bişey tattırmıyorum baştan yine başlıcam bakalım neden bizde tutmadı anlamıyorum. Galiba 1 yaşına kadar hiç sulu bişey yemicek bizimki peynir ekmek devam

Zaten şımartma olayı şimdikinden çok farklı bence de. Şu an resmen terkedildim mi paniği gibi geliyor ağlamaları. E okuduk ettik falan da, ama hissiyat olarak şımaracak bi durum yok. Çünkü daha bebekler... Hele biraz büyüsün ler, herşeye ağlamayıp dik durması gerektiğini, bağımsız olmayı vs. Bi şekilde anlatacağım zaten ama şimdi konuştuğumuz dilden bile haberleri yok, dediğin gibi tek yapabildikleri ağlamak ve bu yolla bize "benim bi derdim var " mesajı vermek :)

Kaynatani duyduydumda donduran ilk kez duyuyorum yav
Canım bu ekolojik adam var ya erkan şamcı, o demişti, bazı oyuncakları kaynatamazsınız, pilli peluş oyuncaklar mesela.. Bi buzdolabı poşetine koyup buzluğa atın, sıcakta nasıl ölüyorsa bakteriler, soğukta da ölür. Demişti. Bu da bi yöntemmiş yani hijyen için

cnm parmakla da denedin mi ? birde et suyu ve soganla pişirip vermeyi. bence kendi yediklerinden zararsiz olanlari verebilirsin veya azcik suyuna batirip azcik ekmek falan verebilirsin tadlari ogrenmis olur hem de gidaya kusmez. cnm bunlar dogustan gurme oyle kandiramiyoruz sade pureyle falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…