• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Allah’ım o chat muhabbetleri neydi ya nice:D yasımızı büyütürdük yasımızı 18 yazsak koca koca adamlar yazardı
Ay bi de yonja netlog vardı
Hey gidi günler hey
Oralara boy boy fotoğraflarımızı koyarken simdi bebek bezi ne alsam diye konusur olduk :D

Allah’ım o chat muhabbetleri neydi ya nice:KK70: yasımızı büyütürdük yasımızı 18 yazsak koca koca adamlar yazardı
Ay bi de yonja netlog vardı
Hey gidi günler hey
Oralara boy boy fotoğraflarımızı koyarken simdi bebek bezi ne alsam diye konusur olduk :KK70:
Ayyy hakkaten ya ne günlerdi simdi nerden nereye
senin gibi Ben de ilk Bi arkadaşımın bilgisayarında girmiştim Klavye kullanmayı bile bilmiyirum millete slm Mrb nbr yazıyorum anca ötesi yok :KK48:

Ayyy hakkaten ya ne günlerdi simdi nerden nereye
senin gibi Ben de ilk Bi arkadaşımın bilgisayarında girmiştim Klavye kullanmayı bile bilmiyirum millete slm Mrb nbr yazıyorum anca ötesi yok :KK48:
Ay aeo yazdıydı biri anlamamıştım
Bir de lol yazanlar olurdu bunlar la yerine lol diyo galiba derdim ahaha :D angara bebesi kafası
Adamlar meğer gülüyormuş :D
Lol ne ya :D

Bu arada.. Bi saattir ayaktayız, emzirirken uyumuştu ıraz, karyola da, sağına soluna yastık koymuştum. Bi güzel uyuyordu. Biz de salonda yatıverelim dedik ilk defa, kapılar açık, odalar yanana, telsiz de açık, kendimce güvenli ya! Gece 03:15 gibi bir ağlama koptu, koştuk. Düşmüş yavrum. Kucagima alınca çabuk sakinledi. Alnını çarpmış, hafif bi kızarıklık... İyi gibi kızlar. Şimdi uyudu. Yarın doktor kontrolümüz var. Babik geç gelince adana dan, 3 gün sonraya kaldı 5 aylık kontrol. Doktora da sorarım. Ama iyi gibi. İnşallah bişeyi çıkmaz. Dört bi yanını yastıklamak lazım artık demek ki.

Bu arada.. Bi saattir ayaktayız, emzirirken uyumuştu ıraz, karyola da, sağına soluna yastık koymuştum. Bi güzel uyuyordu. Biz de salonda yatıverelim dedik ilk defa, kapılar açık, odalar yanana, telsiz de açık, kendimce güvenli ya! Gece 03:15 gibi bir ağlama koptu, koştuk. Düşmüş yavrum. Kucagima alınca çabuk sakinledi. Alnını çarpmış, hafif bi kızarıklık... İyi gibi kızlar. Şimdi uyudu. Yarın doktor kontrolümüz var. Babik geç gelince adana dan, 3 gün sonraya kaldı 5 aylık kontrol. Doktora da sorarım. Ama iyi gibi. İnşallah bişeyi çıkmaz. Dört bi yanını yastıklamak lazım artık demek ki.
Geçmiş olsun gittiğimiz nöroloji Dr süreli uyarıyor beni her gittiğimde sakin yüksek bi yere tek başına koyma diye ya beşiğine ya yere koyuyorum yalnız bı kalacaksa aman dikkat edin yine de siz

nemesis nemesis mabada mabada P Prime18 Birdilimkek Birdilimkek @netu @nosee mesela aklıma gelenler. Aslında hepsini merak ediyorum :)

Muhabbetin birimine yetismisim :)) tatlim benimki de coook eskilerden kalma kendi uydurmasyonum ozaman eegendim uydurabiliyordum sanirim uydurnusumda biraz kaba olmus ama nereye uye olsam onu kullanirim. İnstagramda bi tane daha vardi hatta sinie olmustum oyuzden yanina biseyler koydum. Google translate yapinca da binanlam cikmiyo hicbir dilce:halay:

Canım belki seni düşündüğü için uzak duruyordur. Bilmiyorum tabi, ince fikirli biriyse öyle olabilir diye düşündüm.

Mihtemelen benide dusunuyor cunku coktum kizz bu sleeji diyeti olayi beni mahvetti zayifladim gucten dustum resmen ezgiylede aksama kadar yoruluyorum artik isten gel al eve gec falan hadi dedim ondan once 3 ay sendromuydu kiz yoruyordu sonra is yoruyor ama doktora gitmek sart oldu

Aaaa :confused: ama işte neden luli? Nereden geliyor, kısaltma mı? Saçların mı lüleydi? Öylesine bi kısaltma mı :))
Benim kimlikte adım lütfiye. Normalde elif resmiyette lütfiye derlerdi ordan kaldı kuzum. Okullar bitince lutfiye gitti elif kaldı ama hala luli diyen çok var :)

Geçmiş olsun cnm yastıklamak da işe yaramıyor artık yere ya da beşiğe yatırmak lazım

Bu arada benim niki de merak ediyor muydun bilmem ama:) nur damlası demek oluyor. İskender palanın katre i matem kitabından esinlenmiştim o dönem:) kızımın zamanındaki grubumuzla 6 yıldır hala görüşüyoruz. Gerçek ismimi bilmelerine rağmen katre diyenler var hala çok bütünleştim bu isimle dışarda katre diye seslenseler bakarım:KK70:

Kusmuyorsa sorun yok bacim.kusarsa. surekli uyku hali olursa acil doktor.
Geçmiş olsun gittiğimiz nöroloji Dr süreli uyarıyor beni her gittiğimde sakin yüksek bi yere tek başına koyma diye ya beşiğine ya yere koyuyorum yalnız bı kalacaksa aman dikkat edin yine de siz
Benim ki besikten atti kiz kendini :)

Ya kızlar canım çok sıkkın bir kaç gündür :( kızımın kolunda 1 ay önce minik beyaz bir leke farkettim. Yine baş parmağı da çok çok dikkatli bakınca sanki daha açık tonda. Bembeyaz değil ama kendi cildinden daha açık renk. Ya vitiligo olabilir mi diye kendimi yeyip bitirdim günlerdir. En yakın zamanda cildiyeye gidicem. Benim kendi karnımın altında avuç içi kadar beyazlık var. Ama doğduğumdan beri varmış. Annem öyle der. Ufff çok daraldım

Yastıkları da itiyorlar bacım güvenle yastığa
Çok geçmiş olsun

6.hastalik bende ilk defa duydum sebepsiz dusmeyen 3 gun yuksek ates sonrasi vucutda dokuntuler basliyor.kizamik gibi birsey ama ates dusudukten sonra tehlike kalmiyormus

Ya kızlar canım çok sıkkın bir kaç gündür :KK43: kızımın kolunda 1 ay önce minik beyaz bir leke farkettim. Yine baş parmağı da çok çok dikkatli bakınca sanki daha açık tonda. Bembeyaz değil ama kendi cildinden daha açık renk. Ya vitiligo olabilir mi diye kendimi yeyip bitirdim günlerdir. En yakın zamanda cildiyeye gidicem. Benim kendi karnımın altında avuç içi kadar beyazlık var. Ama doğduğumdan beri varmış. Annem öyle der. Ufff çok daraldım
Bence onemli bişey degildir canim sıkma canını. Once cocuk doktoruna sorarsin vitaminle ilgili bisey olabilir belki. Bilmiyorsa sonra cildiyeye gidersin

Evet, öyle imiş. Eşşek kadar yatak dedim, yastık var dedim. İlk kez yataktan düştü Gece bırakılır mı yaa? Kafama s.Cayım.

Önerin için teşekkür ederim canım.

Back