- 25 Temmuz 2017
- 768
- 819
- 23
- 37
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #62.201
Muhabbetin birimine yetismisim :)) tatlim benimki de coook eskilerden kalma kendi uydurmasyonum ozaman eegendim uydurabiliyordum sanirim uydurnusumda biraz kaba olmus ama nereye uye olsam onu kullanirim. İnstagramda bi tane daha vardi hatta sinie olmustum oyuzden yanina biseyler koydum. Google translate yapinca da binanlam cikmiyo hicbir dilce
Evet git doktora, geçmiş olsun canımMihtemelen benide dusunuyor cunku coktum kizz bu sleeji diyeti olayi beni mahvetti zayifladim gucten dustum resmen ezgiylede aksama kadar yoruluyorum artik isten gel al eve gec falan hadi dedim ondan once 3 ay sendromuydu kiz yoruyordu sonra is yoruyor ama doktora gitmek sart oldu
Güzelmiş ama, luliii :)Benim kimlikte adım lütfiye. Normalde elif resmiyette lütfiye derlerdi ordan kaldı kuzum. Okullar bitince lutfiye gitti elif kaldı ama hala luli diyen çok var :)
Anlamını biliyordum ama neden koyduğunu merak ediyordum tabii. Etmesem de söyle sen, nolcak :)Geçmiş olsun cnm yastıklamak da işe yaramıyor artık yere ya da beşiğe yatırmak lazım
Bu arada benim niki de merak ediyor muydun bilmem ama:) nur damlası demek oluyor. İskender palanın katre i matem kitabından esinlenmiştim o dönem:) kızımın zamanındaki grubumuzla 6 yıldır hala görüşüyoruz. Gerçek ismimi bilmelerine rağmen katre diyenler var hala çok bütünleştim bu isimle dışarda katre diye seslenseler bakarım
Sağol canım,, kusma olmadı çok şükür. O zaman çare beşik de değil kız, çare Drogba :)Kusmuyorsa sorun yok bacim.kusarsa. surekli uyku hali olursa acil doktor.
Benim ki besikten atti kiz kendini :)
Çok teşekkür ederim canım. Güvenmem artık ..Yastıkları da itiyorlar bacım güvenle yastığa
Çok geçmiş olsun
İnşallah seninki gibi bişeydir, hastalık değildir. Evham yapma hemen canım...Ya kızlar canım çok sıkkın bir kaç gündürkızımın kolunda 1 ay önce minik beyaz bir leke farkettim. Yine baş parmağı da çok çok dikkatli bakınca sanki daha açık tonda. Bembeyaz değil ama kendi cildinden daha açık renk. Ya vitiligo olabilir mi diye kendimi yeyip bitirdim günlerdir. En yakın zamanda cildiyeye gidicem. Benim kendi karnımın altında avuç içi kadar beyazlık var. Ama doğduğumdan beri varmış. Annem öyle der. Ufff çok daraldım
Çok geçmiş olsun ..Bende uye olurken gurbetteydim adim gurbet kaldi
Yapar yapmaz paylaşacağım canım. Haftasonu na niyetim var. Yapıcam bir aksilik olmazsa...Gunaydin kizlar evde bebe bisküvisi yapan varmi ? Tarifini yazabilirmisiniz
Ahahhasksjjs yikildimSağol canım,, kusma olmadı çok şükür. O zaman çare beşik de değil kız, çare Drogba :)
Cok teşekkür ederim canm ya internetten baktim guvenemedimYapar yapmaz paylaşacağım canım. Haftasonu na niyetim var. Yapıcam bir aksilik olmazsa...
Cok teşekkür ederim canm ya internetten baktim guvenemedim
Canm kasapta kestirin orda ayiriyorlar poşet poşet yapip herkesin evine gonderin biz oyle yapıyoruz bn evlendigimden beri boyle cunku bn o kadar insani agirlayamam hem eve sigmazlar kimseys bsy soylemeden kurban kesip herkesin payini ayirip dagitsaydiniz keskeKızlar Merhaba ben içim daraldı birileriyle pqylasmassam çatlıcam
Bu yıl kurbanlık meselesi eşimle aramizda sorun oldu.6yillik evliyiz..Evliliğimiz süresince bazen kurban kestik bazen de kredilerimiz olduğu donemlrde kesmedik...Bu yıl borcumuz yok kendi evimiz Arabamız var..Kurban kesmek bize düşüyor evet ama kizimla nasil yapicam cunku eşimin ailesinde kurbanlik için danaya girilir elltilerim akrabalar kalabaliktir karı koca herkes kurbanın kesiminde yer alır ogleden sonraya kadar surer.Evlenene kadar elime et degdirmemisken direk böyle bir şey beni zorlasa da allah için görevimiz deyip yaptım ama zor oluyor.Bu yıl kayinpederim eşime kesip kesmeyecegimizi sormuş o da sareya nasıl ilgilensin baba bebek küçük demiş...O da olmaz size düşer deyince esim de ben parasini vereyim siz kesin demiş bana da sen kimseye söyleme biz kesiyor bilinmeyelim dedi.bir babanın mi bilmesi önemli dedim evet o önemli dedi ..Bana bunu söyleyince bozuldum çünkü KP im emekli ve çiftçi bu yıl yeni harman kaldırdılar parası var ve de zaten o girecekti biz olsak da olmasak da...Eşime o gun pek birşey söylemedim çünkü biz ailelerimize yardim ederiz aramızda hiç para sorunu olmaz 300 500 verse de karışmam kardeşim okuyor ben de ona veririm.Ayrica evlerimiz ayridir hesaplarimiz ayridir.ama benim canımı sıkan madem biz para verdik neden biz kesiyor görünmüyoruz ki kesmeyelim dedik ve neden olsun oğlum siz de girin biz hallederiz olmadı kasaba yaptiririz denmedi..kesmiyoruz dedigimizde neden soruç ediliyor anlamiyorum..geçen gün eltim siz niye kesmiyorsunuz deyince kayinvalidem biz onlarla beraber seyapariz dedi.Ne demek seyapariz düzgünce söylesin o zaman.Esim dun aksam babama gidicem para vermeye dedi suratımin asikligini gorunce senin derdini biliyorum,kurbanlik parasini veriyorum diye boyle yapiyorsun , hayrim olsun diyemiyorsun, ben seni düşünüyorum ilgilenemezsin diye sen küçük hesaplar yapıyorsun hata bende sana soylemeseydim ruhun duymazdi diye söylendi. Canım çok sıkıldı.eşimle aramız iyidir ailesiyle de öyle severim onları. Boyle manevi Allah rızası için olan birseyde böyle düşündüğüm için de Vicdanen kötü hissediyorum ayrıca. Ama bir yandan bana firsatcilik gibi geldi ben yanlış mı düşünüyorum onlarin kurban parasını biz veriyoruz öyle olmuyor mu..dünden beri limoni eşimle aramız
Teşekkür ederim canm bugun denicem sayfayida takipe alim
Niye sakliyorsunuz ki anlamadim. Beraberce kestirdik deyin. Benim babam her sene bize annaneme alir birer koc hepimiz adina kestirir.Kızlar Merhaba ben içim daraldı birileriyle pqylasmassam çatlıcam
Bu yıl kurbanlık meselesi eşimle aramizda sorun oldu.6yillik evliyiz..Evliliğimiz süresince bazen kurban kestik bazen de kredilerimiz olduğu donemlrde kesmedik...Bu yıl borcumuz yok kendi evimiz Arabamız var..Kurban kesmek bize düşüyor evet ama kizimla nasil yapicam cunku eşimin ailesinde kurbanlik için danaya girilir elltilerim akrabalar kalabaliktir karı koca herkes kurbanın kesiminde yer alır ogleden sonraya kadar surer.Evlenene kadar elime et degdirmemisken direk böyle bir şey beni zorlasa da allah için görevimiz deyip yaptım ama zor oluyor.Bu yıl kayinpederim eşime kesip kesmeyecegimizi sormuş o da sareya nasıl ilgilensin baba bebek küçük demiş...O da olmaz size düşer deyince esim de ben parasini vereyim siz kesin demiş bana da sen kimseye söyleme biz kesiyor bilinmeyelim dedi.bir babanın mi bilmesi önemli dedim evet o önemli dedi ..Bana bunu söyleyince bozuldum çünkü KP im emekli ve çiftçi bu yıl yeni harman kaldırdılar parası var ve de zaten o girecekti biz olsak da olmasak da...Eşime o gun pek birşey söylemedim çünkü biz ailelerimize yardim ederiz aramızda hiç para sorunu olmaz 300 500 verse de karışmam kardeşim okuyor ben de ona veririm.Ayrica evlerimiz ayridir hesaplarimiz ayridir.ama benim canımı sıkan madem biz para verdik neden biz kesiyor görünmüyoruz ki kesmeyelim dedik ve neden olsun oğlum siz de girin biz hallederiz olmadı kasaba yaptiririz denmedi..kesmiyoruz dedigimizde neden soruç ediliyor anlamiyorum..geçen gün eltim siz niye kesmiyorsunuz deyince kayinvalidem biz onlarla beraber seyapariz dedi.Ne demek seyapariz düzgünce söylesin o zaman.Esim dun aksam babama gidicem para vermeye dedi suratımin asikligini gorunce senin derdini biliyorum,kurbanlik parasini veriyorum diye boyle yapiyorsun , hayrim olsun diyemiyorsun, ben seni düşünüyorum ilgilenemezsin diye sen küçük hesaplar yapıyorsun hata bende sana soylemeseydim ruhun duymazdi diye söylendi. Canım çok sıkıldı.eşimle aramız iyidir ailesiyle de öyle severim onları. Boyle manevi Allah rızası için olan birseyde böyle düşündüğüm için de Vicdanen kötü hissediyorum ayrıca. Ama bir yandan bana firsatcilik gibi geldi ben yanlış mı düşünüyorum onlarin kurban parasını biz veriyoruz öyle olmuyor mu..dünden beri limoni eşimle aramız
Canım mesajı iki kez okudum. Biz de aynı mantıkla uğraşmamak için kurban parası veriyoruz fakir bir aileye. Ama kim her ne yaparsa yapsın onu Allah bilsin. Allah kabul etsin. Maalesef insanlar sormayı anlatmayı pek seviyor. Kardeşim bu bi ibadet. Namaz gibi. Kimseyi de ilgilendirmez. Di mi? Ama insanlar, kestiniz mi diye soruyor ya? Yok, biz seni kesicez bu bayram..deyiveresim geliyor. Ben olsam ne yapardım bilmiyorum ama boşver, eşin parasını vermiş. Kim ne bilirse bilsin. Yazdıklarından bu olgunluk ve anlayışta olduğunu çıkardım aslında, muhakkak sen de çok önemsemiyosundur ama insan gıcık oluyo bazen işte... Anlıyorum. Konuşan konuşsun. Sen ahirette, Rabbim kurbanımızı kabul ettin mi diye Allah la konuşacağın zamanları düşün. Bi abdest al ve Kuran meali aç niyetlenerek... Kuran okumak Allah ile konuşmaktır biliyorsun. Ben daraldığım ve işin içinden çıkamadığım zaman elime alıp niyetlendim, besmele ve salavat ile bi sayfa açıyorum. Allah sana en güzelini söyleyip ferahlatıcaktır içini... Eşinle de konuş aslında neye takıldığını, o da anlayacaktır inşallah..Kızlar Merhaba ben içim daraldı birileriyle pqylasmassam çatlıcam
Ha bir de,. Siz kesime yardım etmeyeceksiniz ya, kimse konuşmasın neden diye bıt bıt bıt.. Ondan söylememeyi düşünmüştür belki. Bilmem.. Aklıma öyle geldiKızlar Merhaba ben içim daraldı birileriyle pqylasmassam çatlıcam
Hahaha aslında benimde merak ettiklerim var benimkisi benim isminin ilk iki harfiyle eşimin isminin ilk iki harfini birleştirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?