- 19 Nisan 2012
- 5.854
- 4.337
- 248
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.901
Bu aylar kilo birazda olsa gelisimi icin önemli 9. Aya kader o yüzden biraz csnum sikildi sağlıklı olsun dacnm gerci 10 gunluk falan sanirim. cok kafaya takma ya bu sicaklarda etkiliyor bence herseylerini. hareketli olmalari da etkiliyor, bak gecen bizim doktora sordum gece surekli kalkiyor diye dediki sicaktan da olabilir odaya vantilator veya klima koyun. 3,4 gundur koyuyorum baska tarafa cevirerek vantilator, inanır misin dun gece kalkmadi.
Bizdexe asi gunu gayet iyiydi 2 gun sonra mizmizlama basladiCanım sağlık ocagı kapanmış içime kurt düştü malesef çok sorumsuz insanlar çalışıyor çoğu yerde. Zayen aşıdan iğneden oldum olası çok korkarım. Eşimi aradım tanıdık bir doktra ulaşmaya çalışacagız
Bu aylar kilo birazda olsa gelisimi icin önemli 9. Aya kader o yüzden biraz csnum sikildi sağlıklı olsun dacnm gerci 10 gunluk falan sanirim. cok kafaya takma ya bu sicaklarda etkiliyor bence herseylerini. hareketli olmalari da etkiliyor, bak gecen bizim doktora sordum gece surekli kalkiyor diye dediki sicaktan da olabilir odaya vantilator veya klima koyun. 3,4 gundur koyuyorum baska tarafa cevirerek vantilator, inanır misin dun gece kalkmadi.
Yıprandım kuzum ya yiprandim.. Tatilde nerde sagip vereyim devamli kendisi de emmiyor ben de hic ugrasmadim. Sağlığı olsun ne yapayim tek emmeyen bebek benimki mi sanki..Seni öyle iyi anlıyorum ki 5 aydır sürekli teklif etmekten ben yoruldum ama o reddetmekten yorulmadı. Ya herseyi emen çocuk beni emmiyo. Psikolojik olarakda çok yıprandım. Zaten kucaktan inmiyo sürekli sağmam çok zor e sütüm sürekli azalıyo. Ve artık süt sağmak bana işkence gibi. Sırf bu yüzden bende tadımlara şimdiden başladım
Bende öyle. OYsa 9 ay rüyamda hep emzirdiğimi görmüştüm ama nasip değilmiş 2. Ye artık diyorumYıprandım kuzum ya yiprandim.. Tatilde nerde sagip vereyim devamli kendisi de emmiyor ben de hic ugrasmadim. Sağlığı olsun ne yapayim tek emmeyen bebek benimki mi sanki..
Canım ben de ek gida vermiyorken bebegim 2 aya yakin egzama gibi alerji icindeydi yüzü. Doktor kortizonlu krem verdi ama ilk önce sampuanlarini degistireceksin dedi. Simdi sampuan losyon hepsi mustelanin. Ve bebegi uzun süre yikamasam artardi alerjisi. Bir ara her gün yikayip losyonladim o zaman tamamen gecti ve tekrarlamadi. Musteladan fayda görebilecegine inaniyorumKızlar biz bugün doktora gittik. Islak mendilden ve salyadan isilik ve az egzema var dedi kortizonlu krem verdi onu sürdüm durum bu çok da huzursuz ek gıdada vermiyorum anlamadım ben ne oldu durduk yere çok üzülüyorum ya en kısa çözüm biraz nasıl rahatlatabilirim fikri olan var mı
Ben de büyük konusmayayim ama ikinci bebegim olursa asla biberonu tanimayacak 6 aya kadar. Secenek bilmeyecek sadece emzirecegim. Biberon vermekle en basta hata yaptik ama biz tecrubesizdik ve bizi uyaran birileri olmadiBende öyle. OYsa 9 ay rüyamda hep emzirdiğimi görmüştüm ama nasip değilmiş 2. Ye artık diyorum
Bende sürekli yıkıyorum günde 2 kesin yüzünü de her mamadan sonra. Suan yine yıkadım ama aynı şampuanla bunca zaman yokken şimdi neden yaniCanım ben de ek gida vermiyorken bebegim 2 aya yakin egzama gibi alerji icindeydi yüzü. Doktor kortizonlu krem verdi ama ilk önce sampuanlarini degistireceksin dedi. Simdi sampuan losyon hepsi mustelanin. Ve bebegi uzun süre yikamasam artardi alerjisi. Bir ara her gün yikayip losyonladim o zaman tamamen gecti ve tekrarlamadi. Musteladan fayda görebilecegine inaniyorum
İnan bende aynısını düşünüyorum bizim bide üstüne hastalık tuzu biberi oldu. Oysa etrafımda benim biberon ve meme beraber giden birsürü kişi vardı ama bize nasip olmadıBen de büyük konusmayayim ama ikinci bebegim olursa asla biberonu tanimayacak 6 aya kadar. Secenek bilmeyecek sadece emzirecegim. Biberon vermekle en basta hata yaptik ama biz tecrubesizdik ve bizi uyaran birileri olmadi
Ay canım benim kıyamam ona... canım bir yerde okumuştum ağız kenarındaki kızarıklar besin alerjisi olabilirmiş. Ek gıdaya başladın mıKızlar biz bugün doktora gittik. Islak mendilden ve salyadan isilik ve az egzema var dedi kortizonlu krem verdi onu sürdüm durum bu çok da huzursuz ek gıdada vermiyorum anlamadım ben ne oldu durduk yere çok üzülüyorum ya en kısa çözüm biraz nasıl rahatlatabilirim fikri olan var mı
Benim bebegin de 3 aylikken başladı. Belki sebebi şampuan degildi ama mustela ona iyi geldiBende sürekli yıkıyorum günde 2 kesin yüzünü de her mamadan sonra. Suan yine yıkadım ama aynı şampuanla bunca zaman yokken şimdi neden yani
Başladım ama 4 gündür felan hiç bişey vermiyorum kaşık maması hariç. Onuda 2 haftadır felan veriyorum aslındaAy canım benim kıyamam ona... canım bir yerde okumuştum ağız kenarındaki kızarıklar besin alerjisi olabilirmiş. Ek gıdaya başladın mı
Şimdi süt ve mama hariç herşeyi kesicem 2 hafta felan sonra ek gıda işine başlıcam belki de kaşık maması yaptı böyle bilmiyorumBenim bebegin de 3 aylikken başladı. Belki sebebi şampuan degildi ama mustela ona iyi geldi
İsilikten çok egzama kuzum soguk suyla yıkaKızlar biz bugün doktora gittik. Islak mendilden ve salyadan isilik ve az egzema var dedi kortizonlu krem verdi onu sürdüm durum bu çok da huzursuz ek gıdada vermiyorum anlamadım ben ne oldu durduk yere çok üzülüyorum ya en kısa çözüm biraz nasıl rahatlatabilirim fikri olan var mı
Yazın alerji yapabilir ayni şampuan bile olsaBende sürekli yıkıyorum günde 2 kesin yüzünü de her mamadan sonra. Suan yine yıkadım ama aynı şampuanla bunca zaman yokken şimdi neden yani
Bizimde isilik olamaz vucudunda yok ve hep zıbınla ev 27 derece. Hepsini kestim suandan itibaren kaşık mamasını da mı 3 gün kuralıyla vercektik acaba ben 2 haftadır gün aşırı veriyorum. Bide ekmek vermiştim eline maya felan var içinde acaba o mu? Bu alerjiker kalıcı olmaz dimi ya büyüyünce geçiyoYazın alerji yapabilir ayni şampuan bile olsa
Kaşık maması yapmış olabilir içindeki koruyucu maddeler olabilir
Agiz kenarları besin alerjisi olabilir dedi doktor bize
İpek’te de isilik gibi oldu ciplak geziyor
Sanirim yumurta sarışından oldu bende kestim
Ayni ağız kenarında oldu boynunda yüzünün yanlarında sonrw baktım sırtında doktora sordum ağız kenarını besin alerjisi olabilir dedi sonra vücudunda gordum zaten evde ciplak gezmesine rağmen isilik olamaz direk yumurtayı biraz fazla vermistim ona yordum
Aynen onun çok çok zormuş yeneyen emmeyen cocuk zor gerçekten annenim içinde acı resmen o cocuktaki açlık hissi halimize şükür yineAylar sonra özenip emen çocuklar varmjs kızlar ya da vakit gelince emen gibi siz yine deneyin
Biberonla bence hiç alakası Yok
İpek biberonda bilmedi en başından emmedi beni şırıngayla verdim günlerce sonra yıldım biberona geçtim
Arkadasimin da basindan hiç emmedi gezmesigi danışman kalmadi yine emmedi hep kaşıkla vermişti artık kabullenip biberonla verdi ek gıdadan yüzüm güler dedi ek gıdayı da red etti çocukta simdi yemek reddi var 2 yasına girecek ekimde sadece uyurken yediriyor oda emzik alıyor emziğin ucuna sürerek ağzına sokuyor oda emzik emerken yutuyor ya da küçük kaşık var silikon onla sokuyor emzikle ittiriyor
O yüzden bu halimize binlerce şükür olsun ki
Yemek reddi en beteri
Su hariç ne vereceksen 3 gün kuralı kuzumBizimde isilik olamaz vucudunda yok ve hep zıbınla ev 27 derece. Hepsini kestim suandan itibaren kaşık mamasını da mı 3 gün kuralıyla vercektik acaba ben 2 haftadır gün aşırı veriyorum. Bide ekmek vermiştim eline maya felan var içinde acaba o mu? Bu alerjiker kalıcı olmaz dimi ya büyüyünce geçiyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?