2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bu aylar kilo birazda olsa gelisimi icin önemli 9. Aya kader o yüzden biraz csnum sikildi sağlıklı olsun da
Sanirim
Hastalıktan huzursuzdu emmedi ates vs burun öksürük ondan alamadı bir de bu ay kopegimi kaybettiğim icin şutum yine gitti ondan da olabilir
Hayırlısı ne diyim

Çok gedmis olsun kuzum biz de pişik olduk
Hemde acayip havuçtan böyle su topladı pütürlü oldu bi arkadasım trosyd kullandım ben demisti bende de vardı onu kullandım doktoranda sordum bu pışık de bu kullanılırız sivilce gibi ucu beyazlıysa bubdan kullanın yine dedi aklında olsun

Peki kuzum uyaniyor muydu açlıktan kilosu da iyi senin pasanin aslında o kadar az cx almasına rağmen

Bizimdi kilo yok 12 gundur xabum sıkkın benim de geçmiş olsun[/QUOTE]
Bizde sadece kizariklik vardi cnm ishali gecince oda gecti cok sukur

Bizdexe asi gunu gayet iyiydi 2 gun sonra mizmizlama basladi

Bu aylar kilo birazda olsa gelisimi icin önemli 9. Aya kader o yüzden biraz csnum sikildi sağlıklı olsun da
Sanirim
Hastalıktan huzursuzdu emmedi ates vs burun öksürük ondan alamadı bir de bu ay kopegimi kaybettiğim icin şutum yine gitti ondan da olabilir
Hayırlısı ne diyim

Çok gedmis olsun kuzum biz de pişik olduk
Hemde acayip havuçtan böyle su topladı pütürlü oldu bi arkadasım trosyd kullandım ben demisti bende de vardı onu kullandım doktoranda sordum bu pışık de bu kullanılırız sivilce gibi ucu beyazlıysa bubdan kullanın yine dedi aklında olsun

Peki kuzum uyaniyor muydu açlıktan kilosu da iyi senin pasanin aslında o kadar az cx almasına rağmen

Bizimdi kilo yok 12 gundur xabum sıkkın benim de geçmiş olsun[/QUOTE]
Aynen canim geçen ay doktora bir dünya sikayette bulundum. Bu bebek aç yaşıyor yediremiyorum saatler geçiyor ben acikiyorum bebek acikmiyor özel birşeyler yazin verin istahi acilsin dedim. Doktor bir tartti bebek kilo almış. Beni yalancı çıkarıyor bakmayin o kiloyu nasil aldı bilmiyorum dedim doktor da güldü. Geceleri uyanıyor ama acliktan mi bilmiyorum birkaç gündür geceleri 90 içiyordu dün gece ve sabah yine 30 içti. Bugün öğlen bir kase corba icti 1.5 saat sonra huysuzlandi corbanin kalanini verdim 1 kase daha içti. 4 saat gecti acikti biberon verdim 40 içip cildirdi daha veremedim. Çok enteresan bebek beni emmedi ama mama da sevmiyor

Yıprandım kuzum ya yiprandim.. Tatilde nerde sagip vereyim devamli kendisi de emmiyor ben de hic ugrasmadim. Sağlığı olsun ne yapayim tek emmeyen bebek benimki mi sanki..

Kızlar biz bugün doktora gittik. Islak mendilden ve salyadan isilik ve az egzema var dedi kortizonlu krem verdi onu sürdüm durum bu çok da huzursuz ek gıdada vermiyorum anlamadım ben ne oldu durduk yere çok üzülüyorum ya en kısa çözüm biraz nasıl rahatlatabilirim fikri olan var mı

Eklentiler

• BE56851E-66D6-4731-B007-3DF455214860.jpeg
    35,2 KB · Görüntüleme: 84
Yıprandım kuzum ya yiprandim.. Tatilde nerde sagip vereyim devamli kendisi de emmiyor ben de hic ugrasmadim. Sağlığı olsun ne yapayim tek emmeyen bebek benimki mi sanki..
Bende öyle. OYsa 9 ay rüyamda hep emzirdiğimi görmüştüm ama nasip değilmiş 2. Ye artık diyorum

Canım ben de ek gida vermiyorken bebegim 2 aya yakin egzama gibi alerji icindeydi yüzü. Doktor kortizonlu krem verdi ama ilk önce sampuanlarini degistireceksin dedi. Simdi sampuan losyon hepsi mustelanin. Ve bebegi uzun süre yikamasam artardi alerjisi. Bir ara her gün yikayip losyonladim o zaman tamamen gecti ve tekrarlamadi. Musteladan fayda görebilecegine inaniyorum

Bende öyle. OYsa 9 ay rüyamda hep emzirdiğimi görmüştüm ama nasip değilmiş 2. Ye artık diyorum
Ben de büyük konusmayayim ama ikinci bebegim olursa asla biberonu tanimayacak 6 aya kadar. Secenek bilmeyecek sadece emzirecegim. Biberon vermekle en basta hata yaptik ama biz tecrubesizdik ve bizi uyaran birileri olmadi

Bende sürekli yıkıyorum günde 2 kesin yüzünü de her mamadan sonra. Suan yine yıkadım ama aynı şampuanla bunca zaman yokken şimdi neden yani

Ben de büyük konusmayayim ama ikinci bebegim olursa asla biberonu tanimayacak 6 aya kadar. Secenek bilmeyecek sadece emzirecegim. Biberon vermekle en basta hata yaptik ama biz tecrubesizdik ve bizi uyaran birileri olmadi
İnan bende aynısını düşünüyorum bizim bide üstüne hastalık tuzu biberi oldu. Oysa etrafımda benim biberon ve meme beraber giden birsürü kişi vardı ama bize nasip olmadı

Ay canım benim kıyamam ona... canım bir yerde okumuştum ağız kenarındaki kızarıklar besin alerjisi olabilirmiş. Ek gıdaya başladın mı

Ay canım benim kıyamam ona... canım bir yerde okumuştum ağız kenarındaki kızarıklar besin alerjisi olabilirmiş. Ek gıdaya başladın mı
Başladım ama 4 gündür felan hiç bişey vermiyorum kaşık maması hariç. Onuda 2 haftadır felan veriyorum aslında

İsilikten çok egzama kuzum soguk suyla yıka
Kantaron yağı iyi gelir diye biliyorum
Başka bi fikrim YÖK maalesef geçmiş olsun sen ek gıdaya biraz ara ver bsy alerji yapmış belli ki

Bende sürekli yıkıyorum günde 2 kesin yüzünü de her mamadan sonra. Suan yine yıkadım ama aynı şampuanla bunca zaman yokken şimdi neden yani
Yazın alerji yapabilir ayni şampuan bile olsa
Kaşık maması yapmış olabilir içindeki koruyucu maddeler olabilir
Agiz kenarları besin alerjisi olabilir dedi doktor bize
İpek’te de isilik gibi oldu ciplak geziyor
Sanirim yumurta sarışından oldu bende kestim
Ayni ağız kenarında oldu boynunda yüzünün yanlarında sonrw baktım sırtında doktora sordum ağız kenarını besin alerjisi olabilir dedi sonra vücudunda gordum zaten evde ciplak gezmesine rağmen isilik olamaz direk yumurtayı biraz fazla vermistim ona yordum

Aylar sonra özenip emen çocuklar varmjs kızlar ya da vakit gelince emen gibi siz yine deneyin
Biberonla bence hiç alakası Yok
İpek biberonda bilmedi en başından emmedi beni şırıngayla verdim günlerce sonra yıldım biberona geçtim

Arkadasimin da basindan hiç emmedi gezmesigi danışman kalmadi yine emmedi hep kaşıkla vermişti artık kabullenip biberonla verdi ek gıdadan yüzüm güler dedi ek gıdayı da red etti çocukta simdi yemek reddi var 2 yasına girecek ekimde sadece uyurken yediriyor oda emzik alıyor emziğin ucuna sürerek ağzına sokuyor oda emzik emerken yutuyor ya da küçük kaşık var silikon onla sokuyor emzikle ittiriyor
O yüzden bu halimize binlerce şükür olsun ki
Yemek reddi en beteri

Bizimde isilik olamaz vucudunda yok ve hep zıbınla ev 27 derece. Hepsini kestim suandan itibaren kaşık mamasını da mı 3 gün kuralıyla vercektik acaba ben 2 haftadır gün aşırı veriyorum. Bide ekmek vermiştim eline maya felan var içinde acaba o mu? Bu alerjiker kalıcı olmaz dimi ya büyüyünce geçiyo

Aynen onun çok çok zormuş yeneyen emmeyen cocuk zor gerçekten annenim içinde acı resmen o cocuktaki açlık hissi halimize şükür yine

Su hariç ne vereceksen 3 gün kuralı kuzum
Kaşık mamasinin içinde ne var
Ekmekse glutenden olabilir sen verme yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…