- 12 Eylül 2015
- 4.951
- 6.142
- 158
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.921
Kiz bu mesaj bana ait degil noluyo burdaİsilikten çok egzama kuzum soguk suyla yıka
Kantaron yağı iyi gelir diye biliyorum
Başka bi fikrim YÖK maalesef geçmiş olsun sen ek gıdaya biraz ara ver bsy alerji yapmış belli ki
Hıpp tahıllı pirinçli. Aynen su hariç herseyi kestim kaşıl mamasınıda 3 gün kuralıyla veriyim bakalım anlamaya çalışıyımSu hariç ne vereceksen 3 gün kuralı kuzum
Kaşık mamasinin içinde ne var
Ekmekse glutenden olabilir sen verme yine
Canım bizde bugun olduk aynen 2 bacak bir kol ve damlaCanım baktım şimdi karma aşı çocuk felci promokok bi de hepatit b yapılmış. Acaba bu promokok mu koldan yapıldı
Kız takmadığını biliyorum kiloyu, o genel söylemdi aslında. Ben konuyu dağıtmışım yine :) 6 aydan sonra emmeye başladı anasını.. Hani belki sizin de öyle olur diye ama, illa olsun diye demiyorum. Yorgunluk olur insanda denemek bile istemezsin bi yerden sonra... Haklısın da... Ben öyle bir durum da olabiliyor demek istedim canımAynen canım kilo degil hep diyorum zaten saglikli olsun karni tok uyusun duzenli bir beslenmesi olsun ama zayif olsa da olur. Zaten bizim bebegin ileride zayif olma gibi bir ihtimali yok babasi 100 kilonun üzerinde ben hamile kaldigimda 68 kiloydum. Ve iki taraf ailelerimiz de hep kilolu. Kilonun iyi bişey olmadigini yasayarak biliyoruz önce sağlık..
İtinayla yardım edilirAhahas zaten doktor olmak cok istiyordum ama matematigim ilk okul 4 seviyesinde kalinca olmadi
Ben ara öğün gibi farklı tadımlara alışsın diye az bişey veriyorum canım mamanın yerine veriyorumBu kasik mamasi formul mama yerine mi veriliyor kizlar. Bugun bir arkadasimla bebesi vardi. Aptamilin tahilli bilmemneli kasik mamasini kullabiyormus. Kendi bebesine hazirlayinca 1 parmak efsunun agzina caldim. Bayildi resmen. Sapirtada sapirtada yedi. Acaba alsam mi dedim ama bilemedimde. Ne ise yarar hic arastirmadimda bakmadimda muhallebi pure olayina girmeyecegim diye.
Yoooovv dostumm yovvv bu saatten sonra hayatimda istedigim tek matematik 2 kere 2 5 eder kivaminda olsunİtinayla yardım edilir
Yok mu arttıran kızlar? Tatildeyim her türlü uyabilirim güne saate. Etiketleyin kaçırabilirim mesajları düzenli giremiyorum ben.Kızlar ben Çanakkale de yaşıyorum.zyekici de buradaymış. Biz bi buluşalım dedik. Aranızdan bu tarafa gelecek olan var mı?
yani formul mama devam sutu ile ek gida arasında birsey mesela bize doktor ek gida vermedigi zaman kasik mamasi vermisti. sutluleri kendinden sutlu, sutsuzleri de anne sutu veya formul mama ile yapilabiliyor. bizimki de herobaby sekerli oldugu icin mesela bayiliyor. hippinki organik ama sekersiz diye sevmedi.Bu kasik mamasi formul mama yerine mi veriliyor kizlar. Bugun bir arkadasimla bebesi vardi. Aptamilin tahilli bilmemneli kasik mamasini kullabiyormus. Kendi bebesine hazirlayinca 1 parmak efsunun agzina caldim. Bayildi resmen. Sapirtada sapirtada yedi. Acaba alsam mi dedim ama bilemedimde. Ne ise yarar hic arastirmadimda bakmadimda muhallebi pure olayina girmeyecegim diye.
Ya ben kaşık maması ne? Formul mama ne? Bilmiyorum. Bi devam sütünü anladım. Kızlar burd yazarken öğrendim onuda. Yani ben de vermeyeceğim diye öğrenmeye niyetli olmadım heralde. Ama özenmiyorda değilim. Tatsız tuzsuz semizotu yedirdim. Verirken tadına bi baktım. Iyyy bebe az da olsa yedi ama ben hiç yiyemedim. Haşlanmış semizotu düşün yani :) ben bile muzlu mamalarla büyümüşüm. Bebeyi mahrum mu bırakıyorum ki ??Bu kasik mamasi formul mama yerine mi veriliyor kizlar. Bugun bir arkadasimla bebesi vardi. Aptamilin tahilli bilmemneli kasik mamasini kullabiyormus. Kendi bebesine hazirlayinca 1 parmak efsunun agzina caldim. Bayildi resmen. Sapirtada sapirtada yedi. Acaba alsam mi dedim ama bilemedimde. Ne ise yarar hic arastirmadimda bakmadimda muhallebi pure olayina girmeyecegim diye.
Benim oglan formul mamayi begenmedi sutumde yetmedi kasik mamasi verd. Yalafi yuttu resmen. 5. Ayda basladim herobaeybi veriyorum ben aksam bir kere.Bu kasik mamasi formul mama yerine mi veriliyor kizlar. Bugun bir arkadasimla bebesi vardi. Aptamilin tahilli bilmemneli kasik mamasini kullabiyormus. Kendi bebesine hazirlayinca 1 parmak efsunun agzina caldim. Bayildi resmen. Sapirtada sapirtada yedi. Acaba alsam mi dedim ama bilemedimde. Ne ise yarar hic arastirmadimda bakmadimda muhallebi pure olayina girmeyecegim diye.
Ya ben kaşık maması ne? Formul mama ne? Bilmiyorum. Bi devam sütünü anladım. Kızlar burd yazarken öğrendim onuda. Yani ben de vermeyeceğim diye öğrenmeye niyetli olmadım heralde. Ama özenmiyorda değilim. Tatsız tuzsuz semizotu yedirdim. Verirken tadına bi baktım. Iyyy bebe az da olsa yedi ama ben hiç yiyemedim. Haşlanmış semizotu düşün yani :) ben bile muzlu mamalarla büyümüşüm. Bebeyi mahrum mu bırakıyorum ki ??
Tam olarak o durumdayim malesef canim be.. Yeniden başlasam da artar mi ki acep..Kız takmadığını biliyorum kiloyu, o genel söylemdi aslında. Ben konuyu dağıtmışım yine :) 6 aydan sonra emmeye başladı anasını.. Hani belki sizin de öyle olur diye ama, illa olsun diye demiyorum. Yorgunluk olur insanda denemek bile istemezsin bi yerden sonra... Haklısın da... Ben öyle bir durum da olabiliyor demek istedim canım
Seni çok iyi anlıyorum. Mervede çok iştahsız. 3 ayda 1 kilo almış tam.6 ay bir haftalık 7 kilo. 68,5 cm. Ne yalan söyliyim ilk kez de olsa üzüldüm. Ebe moral olsun diye mi yoksa gerçek mi dedi bilmiyorum gelişimi çok iyi bak kafayı nasıl dikiyo çok dikkatli bakıyo vs saydı ama bu ay 5 haftada 200 gr almasına şok oldum. Söylediklerini dinleyemedim bile. 3-4 haftadır ek gıdaya geçtik. İnşallah normaldir. Haftasonu doktora götüreceğim. Tahlil mahlil bakılsın.Yok kuzum yanlış anlayacak bişey yok. Ya benim bebek dogdugundan beri hep beslenme problemi yasiyor. Bak mesela tatildeyken sadece biberon ile besledim ve 4 saatte bir sadece 30 cc alıyordu. Bu ne demek yahu yeni dogan bebek bile daha cok besleniyor. Ve hiç üstüne gitmedim sayilir. Bir iki kez sadece 90 cc ye tamamladim kaşıkla zar zor yedirerek. Ama corbayi daha iyi yiyor en azindan karni tok olunca ben de hayata daha iyi konsantre oluyorum. Hayatta yogurda alıştırmam dedim dün ilk defa verdim koca bir kase keçi yogurdu yedi. Kaynvalidem yeter kızım kusar sonra dedi. Anne iştahlı bebek nasil yer merakımdan yediriyorum hep eziyet cektik beslenirken dedim. Çok şükür bünyesi olumsuz tepki vermedi yogurda artik onu da vereceğim hem de bursanin bir ucundan siparis veriyorum dogal olsun diye. Yani nasil yıprandigimi bilsen bana çok görmezsin. Tabi ki hep önceden tattirdim bekledim daha sonra öğün olarak vermeye başladım. Simdilik istahinin yavas yavas açıldığını görmek ek gidaya gecmemin doğru bir adım oldugunu hissettiriyor bana
Bacım bu durumda söylenecek tek söz kalıyor;Aktif bebe denedin mi o cok kokmuyor.
La ben nalet yapmadim o naletlesiyoranasinin kizi cunku
Ovvvv iste aradigim mizahBacım bu durumda söylenecek tek söz kalıyor;
Dinsizin hakkından imansız gelir.
Beni mi bekliyordun ayolOvvvv iste aradigim mizah
Aşkolsun kız. 10 defa yazmışımdır şırınga kullanın kaşık kullanın diye kuzumBen de büyük konusmayayim ama ikinci bebegim olursa asla biberonu tanimayacak 6 aya kadar. Secenek bilmeyecek sadece emzirecegim. Biberon vermekle en basta hata yaptik ama biz tecrubesizdik ve bizi uyaran birileri olmadi
Bizim de iki bacak bir koldan yapıldıCanım baktım şimdi karma aşı çocuk felci promokok bi de hepatit b yapılmış. Acaba bu promokok mu koldan yapıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?