2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Atlet olanlar da 2 çıt çıt var. Diğerlerinde 3 çıtçıt var. Gökçe Ada 9 kg a yakın 9 aylık kullanıyoruz. Bedenler çok büyük değil.
Biz 8300 üz ben 1 yaş aldım ama azcık uzun siz tombişe nasıl oluyo 9 ay bize tam geliyo suanda az uzasa giyemez gibi :)

Bu arada ek gıdaya başlayanlar nasıl temizliyosunjz bebeği ben günde 3 kere felan yıkıyorum heralde 1 kere kaka yapıyo 1 kere kaşık maması yiyo 1 kerede kendi kemirsin diye eline bişi veriyorum boynuna akıyo hepsi. Bide ben hep beraber yıkadım ayrı yıkayamıyorum ıslanıyorum ikimizde su tosbasına döndük

Bende yastiksiz yatiriyorum hatta üzeri acik yatiyor simdi sicak ama havalar sogursa ne yaparim bilmiyorum. Uyku tulumlari tek yetermi ki

Gittigimiz ortopedist surekli boyle ise mutlaka uzmana gostermekte fayda var dedi. Efsun oyle yapmak istedogi icin yapiyormus ama kas zayifligi kisaligi vs ihtimalini elemek gerekiyormus. Cunku boyke bir sey varsa simdiden onlemini almak laizmmis.
6 aylik kontrolde doktora sorayim bi eger gotur derse gotureyim o zamana kadar bende takip edeyim.

Kizlar gece atesimiz ve ishal vardi doktora gittik disleri kabarmis dedi ates dusurucu verdi yolladi dis sabah kadar ates ve ishal yapar mi tecrubeli anneler. Yoksa 6.ay asisinin yan etkileri 4 gun surer mi
Biz İpek ateslendoginde baktık şurupla düşmüyor gittik o zaman doktora dedik dis sandık baktık düşmüyor geldik dişin ateşi 40 a çıkmaz ve ates düşürücü alınca düşer düşmeyen vi ates varda enfeksiyondur iyi ki getirmişsiniz dedi cunku İpek’in ates 38.5 dan carpol vermemize rağmen 37.9 a ancak inmişti normalde 3 saat sonra 36.5 falan düşmesi lazım mis

Çok geçmiş olsun allah beterinden korusun

ALMAdim dün yorumlarda sonda vazgeçtim
Çok erkeksi geldi :) sagol cnm

Cnm ya ipek nasil oldu??
İpek iy çok şükür makinayı bıraktık ama hala öksürük var az da olsa teşekkür ederiz teyzesi

Fiskiyenin altina tutuyorum :)) aksam yatarken zaten yikiyirum bizde 4/5 kaka yapariz onlarda disari cikmadigi surece yikamiyorum Zaten su ile islattigim pamugu kullaniyorum ek gidada da kendiyle beraber herbitarafi yiyo ondan yere oturttum bugun fiskiyeye tuttum bisey demedi ustumde islanmadi

Biz 8300 üz ben 1 yaş aldım ama azcık uzun siz tombişe nasıl oluyo 9 ay bize tam geliyo suanda az uzasa giyemez gibi :)
Dar gelmeye başladı bezler yanlardan çıkıyo ama 1 yaş giydirince de askılar düşüyor yandan. Dışarı çıkarken yarım kollu olanı giydiriyorum. yatarken tulumun altına atleto gündüz de ip askılıyla dolaşıyoruz.

Kizlar bezde kac numaraya gectiniz. Son paketb4 var elimde bitincr yind 4 mu alsam 5 emi gecsem. Kafamda deli sorular.
Biz 4 e geçtik 3 gün önce
3 artık çok far geliyordu halbuki İpek 8 kilo bile olmadığı halde
Bence 5 çok büyük bacım benimkinin yigeni 2.5 yasında 5 no kullaniyordu 4 le devam et bence zaten artık çok kilo almayacaklar baktın olmuyor geçersin

Bende bi becerebilsem herseferinde bende ıslanıyorum biraz işkence gibi olmaya başladı

Gerci sizinkiler ince askılı felan oluyo doğru bizde çok farketmiyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…