Kuzum ateşi bekleme dis agri yapar cani acır ates olması şart degil carpol ver ageisi dinsin
Seninde dişin ağrıdığında canından can gider öyle düşün illa ates olmayaabilirmjs
Benimki ben bıraktım ek gıdayı ısırıp atıyor büyük issiyor Boğaz’ından zor alıyorum kaşık görünce kitliyor hatta kaşıkla vermeye Çalışmamdan artık elimi bile gorunxe kitliyor diline değişim yeter diyorum ve yoruldum bu süreçte hem hasta hem emmiyor hem ek gıda o yüzden bıraktım ek gıda vs yoğurt yemiyor peynir yemiyor ekmek emiyor veriyorum ekmek onla oyalandiroyoeun salatalık emiyor bi de armut bu başka hiçbir şeyle uğraşmıyorum çok yoruldum zorlayınca da ters tepiyor bir iki kaşıkla dudağına yoğurt değdirdim şimdi elimi görünce bile acmiyor hatta meme vermeye kalınca da ittiriyor direk ağzına ne uzatılırsa itmeye basladi
İsilik terden olabilir bol duş gün içinde
Cimciklwmek mememin her yeri yara tırnak izi Çan’ımı lüle acıtıyor ki bağırmıyorum da meme reddi olur diye cincik yapa yapa emiyor şıpa ha bir de on saçlar çok saçım varmis gibi önde 2 telim var ona da göz dikti