• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kuzum ateşi bekleme dis agri yapar cani acır ates olması şart degil carpol ver ageisi dinsin
Seninde dişin ağrıdığında canından can gider öyle düşün illa ates olmayaabilirmjs

Benimki ben bıraktım ek gıdayı ısırıp atıyor büyük issiyor Boğaz’ından zor alıyorum kaşık görünce kitliyor hatta kaşıkla vermeye Çalışmamdan artık elimi bile gorunxe kitliyor diline değişim yeter diyorum ve yoruldum bu süreçte hem hasta hem emmiyor hem ek gıda o yüzden bıraktım ek gıda vs yoğurt yemiyor peynir yemiyor ekmek emiyor veriyorum ekmek onla oyalandiroyoeun salatalık emiyor bi de armut bu başka hiçbir şeyle uğraşmıyorum çok yoruldum zorlayınca da ters tepiyor bir iki kaşıkla dudağına yoğurt değdirdim şimdi elimi görünce bile acmiyor hatta meme vermeye kalınca da ittiriyor direk ağzına ne uzatılırsa itmeye basladi

İsilik terden olabilir bol duş gün içinde

Cimciklwmek mememin her yeri yara tırnak izi Çan’ımı lüle acıtıyor ki bağırmıyorum da meme reddi olur diye cincik yapa yapa emiyor şıpa ha bir de on saçlar çok saçım varmis gibi önde 2 telim var ona da göz dikti :KK70:
Ya memeyi ya suratımi caat caat tokatliyor la. Hayir tutamiycam bi tanede ben carpicam o olacak :D

Park yatmakta yatıyor dönüyor ya da emeklemeye çakışıp ayaklanıp kafa vurup ağlıyor ağlayınca alıp pislislayip geri yatırıyorum donmek isteyip dönemeyince de ağlıyor aynısını yapıyor bazen bunlqro yaparken uykusu da açılıyor sonra saatlerce uyutmaya çalışıyorum :KK70:
Oooo :KK70: Allah yardımcın olsun cnm

Kuzum ateşi bekleme dis agri yapar cani acır ates olması şart degil carpol ver ageisi dinsin
Seninde dişin ağrıdığında canından can gider öyle düşün illa ates olmayaabilirmjs

Benimki ben bıraktım ek gıdayı ısırıp atıyor büyük issiyor Boğaz’ından zor alıyorum kaşık görünce kitliyor hatta kaşıkla vermeye Çalışmamdan artık elimi bile gorunxe kitliyor diline değişim yeter diyorum ve yoruldum bu süreçte hem hasta hem emmiyor hem ek gıda o yüzden bıraktım ek gıda vs yoğurt yemiyor peynir yemiyor ekmek emiyor veriyorum ekmek onla oyalandiroyoeun salatalık emiyor bi de armut bu başka hiçbir şeyle uğraşmıyorum çok yoruldum zorlayınca da ters tepiyor bir iki kaşıkla dudağına yoğurt değdirdim şimdi elimi görünce bile acmiyor hatta meme vermeye kalınca da ittiriyor direk ağzına ne uzatılırsa itmeye basladi

İsilik terden olabilir bol duş gün içinde

Cimciklwmek mememin her yeri yara tırnak izi Çan’ımı lüle acıtıyor ki bağırmıyorum da meme reddi olur diye cincik yapa yapa emiyor şıpa ha bir de on saçlar çok saçım varmis gibi önde 2 telim var ona da göz dikti :KK70:
Ne yapacagız peki canım?? Nereye kadar böyle devam edecek??:(

Ya memeyi ya suratımi caat caat tokatliyor la. Hayir tutamiycam bi tanede ben carpicam o olacak :KK70:
Valla dün acıdan kendimi öyle siktim ki cidden Çan’ımı öyle yaktı ki yanı cinnet esigindehdim dilimi dişimi siktim ablam dedk manyak misin ne oluyor dedim cabim öyle acıyor ki anlatamam :D

Kızlar e bebekte kargo bedavaymış İpek’e kısa atlet alayım dedim 5 al 4 öde varken yalnız sağda olan su ikisi atlet şeklindekiler neden ayrı farkını çözemedim bilen var mi aranida tıkladım ikisinde de veya yazıyor rengi mj dedim oda degil neden iki ayrı anlamadim biri erkek biri kız mi
Bir de bedenleri küçük yaMislar alıp kullanan var mi beden büyük mü alayım 9 aya 1 yas gibi

Eklentiler

• 4B9F63F3-4D84-487F-BABD-A182333FA64E.png
    4B9F63F3-4D84-487F-BABD-A182333FA64E.png
    123,9 KB · Görüntüleme: 90
Kızlar e bebekte kargo bedavaymış İpek’e kısa atlet alayım dedim 5 al 4 öde varken yalnız sağda olan su ikisi atlet şeklindekiler neden ayrı farkını çözemedim bilen var mi aranida tıkladım ikisinde de veya yazıyor rengi mj dedim oda degil neden iki ayrı anlamadim biri erkek biri kız mi
Bir de bedenleri küçük yaMislar alıp kullanan var mi beden büyük mü alayım 9 aya 1 yas gibi
cnm sag ustekinin boyun oyugu daha az , sag alltakinin daha fazla gibi duruyor. hello babynin aynen bedenleri biraz kucuk oluyor bencede biraz buyuk al.

4 ayri atler var bacim. Neyi anlamadin. Birde bunlar kotu zaten cok terletiyor. Deliklilerden degil.

cnm sag ustekinin boyun oyugu daha az , sag alltakinin daha fazla gibi duruyor. hello babynin aynen bedenleri biraz kucuk oluyor bencede biraz buyuk al.
fotonun içine girince ikisinde ayni gibi Peki kızlar icin olan daha oyun oyuğu olan mk

4 ayri atler var bacim. Neyi anlamadin. Birde bunlar kotu zaten cok terletiyor. Deliklilerden degil.
Sağ iki alt hat ayni renk beyaz fotolar ayni tıklayınca oyukları farklı demis nose onu fark etmedim ama fotolarına bakınca içine girip ikisininde oyuğu ayni
Peki kızlar icin olan daha mi Oyuklu oluyor
Bunları kısa alıyorum şimdi giydirmeyecem arkadaşın da çok memnun alla alla almasam mi
Sitede iki ayrı tişört kol olan body de var ikisi de ayni mesela yanlış mi koymuşlar anlamadim

aa evet ben deliklilerden almistim onlar cok guzel yaz icin. ama biraz bedenleri kucuk mu cekiyor mu anlamadim diger bodylere gore kucuk oluyor.
P Prime18 evet sag alttaki kizlar icin daha uygun gibi geldi bana sol alttaki de olur. tisortun altina giydirmek icin.

Son düzenleme:
İnşallah canım. Sen bu durumu doktora danıştın mı?? Götürsem mi dokltra??
Yok danışmadım bir kere yemiyoruz dedim kaşık teklif edin dedi ama zorlamayın kendi uzansın kaşığa dedi e uzanmıyor ağzına değdirmeye kalktım kitliyor yapacak bsyim yok ilk başlarda eline alıp yiyordu istekliydi simdi oyun yapıyor atıyor ya hastalıktan ya da ben saatlerini ayarlayamiyoeum tok denk geliyor bilmiyorum ama su sıra o kadar çok yoruldum ki hastalığı makinası buhari ilacı emmesi derken cidden tükendim o yuden bunu takacak takatim kalmadı sallamıyorum artik elbet yiyecek ne diyim
Ama sen istersen danış kendi doktoruna

Yok danışmadım bir kere yemiyoruz dedim kaşık teklif edin dedi ama zorlamayın kendi uzansın kaşığa dedi e uzanmıyor ağzına değdirmeye kalktım kitliyor yapacak bsyim yok ilk başlarda eline alıp yiyordu istekliydi simdi oyun yapıyor atıyor ya hastalıktan ya da ben saatlerini ayarlayamiyoeum tok denk geliyor bilmiyorum ama su sıra o kadar çok yoruldum ki hastalığı makinası buhari ilacı emmesi derken cidden tükendim o yuden bunu takacak takatim kalmadı sallamıyorum artik elbet yiyecek ne diyim
Ama sen istersen danış kendi doktoruna
Canım ben çol küçük bir yerde yaşıyorum.. burda doktorla çok sıkıntı sorunca da umursamıyor devlet hastanesi çünkü çok kalabalık. Biraz sabredelim inşallah düElir. Benimki 6 ay 5 günlük

Back