2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Anne sutu almiyormu artik hic yine sagarak versen mi acaba

Canım bizde ünihassnde yaptırdık hepsini daha öncede etimedde yaptırmıştık ne zor bebek olunca ne çıktı sizde bizde kilo alımı 3.ayda yarı yarıyadüştü ama alerji demedler

Kizlar gece atesimiz ve ishal vardi doktora gittik disleri kabarmis dedi ates dusurucu verdi yolladi dis sabah kadar ates ve ishal yapar mi tecrubeli anneler. Yoksa 6.ay asisinin yan etkileri 4 gun surer mi

Kizlar gece atesimiz ve ishal vardi doktora gittik disleri kabarmis dedi ates dusurucu verdi yolladi dis sabah kadar ates ve ishal yapar mi tecrubeli anneler. Yoksa 6.ay asisinin yan etkileri 4 gun surer mi
Dis atesi 38 en fazla 38.5 olur canim fazlaysa eger beraberinde bir enfektif durum oluyormus. Oyle demisti kizimda doktor. Ishalde oluyor diste

Cok gecmis olsun kiyamam. Iki gun oncede oglum dustu ben yere koyuyorum ablasi kucaklamis kanepeye koymus tv izlesin diye de tv acmis geldi mutfaga yanima birden pat diye bir ses kostum cocuk yerde dudagi morardi agzini carpmis demek cok agladi. Ablada aglamya başladı korkudan bisey oldu diye. Bende kibar feyzo misali agladim

Sizede gdcmis olsun cnm cok dikkat etmek gerekiyor artik

B
Bence isilik. Ama hic gecmoyor mu

Yapar kakası beyaza dönük mü. Mervenin gece ateşi vardı. Ben kendi yöntemlerimle düşürdüm. Pek diş değil bizimki tatilden döndük ondandır belki

Peki neden sadece gözünün etrafı ve ağzının kenarları acaba aklıma takıldı canım sıkıldı
Canım gözu bilmiyorum ama bizim dr en buyuk alerji belirtisi agiz kenarında baslayan kızarıklıklardır hemen anlarsın demişti bence seninki alerji ama dr gitmekte fayda var
Aynı gorunuyolar ama renk ve kumaş farkı oluyo cnm biraz daha kalim biraz daha ince gibi genelde ordan atlet alırım çınara

Bizimki de ağzını açmıyor bağırırken ya da gülerken yukardan bakıyoruz da anca öyle görüyoruz

Bi baktık ilki patlayıvermiş. 1 ay içinde üstler de çıkar diyolar

Atlet olanlar da 2 çıt çıt var. Diğerlerinde 3 çıtçıt var. Gökçe Ada 9 kg a yakın 9 aylık kullanıyoruz. Bedenler çok büyük değil.

B

Bence isilik. Ama hic gecmoyor mu

Galiba buldum gibi göz çevresinde çok az bugün her mama dan sonra ıslak mendil yerine sürekli yıkadım ve azaldı galiba ıslak mendil iyi gelmedi. Sonradan alerji olması tuhaf geldi bana tatile gittik orda sıcaktan bi başladı bide sürekli salya akıyo kararsız kaldım. Doktora gidince kan felan mı alırlar fikri olan var mı semt polikinliğine götürcem çünkü eğer öyleyse başka hastaneye giderim

Canım inşallah sipariş vermemişsindir inanılmaz küçük ben 1 yaş aldım 8300 69 cm miş ona göre hesapla 6 ayın üstünde 62 cm yazıyodu diğerlerine bakmadım ona göre sipariş ver bide aynen üstteki daha erkek modeli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…