- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.781
Anne sutu almiyormu artik hic yine sagarak versen mi acabaCanim sana ne kadar uyar bilmem ama ben genelde yaptigim programi anlatayim. Sabah 9.30- 10 arasi hipp kasik mamasi ve 3 adet hünnap bisküvi ilave edip veriyorum. 11 gibi meyve püresi veriyorum. 13:00 de ev yapimi corba veriyorum ortalama 130 cc civarı. Tabi hemen yemiyor savasiyoruz yerken. Corbadan 1.5 saat sonra ya meyve püresi veriyorum ya da meyve filesine bir dilim koyup eline veriyorum. Saat 17 de ya çorbanin kalan kısmını veriyorum ya da normal biberon mamasi veriyorum. Zaten daha sonra bir kez daha mama içip gece uykusuna geçiyor. Ve en önemlisi her öğününe zeytinyag ileve ediyorum kabiz olmamasi icin + bol su
Efsunu kontrol etti kalca gelisiminde sorun yok o yuzden kullanabilir ev kaZalarins dikkat edin dedi..Genel mi soyledi sadece efsun icin yani kizlar icin mi soyledi
Canım bizde ünihassnde yaptırdık hepsini daha öncede etimedde yaptırmıştık ne zor bebek olunca ne çıktı sizde bizde kilo alımı 3.ayda yarı yarıyadüştü ama alerji demedlerHaydi hayirlisi ilsun cnm insallah kolayxa atlatir bebegin
Tatlim bende 100. Yil hastanesinde ferhat catal a gidiyorum. Bende ondan baya memnunum ilgisinde vs. Muayene ucreti 185 tl teefon num veriyo haberlesiyoruz gorusuyoruz. Biz 300 tl gibi bir rakam odedik ilk gittiginizde tahlillere idrar kaka ve alerji vardi ama 2 ayliktik biz gittiginzde testlerde deri testide yapıyor kendisi bize yapmadi ama
Nerden alabilirizKalin brbek makarnalari var kuzum kalem gibi eliyle tutup yiyor damagiyla eziyor.
Ben blw marketimden aldim.Nerden alabiliriz
Dis atesi 38 en fazla 38.5 olur canim fazlaysa eger beraberinde bir enfektif durum oluyormus. Oyle demisti kizimda doktor. Ishalde oluyor disteKizlar gece atesimiz ve ishal vardi doktora gittik disleri kabarmis dedi ates dusurucu verdi yolladi dis sabah kadar ates ve ishal yapar mi tecrubeli anneler. Yoksa 6.ay asisinin yan etkileri 4 gun surer mi
Cok gecmis olsun kiyamam. Iki gun oncede oglum dustu ben yere koyuyorum ablasi kucaklamis kanepeye koymus tv izlesin diye de tv acmis geldi mutfaga yanima birden pat diye bir ses kostum cocuk yerde dudagi morardi agzini carpmis demek cok agladi. Ablada aglamya başladı korkudan bisey oldu diye. Bende kibar feyzo misali agladimKizlar dun gece bizim kiz cok aglayinca yanima almistim en son saat 6.30da emzirdim sonra bayilmisim uykusuzlultan bizim kiz kut diye dustu yataktan kalorifere yuzu carpmis yuzu morardi kizimin.cok asiri hareketli yatakktanda iki eliyle cekistirip oturuyo surekli napicam ben bu kizla
Evet e son 38di atesi.istahsizlik huysuzluk beraberindeDis atesi 38 en fazla 38.5 olur canim fazlaysa eger beraberinde bir enfektif durum oluyormus. Oyle demisti kizimda doktor. Ishalde oluyor diste
Sizede gdcmis olsun cnm cok dikkat etmek gerekiyor artikCok gecmis olsun kiyamam. Iki gun oncede oglum dustu ben yere koyuyorum ablasi kucaklamis kanepeye koymus tv izlesin diye de tv acmis geldi mutfaga yanima birden pat diye bir ses kostum cocuk yerde dudagi morardi agzini carpmis demek cok agladi. Ablada aglamya başladı korkudan bisey oldu diye. Bende kibar feyzo misali agladim
Bence isilik. Ama hic gecmoyor muKızlar alerji gelan demişken benimde oğlanın ağzının kenarları ve gözlerinin etrafı böyle sağlık ocağındaki hemşireye sordum isilikte olabilir alerjide sen bi gözlemle dedi iyide anlasam zaten sormam bizim 1 aydır felan böyle ek gıda ile bağımsız sizce ne olabilir bakın hele ona göre pimpiriklenip doktora gitcem :)
Saol canim gercekten oyle ama cok zor inanilmaz hareketli. Kafayi saga sola carpiyor. Emmekliyor donuyor sureklihic sabit degil kucak hic istemiyor hep yerd. Olmak istiyorSizede gdcmis olsun cnm cok dikkat etmek gerekiyor artik
Yapar kakası beyaza dönük mü. Mervenin gece ateşi vardı. Ben kendi yöntemlerimle düşürdüm. Pek diş değil bizimki tatilden döndük ondandır belkiKizlar gece atesimiz ve ishal vardi doktora gittik disleri kabarmis dedi ates dusurucu verdi yolladi dis sabah kadar ates ve ishal yapar mi tecrubeli anneler. Yoksa 6.ay asisinin yan etkileri 4 gun surer mi
Canım gözu bilmiyorum ama bizim dr en buyuk alerji belirtisi agiz kenarında baslayan kızarıklıklardır hemen anlarsın demişti bence seninki alerji ama dr gitmekte fayda varPeki neden sadece gözünün etrafı ve ağzının kenarları acaba aklıma takıldı canım sıkıldı
Aynı gorunuyolar ama renk ve kumaş farkı oluyo cnm biraz daha kalim biraz daha ince gibi genelde ordan atlet alırım çınaraKızlar e bebekte kargo bedavaymış İpek’e kısa atlet alayım dedim 5 al 4 öde varken yalnız sağda olan su ikisi atlet şeklindekiler neden ayrı farkını çözemedim bilen var mi aranida tıkladım ikisinde de veya yazıyor rengi mj dedim oda degil neden iki ayrı anlamadim biri erkek biri kız mi
Bir de bedenleri küçük yaMislar alıp kullanan var mi beden büyük mü alayım 9 aya 1 yas gibi
Kucak istememesi güzel bence cnmSaol canim gercekten oyle ama cok zor inanilmaz hareketli. Kafayi saga sola carpiyor. Emmekliyor donuyor sureklihic sabit degil kucak hic istemiyor hep yerd. Olmak istiyor
Bizimki de ağzını açmıyor bağırırken ya da gülerken yukardan bakıyoruz da anca öyle görüyoruzCanım benimkide bugün çok mızlıyo. Çok yoruluyorum. Diş deyince sen ağzına bakayım dedim açtırmadı. O kdar sinirli yani.. hiç böyle huysuz değildi çok üzülüyorum. Son zamanlardq iyice ağlak oldu
Bi baktık ilki patlayıvermiş. 1 ay içinde üstler de çıkar diyolarEger emin degilsen doktora git cnm nokur nolmaz. Ben ilk yumurtadan anladim alerjik oldugunu yumurtayi kesince yüzündeki boynundaki kafasinin icindeki fln isilik benzeri seyler gecti o sekilde kesin alerji dedim.
Yaa bu alt disler onden haber vermiyomu ben cikicam die pat diye cikiyorlarmi ya
Atlet olanlar da 2 çıt çıt var. Diğerlerinde 3 çıtçıt var. Gökçe Ada 9 kg a yakın 9 aylık kullanıyoruz. Bedenler çok büyük değil.Kızlar e bebekte kargo bedavaymış İpek’e kısa atlet alayım dedim 5 al 4 öde varken yalnız sağda olan su ikisi atlet şeklindekiler neden ayrı farkını çözemedim bilen var mi aranida tıkladım ikisinde de veya yazıyor rengi mj dedim oda degil neden iki ayrı anlamadim biri erkek biri kız mi
Bir de bedenleri küçük yaMislar alıp kullanan var mi beden büyük mü alayım 9 aya 1 yas gibi
B
Bence isilik. Ama hic gecmoyor mu
Galiba buldum gibi göz çevresinde çok az bugün her mama dan sonra ıslak mendil yerine sürekli yıkadım ve azaldı galiba ıslak mendil iyi gelmedi. Sonradan alerji olması tuhaf geldi bana tatile gittik orda sıcaktan bi başladı bide sürekli salya akıyo kararsız kaldım. Doktora gidince kan felan mı alırlar fikri olan var mı semt polikinliğine götürcem çünkü eğer öyleyse başka hastaneye giderimCanım gözu bilmiyorum ama bizim dr en buyuk alerji belirtisi agiz kenarında baslayan kızarıklıklardır hemen anlarsın demişti bence seninki alerji ama dr gitmekte fayda var
Aynı gorunuyolar ama renk ve kumaş farkı oluyo cnm biraz daha kalim biraz daha ince gibi genelde ordan atlet alırım çınara
Canım inşallah sipariş vermemişsindir inanılmaz küçük ben 1 yaş aldım 8300 69 cm miş ona göre hesapla 6 ayın üstünde 62 cm yazıyodu diğerlerine bakmadım ona göre sipariş ver bide aynen üstteki daha erkek modeliKızlar e bebekte kargo bedavaymış İpek’e kısa atlet alayım dedim 5 al 4 öde varken yalnız sağda olan su ikisi atlet şeklindekiler neden ayrı farkını çözemedim bilen var mi aranida tıkladım ikisinde de veya yazıyor rengi mj dedim oda degil neden iki ayrı anlamadim biri erkek biri kız mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?