- 28 Haziran 2017
- 442
- 512
- 23
- 39
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #61.741
Ek gidaya gectigimden beri ben de oyle dusunuyorumm.istahszidi mamayi az az yerdi.az yedigi icin cikacaj bisey olmuyomus demek ki..Kızlar bir şey daha tecrübe edindim. Şimdi benim oğlan midesinden habersiz bir minnoş oldugu icin hiç yemiyordu mama süt falan. Dolayisiyla bir haftaya kadar kaka yapmadığı oluyordu doktora götürüp fitil veriyorduk ama bagırsaklari boş çıkıyordu. Ek gıdalara gectigimizden beri her gün kaka yapmaya başladı sanırım artık benim bebem de normal çok mutluyum evim her gün b..k kokuyor
Benimkide zorlanıyor. Zeytinyağını da hiç sevmiyorCanım peki yaparken zorlanıyormu? Benimki sebzeye başladığından beri epey zorlanıyor
Ozaman yumurta ya dikkat ediyim ben bakalım değişecek miAlerji zamanla da gelisen bisey hani tolere edemedigi zaman artik tepki vermeye basliyor vucut
Canım benimkide bugün çok mızlıyo. Çok yoruluyorum. Diş deyince sen ağzına bakayım dedim açtırmadı. O kdar sinirli yani.. hiç böyle huysuz değildi çok üzülüyorum. Son zamanlardq iyice ağlak olduKızlar benim zilli diş çıkarmış tırtıkları belli yandan 2. dişte diş etini kanatmış. Çok huysuz durduk yere ağlıyor mızırdanıyor. Bu süreç daha ne kadar sürer? Belim koptu valla taşımaktan
Kızlar benim zilli diş çıkarmış tırtıkları belli yandan 2. dişte diş etini kanatmış. Çok huysuz durduk yere ağlıyor mızırdanıyor. Bu süreç daha ne kadar sürer? Belim koptu valla taşımaktan
Yok canım bu isilik benim kızım da oluyor aradaKızlar selam
Benim oğlandada kırmızı bıseyler cıktı.alerji oldugunu sanmıyorum değişik hiçbişey yemedi.
İsilik geçirenler anlar isilikmi bu yoksa şu el ayak hastalığımıdır?
Eger emin degilsen doktora git cnm nokur nolmaz. Ben ilk yumurtadan anladim alerjik oldugunu yumurtayi kesince yüzündeki boynundaki kafasinin icindeki fln isilik benzeri seyler gecti o sekilde kesin alerji dedim.Ozaman yumurta ya dikkat ediyim ben bakalım değişecek mi
Yaa bu alt disler onden haber vermiyomu ben cikicam die pat diye cikiyorlarmi yaKızlar benim zilli diş çıkarmış tırtıkları belli yandan 2. dişte diş etini kanatmış. Çok huysuz durduk yere ağlıyor mızırdanıyor. Bu süreç daha ne kadar sürer? Belim koptu valla taşımaktan
Çok sağol canımYok canım bu isilik benim kızım da oluyor arada
Aynen canım bi gidiyim bakalım ne diceklerEger emin degilsen doktora git cnm nokur nolmaz. Ben ilk yumurtadan anladim alerjik oldugunu yumurtayi kesince yüzündeki boynundaki kafasinin icindeki fln isilik benzeri seyler gecti o sekilde kesin alerji dedim.
Yaa bu alt disler onden haber vermiyomu ben cikicam die pat diye cikiyorlarmi ya
Ağır olan su kuzum 1 ana öğün 1 ara öğün olacak şekilde 6. Ay sonu başladık 7. Ay bitimine kadar dedi doktorumuz belki 8. Ayda bu şekildedir 9. Ayda 2 ana öğüne geçiliyordur onu bilmiyorumEvet hepsi bir günde canim. Ağır olan ne ki anlamadim ama bir ogün corba ve iki kez meyve var ek gıda olan. Ayrica 6.5 aylik olunca kemik suyuna baslayacagim günlük. Yaklaşık bir haftadir gittikce bir kaseye cikardim çorbaya ve bebegin bünyesi olumsuz tepki vermedi canim. Ha sebzeyi haşlayip önüne koymussun ha suyuyla blenderdan gecirip kaseye koymuşsun.
Kuzum isilik degil egzama vs o tarz vi deri hastalığı olabilirKızlar alerji gelan demişken benimde oğlanın ağzının kenarları ve gözlerinin etrafı böyle sağlık ocağındaki hemşireye sordum isilikte olabilir alerjide sen bi gözlemle dedi iyide anlasam zaten sormam bizim 1 aydır felan böyle ek gıda ile bağımsız sizce ne olabilir bakın hele ona göre pimpiriklenip doktora gitcem :)
Park yatmakta yatıyor dönüyor ya da emeklemeye çakışıp ayaklanıp kafa vurup ağlıyor ağlayınca alıp pislislayip geri yatırıyorum donmek isteyip dönemeyince de ağlıyor aynısını yapıyor bazen bunlqro yaparken uykusu da açılıyor sonra saatlerce uyutmaya çalışıyorumKızlar benim kızçem kırk yılda bir yüzüstü dönüyordu. Son 3 gündür fırıldak gibi. Sorun şu ki geceleride dönüyor. Önceden ince bir yastıkla yatırıyordum. Şimdi döner ve Allah korusun boğulur diye yastıksız yatırıyorum. Bebeği geceleri dönen anneler siz napıyorsunuz?
Atak donemi olabilir atak dönemine girdik cunku bizde aynıyızArtik yeni dogdugu zamandan daha uykusuz gecelerimiz oldu ya, dis donemi boyle bisey mi ortada dis gozukmuyor ama huzursuz ve uykusuz. Gece surekli ayaktayiz bende demin calpol verdim biraz . Insallah iki saat de olsa deliksiz uyuruz
Ozaman bana bu hafta içi hastane yolu göründüKuzum isilik degil egzama vs o tarz vi deri hastalığı olabilir
Kuzum ateşi bekleme dis agri yapar cani acır ates olması şart degil carpol ver ageisi dinsinKızlar benim zilli diş çıkarmış tırtıkları belli yandan 2. dişte diş etini kanatmış. Çok huysuz durduk yere ağlıyor mızırdanıyor. Bu süreç daha ne kadar sürer? Belim koptu valla taşımaktan
Benimki ben bıraktım ek gıdayı ısırıp atıyor büyük issiyor Boğaz’ından zor alıyorum kaşık görünce kitliyor hatta kaşıkla vermeye Çalışmamdan artık elimi bile gorunxe kitliyor diline değişim yeter diyorum ve yoruldum bu süreçte hem hasta hem emmiyor hem ek gıda o yüzden bıraktım ek gıda vs yoğurt yemiyor peynir yemiyor ekmek emiyor veriyorum ekmek onla oyalandiroyoeun salatalık emiyor bi de armut bu başka hiçbir şeyle uğraşmıyorum çok yoruldum zorlayınca da ters tepiyor bir iki kaşıkla dudağına yoğurt değdirdim şimdi elimi görünce bile acmiyor hatta meme vermeye kalınca da ittiriyor direk ağzına ne uzatılırsa itmeye basladiKızlar sinirden ağladım15 gündür ek gıda için savaş veriyorum. 5 aylıktan beri ara ara yoğurt beriyordum yiyordu ek gıda için sebze meyve püresi denemdipimden beri ağzını kaşıga açmıyor. Blw yapayım diyorum kopardığı parçayı ağzında bekletip atıyor. Sütüm yetmiyor artık bir şeyler yese en azımdan bir öğün diyorum. Ne yapacagımı bilmşyorum. Benim durumumda olup ağzını kaşıga kitleyen var mı??
İsilik terden olabilir bol duş gün içindeKızlar selam
Benim oğlandada kırmızı bıseyler cıktı.alerji oldugunu sanmıyorum değişik hiçbişey yemedi.
İsilik geçirenler anlar isilikmi bu yoksa şu el ayak hastalığımıdır?
Cimciklwmek mememin her yeri yara tırnak izi Çan’ımı lüle acıtıyor ki bağırmıyorum da meme reddi olur diye cincik yapa yapa emiyor şıpa ha bir de on saçlar çok saçım varmis gibi önde 2 telim var ona da göz diktiUla bebenin saatlerce emdigi yetmiyor birde tokatlamaya basladi...
İsilik Gözde olmaz bacım alerji olabilir kullandığın şampuana olavilir göz de olunca o aklıma geldi kafadan asagi değiyorsa gözlerinin kenarlarınaOzaman bana bu hafta içi hastane yolu göründü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?