- Konu Sahibi Homely_angel
- #61.721
Çok geçmiş olsun bende ankda yum gazi üni öğrt üyesi mutlu hocaya gidiyoruz bizde kakada redüktan madde pozitif çıktı birde gizli kan çıktı süt ve süt ürünleri diyeti yapıyorum drumuz alerji olduğunu düşünmüyorum dio ama bebeğim çok huzursuz genel huyu da bu olabilir bilmiyorum memede de diyet yapmazken emmek isterdi ama memeye gelince ağlardı şimdi üç hafta oldu diyet yapalı memenin birini iki dk emince ağlıyor diğerine geçiyoruz sizdeki belirtiler nasıldı acaba birde cem beyi de çok duydum Bülent beyi de yalnız ücretleri Bira tuxluymuş o konuda da bilgi verir misiniz acaba tahlil olunca nerde yaptırdınız ücreti ne kadar diye çok bilgi arayan oluyor ama bulamıyor yazarsanız çok kişi fayda sağlar diye düşünüyorumBi fırsat buldum haberdar edeyim dedim.
Alerji testi yapıldı kanda. Süt pozitif çıktı. Total Ige değeri de yüksek çıktı. Ankarada doktora geldik. Cem bey. Allahım böyle mükemmel bir doktor olamaz. Muayene bitmesin istedik eşimle ilk kez :) Eğer ankaradaysanız direk ona gidin alerji durumlarında. Kuğulu İş Merkezinde muayenehanesi var. Acıbadem de görev yapıyor.
Herşeyi baktı dinledi. Ben zaten 10 gündür katı diyetteyim. Bu esnada bir sürü kanlı kaka yaptık.
Bizim tontişte Proktokolit varmış.
Genelde 7-8 aylarda kendiliğinden geçer dedi. Bi damla verdi. 10 gün daha diyete devam edip Görüşücez yavaş yavaş açtırıcam sana dedi.
Bağırsakları bebişlerde muz çok güzel toparlar dedi. Kakadaki mukusu götürür dedi yani.
Şimdi takiple diyet açtırıp yine takiple ek gıdaya geçicez zamanı gelince. Bunu duymak beni nasıl mutlu etti anlatamam. Kanlı kakalar oldukça bebeğim huzursuz oldukça ağlıyordum oturup. 10 gündür marul patates zeytin yiyorum sadece.
Şimdi süt yumurta dana eti ve tavuk etini yemeden geri kalanı yiyebilirsin dedi.
Şimdi merakla 10 günün daha geçmesini bekliyorum. İnşallah herşey yoluna girer oğluşum hiç mahrum kalmadan yer herşeyi :)