- Konu Sahibi Homely_angel
- #61.701
@zye
Doğduğundan beri pusetten nefret ediyor belini kıvırarak kendini dışarı atmaya çalışıyor. Dünde arabadayken oturur konuma gelmiş kafa üstü düşüyordu son anda farkettik. Bu saatten sonra emziğe alıştırmak istemiyorum ortodontistim önermedi aslında bişey olmaz ama esimin ailesinin diş çene yapısı çok kötü. O yüzden korkuyorum.
Kuzum emzike veya sen onu puette uyutmaya falan alıştırsan puseti ileri geri yaparak emmeden uyutmaya çalışınca çok mu ağlıyor[/QUOTE]Canım işe gidiş ve dönüş saatlerin nasıl? Sen yokken beslenmeyi nasıl yapıyor anlatsana. okullar açılınca Gökçe Ada tam 7 aylık olacak. Annem başka şehirde o gelecek bi süre. 8.15 te evden çıkıp 12.30 gibi geri geleceğim. 9. Aya kadar bu şekilde olacak. Memede uyuyor biberon emzik almıyor. Kaşığı tutmak istiyor yani kaşıkla beslenmesi de mümkün değil. Bir sürü alıştırma bardağı aldım. En son hb den aldığım Nuk tan su içiyor sanırım tam emin değilim diş kasıyor da olabilir. Çok gerginim aç kalır uyuyamaz diye korkuyorum uykularım kaçıyor. Ailemden uzak yaşadığım için hiç ayrı kalmadım. İlk çocuğum. tecrübelerini paylaşır mısın ?
Doğduğundan beri pusetten nefret ediyor belini kıvırarak kendini dışarı atmaya çalışıyor. Dünde arabadayken oturur konuma gelmiş kafa üstü düşüyordu son anda farkettik. Bu saatten sonra emziğe alıştırmak istemiyorum ortodontistim önermedi aslında bişey olmaz ama esimin ailesinin diş çene yapısı çok kötü. O yüzden korkuyorum.