canım Allah yardımcın olsun bu meme reddi durumları çok zor ve sıkıntılı bir süreç inşallah kendiliğinden bir gün döner. öyle diyenleri çok duydum. sen anne olarak çok güçlüsün. dik emzirmeyi denedinmi yani ayaktayken bu hastalık süreçlerinde dik emzirmek onlara iyi geliyormuş. heralde tıkanmıyorlar. kanguruda falan emzirebilirsi ordaki dik gibi oluyor. tabi bizim canavarlar emmek isterse o pozisyonda. belki sağ tarafıda öyleyken alır bilmiyorum. tazik konusunu bliyorsun gerçi ama başka ne olabilirki meme reddi için.
ben çalışıyorum ya canım bak 2 ay oldu. evden çıkarken uykusu oluyor arabada uyur öyle bırakırım sonrada 1 de evdeyim daha geç gittiğim olmamıştır. bu arada nasıl olsa ayrıyız diye inan hiç birşey yapmadım. vicdan azabı ve özlüyorumda. ne yaparsam kızımla yapayım modundayım. emziririm 1,5 saat dayanıyorya arabaya koyarım koştur koştur avm market gezme ne varsa halleder eve geçeriz. bir iki kez avm deki emzirme odasında emdi hayrete düştüm. geçen ağda yaptırmaya gittim ilk defa randevum 1 deydi 3 te evde olucam yani gittimki hatunun umrunda değil. zorla verdim emdi lutfetti. normalde gittiğimde beni özlemiş oluyor tok bile olsa saldırıyor memeye. ki bir tek o zaman doğru düzgün emiyor.
gezmeyede valla arabada uyuttuğumda oldu hiç napim işim oluyor canım gezmek istiyor. baktım emerek uyumuyormu gezmede de babasına devrediyorum ayağında sallayarak uyutuyor o bende öyle uyumuyor çünkü.
gece bizde öyleyiz. aha ek gıda veriyorum iki gündür. hiçte hayal ettiğim gibi olmadı aksine sanki kıvranıyor gibi geldi. dün gece kaka yaptı 4 te dedim şimdi nasıl uyuyacak başladı konuşmaya çünkü. artık taktığim var. eşimle aramıza yatırıyorum. bişey keşfettim eşime doğru dönünce uyuyor. dön babana da uyu diyorum. babasınında hoşuna gidiyor. onlar memnun ben daha memnun uyudumu uyumadımı umrum değil uyanınca babası beni uyandırıyor hehe
aa hiç dikkat etmedim bizimki napıyor acaba. geçmiş olsun cnm inşalah hemen geçecek bişeydir.
oyun halısına bende koyunca duruyor ama yanında nöbetçi memur gibi dikiliyorum ben. yoksa bar bar bağırıyor. tuvalete ve mutfağa gitme molasına izin veriyor sadece.
tatlım valla arabada da uyuttum. 30 dk lık mesafe diye aldık uyuya uyuya gitti. hem biz işimizi hallettik hemde o da gezmiş oldu uyumuş oldu. öbür türlü aman uyusun uyansın zaman geççmiyoki bu sefer gittiğimiz yerde uykusu gelmiş oluyor az duruyoruz. babasıyla arası iyiyse kullan derim :) arada nefes almaya iyi oluyor.
hoop sonra 2 yaş sendromu gelmiş dimi