• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
37ED7092-BEF8-48D6-AC5B-60A08C6364D8.jpeg
Merhaba kizlar yardminiza ihtiyaçim var bn uc gun kuralina uyuyorum kabak patates havuç severek yedi pazartesi pirincle kabak hasladim corba gibi yaptim zeytinyağı ekliyerwk verdim cok severek yedi oglum ilk gun cenesinde cok az kirmizilik vardi kendi yolmuştur sandim ikinci gunde corba ayni pirinç kabak çorba yaptim verdim üçüncü gun bi baktim heryeri kıpkırmızı resmdeki gibi Sağlık ocagna gittim krem yazdi cogalirsa hastaneye git dedi o aksam daha cogaldi acile gittik suan kotu bi durum yok alerji damlasi yazdim onu kullan diye eve gonderdi ama bugun dahada cogaldi kendi doktorumuz tatilde devlet hastanesi bey yok diyip gonderiyo kan tahlili falanda yapmadi ne yapabilirim alerji boylemi oluyo ilacla geciyormu bilgisi olan varmi lutfen bilgisi olan yardmci olsun

Eki Görüntüle 2175710 Merhaba kizlar yardminiza ihtiyaçim var bn uc gun kuralina uyuyorum kabak patates havuç severek yedi pazartesi pirincle kabak hasladim corba gibi yaptim zeytinyağı ekliyerwk verdim cok severek yedi oglum ilk gun cenesinde cok az kirmizilik vardi kendi yolmuştur sandim ikinci gunde corba ayni pirinç kabak çorba yaptim verdim üçüncü gun bi baktim heryeri kıpkırmızı resmdeki gibi Sağlık ocagna gittim krem yazdi cogalirsa hastaneye git dedi o aksam daha cogaldi acile gittik suan kotu bi durum yok alerji damlasi yazdim onu kullan diye eve gonderdi ama bugun dahada cogaldi kendi doktorumuz tatilde devlet hastanesi bey yok diyip gonderiyo kan tahlili falanda yapmadi ne yapabilirim alerji boylemi oluyo ilacla geciyormu bilgisi olan varmi lutfen bilgisi olan yardmci olsun
Alerjiden ziyade el ayak hastaligina benziyor. Cunku anlattigina gore pirinc alerji yapmis olmali benim bildigim pirinc alerjen degil.hatta alerjik bebeklere pirinc unu kullanmasini tavsiye ediyorlar.

Alerjiden ziyade el ayak hastaligina benziyor. Cunku anlattigina gore pirinc alerji yapmis olmali benim bildigim pirinc alerjen degil.hatta alerjik bebeklere pirinc unu kullanmasini tavsiye ediyorlar.
El ayak hastaligi duymustum ama nasil oluyor bilmiyorum evet kollarinda bacaklarinda var demk dedigin hastalik ama neden doktorlar bsy demiyorlar ya bsy yok diyip alerji ilaci yazdi gonderdi ne yapicagmi şaşırdım

Kizlar dun gece bizim kiz cok aglayinca yanima almistim en son saat 6.30da emzirdim sonra bayilmisim uykusuzlultan bizim kiz kut diye dustu yataktan kalorifere yuzu carpmis yuzu morardi kizimin.cok asiri hareketli yatakktanda iki eliyle cekistirip oturuyo surekli napicam ben bu kizla

Kizlar dun gece bizim kiz cok aglayinca yanima almistim en son saat 6.30da emzirdim sonra bayilmisim uykusuzlultan bizim kiz kut diye dustu yataktan kalorifere yuzu carpmis yuzu morardi kizimin.cok asiri hareketli yatakktanda iki eliyle cekistirip oturuyo surekli napicam ben bu kizla

cok gecmis olsun cnm evet iyice hareketlendiler cok dikkatli olmak gerekiyor.

El ayak hastaligi duymustum ama nasil oluyor bilmiyorum evet kollarinda bacaklarinda var demk dedigin hastalik ama neden doktorlar bsy demiyorlar ya bsy yok diyip alerji ilaci yazdi gonderdi ne yapicagmi şaşırdım
Ates durumu ne genelde ates yapiyor o hastalik. Belki atesi yok diye demislerdir. Yada hafif atlatiyordur. Istersem baska bir doktora gotur huzursuzluk filan var mi

Ates durumu ne genelde ates yapiyor o hastalik. Belki atesi yok diye demislerdir. Yada hafif atlatiyordur. Istersem baska bir doktora gotur huzursuzluk filan var mi
Cok şükür ateşi yok keyfi yerinde oynuyo gülüyor yarin özel hastaneyr gotureyim bakalim ne diycek cevap verdigin icin teşekkür ederim
Takip edemiyorum msjlara yetişemiyorum okunmayan 200 msj var Efsun nasil havuz keyfini görmüştüm masallahi var cok guzel oynuyor suda

Benimki 10 şubat dogumlu canim. Ek gıdaya gecene kadar hic düzenli beslenmemiz olmadı meme reddinden dolayi. Şimdi oynatarak kandirarak güldürerek bir düzen oturtmaya calisiyorum yaklaşık 1 hafta oldu ek gıdaya başlayalı inşallah faydalı olur
Kaan celilim de 10 şubat doğumlu

Sagol cnm genel durumu iyi fakat kut diye ses cikti dusunce cok vicdan yapiyorum.nasil anneyim bebegim yanimdayken uydum:KK14:
Aman tanrim demek uyudum. Nasil uyursun. Bir daha asla uyuma. Kafan mi guzel kuzum. Uykusuzluktan beynin mi yandi. Bak efsun besikten gayet ben uyanikken ve hatta kameradan onu izlerken dustu. Baktim debeleniyo yatakta kenara geldi aha dusecek dedim kostum daha odaya varamadan ciglik geldi. Yapacak bisey yok insanlik hali. Farz et tuvaletteyken dustu ne yapacakdin asla tuvalete mi girmeyeceksin.

Aman tanrim demek uyudum. Nasil uyursun. Bir daha asla uyuma. Kafan mi guzel kuzum. Uykusuzluktan beynin mi yandi. Bak efsun besikten gayet ben uyanikken ve hatta kameradan onu izlerken dustu. Baktim debeleniyo yatakta kenara geldi aha dusecek dedim kostum daha odaya varamadan ciglik geldi. Yapacak bisey yok insanlik hali. Farz et tuvaletteyken dustu ne yapacakdin asla tuvalete mi girmeyeceksin.
Sagol cnm moral oldu.yuzu cok kotu oldu kuzumun birde uykusuzluk bitirdi beni

Zamanla oyuncaklara cevreye ilgisi arttikca seni rahat birakacaktir canim. Ben bazen birakip üst kata bile cikiyorum ama simdi emeklemeye başladı sık sık kontrol ediyorum ne yaptigini
Bizimki daha canı isterse dönüyo emekleme niyeti hiç yok rahatım şimdilik

Yok cnm pirincte alerji yapabilir .

Eger alerjiyse bugday turevlerinede dikkat et derim.
Sagol cnm moral oldu.yuzu cok kotu oldu kuzumun birde uykusuzluk bitirdi beni
Kiz nolcak bende korka korka birakiyorum valla yatagin ustunde bi biraktigim yerde durmuyo cunku yastik dose okadar degiller daha

Liviya Liviya canim agiz el ayak has.benziyo.hatta bizimkisi de su an geciriyo gibi.ev ahalisi isilik dese de kabul ettiremiyorum bi turlu.seninkisi daha fazla gibi gorunuyo.bizde de ates huzirsuzluk yok.ama kollarda ve bacakta kizarikliklar var.dra atesi olmadigi surece goturmuyecem.hastaneler mikrop yuvasi zaten.bi de bu hastaligin maalesef ilacla tedavisi yok.agizda olusursa agiz ici rahat etsin diye veriliyo ama.vucud icin yok.su an seyir halindeyim bakalim sen de takip et.1hafta suruyomus.insallah kolay atlatirlar canim

Liviya Liviya canim agiz el ayak has.benziyo.hatta bizimkisi de su an geciriyo gibi.ev ahalisi isilik dese de kabul ettiremiyorum bi turlu.seninkisi daha fazla gibi gorunuyo.bizde de ates huzirsuzluk yok.ama kollarda ve bacakta kizarikliklar var.dra atesi olmadigi surece goturmuyecem.hastaneler mikrop yuvasi zaten.bi de bu hastaligin maalesef ilacla tedavisi yok.agizda olusursa agiz ici rahat etsin diye veriliyo ama.vucud icin yok.su an seyir halindeyim bakalim sen de takip et.1hafta suruyomus.insallah kolay atlatirlar canim
Cok geçmiş olsun canm insallah isiliktir diyelim bnmkininde atesi yok cok şükür oynuyo guluyo agzindada bsy yok kollarda bacaklarda var pazartesi baslamisti bn isilik sandim doktorda atesi olmadigi surece burda igneye falan gerek yok diye ilac verdi bugun icirdim insallah cabuk gecer ya

Back