• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Accik ben yazayim kafanizi utuleyim. Perşembe günü genel kontrollerimiz için üniversiteye gittik. Kan tahlili yapıldı d vitamini ve demir depoları bosalmis yavrucuğum un. Kusuyor diye doğru düzgün vermedim gördüm günümü Dr duzelmezse müdahale etmem gerekir dedi.nasıl müdahale dedim kan veriliyormus korktum iki gündür demiri vermeye çalışıyorum kusuyor püskürtüyor kıyafetler falan şimdiden mahvoldu nasıl halletcem bu işi bilmiyorum. Şimdi bizim premature cadı azcik da olsa yasitlarini ucundan yakalamış ona seviniyorum. Boy 65 kilo 7220gr çıktı şükür aslında 7ay 10gunluk olduk ama 5ay 10gunluk diyoruz. İki hafta sonra tekrar gidixeZ inş ilaç fayda eder.isitme testinden bir türlü gecemiyor sol kulak kir var geçirin gelin öyle diyorlar el kadar bebede ne kiriymiş bu geçmeyen anlamıyorum onun için damla verdiler. Böbrekte bı sıkıntımız vardı şükur ilerlemiyor. Doktor ile konuşmamızı yazmıştım zaten o gün. İşte böyle bizden haberler öpüyorum hepinizi ve bebelerinizii
Çok geçmiş olsun umarım diğer sıkıntılar da geçer bir an önce d vit ve demir ilacı kullanmiyor muydunuz hangi marka kullaniyorsunuz. Bende dün vermeye çalıştım hep kustu bide demir le süt arası bi saat falan olmalı yoksa süt demir emilimini azaltıyor muş. O yüzden bebeklere demir vermek çok sıkıntılı

Bu bebeleri 18 yasina kadsr emzirsek olmaz mi. 18 inde resit oluyor zaten . O saatten sonra kendi bedeni kendi karari ister bira kokorec takilsin ıster buharda pismis karnibahara yumurta kirsin:KK70:
Ayy bana uyar :KK71:memeler almış başını gitmiş zaten 18yil emzirsem de farketmez artik:KK71:

Accik ben yazayim kafanizi utuleyim. Perşembe günü genel kontrollerimiz için üniversiteye gittik. Kan tahlili yapıldı d vitamini ve demir depoları bosalmis yavrucuğum un. Kusuyor diye doğru düzgün vermedim gördüm günümü Dr duzelmezse müdahale etmem gerekir dedi.nasıl müdahale dedim kan veriliyormus korktum iki gündür demiri vermeye çalışıyorum kusuyor püskürtüyor kıyafetler falan şimdiden mahvoldu nasıl halletcem bu işi bilmiyorum. Şimdi bizim premature cadı azcik da olsa yasitlarini ucundan yakalamış ona seviniyorum. Boy 65 kilo 7220gr çıktı şükür aslında 7ay 10gunluk olduk ama 5ay 10gunluk diyoruz. İki hafta sonra tekrar gidixeZ inş ilaç fayda eder.isitme testinden bir türlü gecemiyor sol kulak kir var geçirin gelin öyle diyorlar el kadar bebede ne kiriymiş bu geçmeyen anlamıyorum onun için damla verdiler. Böbrekte bı sıkıntımız vardı şükur ilerlemiyor. Doktor ile konuşmamızı yazmıştım zaten o gün. İşte böyle bizden haberler öpüyorum hepinizi ve bebelerinizii
Ben once wellements almistim. Organik demir damlasiydi. Tadi asiri sekerli sevmedi. Simdi nova ferrum aldim. Cok tatli degil. Bogurtlen aromali. Onu yutuyor. Dene istersen.

Kizlar bizim kiza antibiyotik baslamak zorunda kaldim canim cok sikkin 1 haftadir e de tedavi etmeye calisiyorum hiriltisi gecmisti bogazda kizariklik varmis ses kisildi vermesem daha kotu olacak diye verdim

Kızlar selam hepinize Mart annesiyim ben kızım 4 aylık diş çıkaran bebeler var mı grupta,dişlerini kaşıyıp ağlıyo kızım sürekli, erken değil mi acaba diş için? Ne önerirsiniz diş kaşıyıcı rahatlatıcı birşey?

Kizlar uzun zamandan beri giremiyorum telefon bozuldu nikah telaslari düğün telaslari derken giremedim tavsiyelerinize ihtiyacim var kızım 2 gündür ishal bugün 3.gun gunde 7-8defa bezliyorum bazen arka arkaya 2 defa oluyo emiyo yarim saate alttan cikariyo mama veriyorum 1 saate yine cikariyo alttan kaka rengi normal sari ama sulu baya içinde bisey kalmadı yavrumun ne yapabilirim akil verin dun saglik ocagina gittik dr genel durumu iyi fazla su kaybi yok bol bol emsin probiyotik yogurt yada ev yapimi yogurt yesin biraz dedi dün verdik bol bol turk kahvesi içiyorum dun gece haslanmis patates yedim yok duzelmiyo hastahaneye yatmasa diye dua ediyorum icim kaldirmiyo artik zayiflmaya basladi gibi geliyo cocugum daha once bebegi boyle olan varmiydi?

Kizlar uzun zamandan beri giremiyorum telefon bozuldu nikah telaslari düğün telaslari derken giremedim tavsiyelerinize ihtiyacim var kızım 2 gündür ishal bugün 3.gun gunde 7-8defa bezliyorum bazen arka arkaya 2 defa oluyo emiyo yarim saate alttan cikariyo mama veriyorum 1 saate yine cikariyo alttan kaka rengi normal sari ama sulu baya içinde bisey kalmadı yavrumun ne yapabilirim akil verin dun saglik ocagina gittik dr genel durumu iyi fazla su kaybi yok bol bol emsin probiyotik yogurt yada ev yapimi yogurt yesin biraz dedi dün verdik bol bol turk kahvesi içiyorum dun gece haslanmis patates yedim yok duzelmiyo hastahaneye yatmasa diye dua ediyorum icim kaldirmiyo artik zayiflmaya basladi gibi geliyo cocugum daha once bebegi boyle olan varmiydi?
haşlanmış patates yada kahve siz ishal olsanız ise yarar bebeğe etki etmez
eğer genel durumu halsiz ve iştahsız ise bence tekrar doktora götürün

Canım benimki de olmuştu baya önce. Ama benimki kusmayla başlayıp ishale çevirdi. Farklı şeyler muhtemelen. Geceden sabaha 7 kere kusmuştu ama miktarları fazlaydi. Su kaybı var diye yattık yarım gün kadar. Serum ilaç tahlil falan. Herşey temiz çıkmasına rağmen serum aldi çünkü çok fazla kusuyordu. Neyse kusmasi kesilince hastahaneden çıktık ishale çevirdi. Söylemişlerdi zaten hastahaneden. Bol bol emzirdim. 2-3 gün sürdü geçti.

Antalya cayır cayır yanıyorrr... benim kız yapışık ikiz gibi bana... sizinkiler demi böyle...

cnm bizim evde 29 derece ve birde istanbul cok nemli biliyosun gece benden sular akiyor, bizimde sanirim sicaklardan cok sık kalkmaya basladi. emiyo hemen uyuyo cok sukur ama bazen artik 1 saate uyaniyor. zaten bu yuzden ev degistiriyoruz biz su an :KK43: Allah size de yardim etsin antalya cehhennem gibidir. en iyisi salona sismee havuz koy batir batir cikar bebisi :)

Kaka tahlili verdik kızlar. Lökosit var kakada. Bakalım ne diyecek doktor. Başka bir uzmana götürücem oğlumu başka şehirde. Üzüldüm öyle çıkmasına

Kızlar bizim problemimiz var dün anne yanı beşikten park yatağa geçtim
Anne yanı beşikte altı çıkmış reflü yatağı vardı ona gömülüp uyumayı çok seviyordu İpek bacağını da atıyordu şimdi geniş yatağı görünce bebe sasırdı bi buluyorum yanlamasina bi buliyorum bas asago gelmiş Ve bunları yaparken de sürekli uyanıyor
Ayrıca gomulmedigi ve yatak mesafesi daha asagida olduğu için koymamla uyanıyor 8 kere denedim sabah akşam 1 saat boyunca yatır kaldır yaptım en son sızdı da fark etmedi
Şimdi de ağlamasına kostüm sen dön kollarının üstünde kafa dikili gözü kapalı ağlıyor
Bu çocuk sabaha kadar döner böyle ne olacak fikiri olan var mi
Yanına dönemdesin diye büyük peluş kopek koydum :KK70:
Bizimde aynı canim rahati iyiyse ben ellemiyorum zaten yastigina koysam da duzeltsemde yine basini baska yönde buluyorum yatağı büyük bulunca sasti bebeler sagina soluna döne döne yatiyo 360 derece turluyo yatagi uyurken sabaha kadar ona bakmaktan uyuyamadigim oluyo bazen

Kızlar bugün bizimde bezimizde çiş yapınca turunculuk var? İlkinde doktor önemli değil olabilir demişti şimdi gene olunca canım çok sıkıldı.bizim gibi olan varmı? Sıcaklardan mi acaba?

Kizlaar oluyoom :KK43:( ishal kusma ayy ne bicim hasta olmusum geceden beri tuvalette gecti zaman. Kv lara geldim onlar bakti aksama kadar ne emzirdigimdrn bisey anladim nede kizimdan kolum kalkmiyodu zaten. Anam ne zormus hasta olmak anneler hasta olmasin yaaa yazik bizim bebelere. Hastaneye geldim serum yiyorum simdi biraz toparlarim belki
Ben de bayramdan hemen sonra p.tsi sol ayak serce parmagini kirdim alciya falan alindi 10 gun sonra cikti suanda bisey yok basıyorum ilk bikac gun kv geldi eltim bi gun kaldi sonra mecbur alcili iken de kalktim valla cidden zor yani hastalığın her cesidi :( bide bebeler var iyi olmak zorundayiz Allah a şükür kimseyi de arayıp cagarmak zorunda kalmadim ona seviniyorum topal topal hallettik :)

Canım annem beni doğurduğunda daha 20 yaşındaymış ve gurbettelermış babamın işi sebebiyle. Ben seni kitapla büyüttüm 6 ay anne sütü dışında bir şey vermedim dedi ve blw yapmış tabi o zaman bunun blw olduğunu bilmiyormuş ben anlatınca anladı. Blw de önce çatal sonra kaşık veriliyor henüz okumadım tam olarak ama en azından kızıma denemesi için fırsat vermek istiyorum. Erken yaşta kendi kararını kendi versin. Ha olmadı diyelim olmazsa dönüşü olmayan bir şey degil sonuçta :)
Bu arada bu blw nedir acilimi ben cahil kalmisim :)

Kızlar ben yoğurt yapıyorum ama biraz sulu kaliyo minik bi kavanoza bi çay kaşığı yoğurt yapıyorum fırına bırakıyorum. Sizinde biraz sıvı mı yoksa kıvamı daha mı koyu olmalı

Kızlar bugün bizimde bezimizde çiş yapınca turunculuk var? İlkinde doktor önemli değil olabilir demişti şimdi gene olunca canım çok sıkıldı.bizim gibi olan varmı? Sıcaklardan mi acaba?
Bizdede var canım su verin dedi doktor tahliller temiz çıktı genel herkeste var su sıra heralde sıcaklardan

Back