• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de bayramdan hemen sonra p.tsi sol ayak serce parmagini kirdim alciya falan alindi 10 gun sonra cikti suanda bisey yok basıyorum ilk bikac gun kv geldi eltim bi gun kaldi sonra mecbur alcili iken de kalktim valla cidden zor yani hastalığın her cesidi :KK43: bide bebeler var iyi olmak zorundayiz Allah a şükür kimseyi de arayıp cagarmak zorunda kalmadim ona seviniyorum topal topal hallettik :)
Çok geçmiş olsun,, ucuz atlatmışsın. Sağlık ne kadar kıymetli di mi , kaybedince anlıyor insan :(

Kızlar bebekler sağa sola dönüyor mu sizin. Oğlum dönmüyor hala. Kafam takıldı ona. Acaba kas kemik gelişiminde bi sorun mu var diye korkmaya başladım. :(

Kızlar bebekler sağa sola dönüyor mu sizin. Oğlum dönmüyor hala. Kafam takıldı ona. Acaba kas kemik gelişiminde bi sorun mu var diye korkmaya başladım. :KK43:
cnm kac aylik bebisin bizim ilk 4 aylikken sadece 1 kere döndü sonra 20 gun hicbirkere bile donmedi sonra bir donmeye basladi duz tutamiyoruz surekli donuyor :) . kafana takma bi bakmisin donmus ama ayiniz fazla ise doktoruna bir danis istersen aklinda kalmasin.

cnm kac aylik bebisin bizim ilk 4 aylikken sadece 1 kere döndü sonra 20 gun hicbirkere bile donmedi sonra bir donmeye basladi duz tutamiyoruz surekli donuyor :) . kafana takma bi bakmisin donmus ama ayiniz fazla ise doktoruna bir danis istersen aklinda kalmasin.

3 gün sonra tam 5 aylık oluyor canım. Ondan taktım kafama zaten :(

3 gün sonra tam 5 aylık oluyor canım. Ondan taktım kafama zaten :KK43:

cokta gec degil bizim de 5 aya yakınken donmustu birde yere falan koyuyor musun cnm koltukta pek rahat dönemiyorlar mesela oyuncagi yerde yanina parmak ucuna koy ulasmaya calisa calisa doner.bizimde oyun halisi hizlandirdi bence. ay donuncede fena bu sefer duze donemiyor diye kiziyor 2 dk da bir ceviriyoruz bazen :KK48:

Yeni evladim. 2 gunluk.

Eklentiler

• Screenshot_20180715-215122_Gallery.jpg
    Screenshot_20180715-215122_Gallery.jpg
    24,6 KB · Görüntüleme: 86
  • Screenshot_20180715-215119_Gallery.jpg
    Screenshot_20180715-215119_Gallery.jpg
    21,4 KB · Görüntüleme: 85
cokta gec degil bizim de 5 aya yakınken donmustu birde yere falan koyuyor musun cnm koltukta pek rahat dönemiyorlar mesela oyuncagi yerde yanina parmak ucuna koy ulasmaya calisa calisa doner.bizimde oyun halisi hizlandirdi bence. ay donuncede fena bu sefer duze donemiyor diye kiziyor 2 dk da bir ceviriyoruz bazen :KK48:

Genelde koltukta takıldık. Bugün arkadaşta yere koy halıda çok dönemiyorlar dedi. Bak şimdide sen dedin. Yarından itibaren koltuk devri kapandı bakalım inşallah dönerde bende rahat bir nefes alırım :)

Kızlar bebekler sağa sola dönüyor mu sizin. Oğlum dönmüyor hala. Kafam takıldı ona. Acaba kas kemik gelişiminde bi sorun mu var diye korkmaya başladım. :KK43:
Benimki sadece sağına sırt üstünden yüz üstüne dönüyor tekrar sırt üstü dönme yok e sürekli yüzüstü durunca da yoruluyor sinirleniyor bağırıyor kafasını halıya gömüp duruyor 3 gündür falan da hafif yan sola dönüyor oyun halısını yere koy istersen canım

haşlanmış patates yada kahve siz ishal olsanız ise yarar bebeğe etki etmez
eğer genel durumu halsiz ve iştahsız ise bence tekrar doktora götürün
Saol canim bugünde böyle gecti eger yarın aynı siddette devam eder duzelmezse goturucez kesin..
Çok geçmiş olsun,, ucuz atlatmışsın. Sağlık ne kadar kıymetli di mi , kaybedince anlıyor insan :KK43:
Saol canim aynen elinin ayağının tutmasi nekadar büyük bi lütuf anladım şükür ettim halime valla

Cnm tek care bol bol emzirme normalde ne kadar yapiyordu? Demir ilaci icin dedi bana doktor kahverengi iste sari kaka rrnginde ishal olursa onemli degil telaslanmayin dedi. Ona bagli olabilirmi

Abooo kiz gecmis olsun basimiza bisey gelse gelenimiz olmaz zaten isleri olur herkez lutfeder bisver kendi kendine yetmissin grctimi peki?
Yok canim tam tersi kabiz oldu demir ilacini verince bende her gün vermedim haftada iki gun veriyorum
Sagol canim Öyle oldu yettim şükür basıyorum iyi gibi napim baska carem yok maelsef dr a gidemedim rontgen için kalsin artık böyle kendimden geçtim artik :(

Canım benimki de olmuştu baya önce. Ama benimki kusmayla başlayıp ishale çevirdi. Farklı şeyler muhtemelen. Geceden sabaha 7 kere kusmuştu ama miktarları fazlaydi. Su kaybı var diye yattık yarım gün kadar. Serum ilaç tahlil falan. Herşey temiz çıkmasına rağmen serum aldi çünkü çok fazla kusuyordu. Neyse kusmasi kesilince hastahaneden çıktık ishale çevirdi. Söylemişlerdi zaten hastahaneden. Bol bol emzirdim. 2-3 gün sürdü geçti.
Aynen farkli kusmasi yok benim kızın..son care yarin gun içinde gecmezse direk acile..nişastalı su verdim bakalım oda kar etmezse yapacak bisey kalmadi..verdikleri bi toz var sabahta ondan vericem vucutta su kaybi olmamasi icin gerçi su kaybi yok dendi ama olsun belki de iyi gelir.bugün 4.gündü yarin 5 olacak:(

Back