- 21 Şubat 2017
- 1.380
- 623
- 43
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.661
Sık oluyormu canım sizdedeBizdede var canım su verin dedi doktor tahliller temiz çıktı genel herkeste var su sıra heralde sıcaklardan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sık oluyormu canım sizdedeBizdede var canım su verin dedi doktor tahliller temiz çıktı genel herkeste var su sıra heralde sıcaklardan
Evet kusuyor diye düzgünce kullanamadim biraz da diğer kziima yordum onda kullanmamıştım değerleri güzeldi diye ama bu aynı olmadı..Maşallah canım defnoşa gayet iyi yakalamış bence. Geçer ya işitme testinden de inşallah geç olsun güç olmasın damlaları düzenli kullanma konusunda bende hiç iyi değilim kullanayım bari çocuğa
Düzgün kullanamamistim cnm kusuyor diye kendim de tembellik ettim biraz açıkçası ama çok duşmus değerler kan verecek kadar düşmüş. Uc gündür kullanıyorum Dr iki emzirme arası en az 45dk olsun dedi emziriyorum 45 dk bekliyorum ilacı verip 45dk daha bekleyip sorma emziriyorum dediğin gibi çok sıkıntı saatle emzirmek ağlıyor huysuzlaniyor ama veremiyorum iki hafta böyle bakalım. İlk gün verdiğimde hepsini küstü sana tavsiyem kaç damla veriyorsan ikiye yada üçe bölüp ver atıyorum 6damlaysa 2-2-2 şeklinde vermen. O zaman bizimki kusmadiÇok geçmiş olsun umarım diğer sıkıntılar da geçer bir an önce d vit ve demir ilacı kullanmiyor muydunuz hangi marka kullaniyorsunuz. Bende dün vermeye çalıştım hep kustu bide demir le süt arası bi saat falan olmalı yoksa süt demir emilimini azaltıyor muş. O yüzden bebeklere demir vermek çok sıkıntılı
tamam cnm sağol şimdi bizim tedavi dozu iki hafta uygulucaz doktor şurup verdi hatta. Kan değerlerimiz normale döndüğünde dediğini araştırayım şimdi doktordan habersiz bişey yapmam artık korktum ya kan vermek falan deyince kendi esekligimden yaaBen once wellements almistim. Organik demir damlasiydi. Tadi asiri sekerli sevmedi. Simdi nova ferrum aldim. Cok tatli degil. Bogurtlen aromali. Onu yutuyor. Dene istersen.
Cnm tek care bol bol emzirme normalde ne kadar yapiyordu? Demir ilaci icin dedi bana doktor kahverengi iste sari kaka rrnginde ishal olursa onemli degil telaslanmayin dedi. Ona bagli olabilirmiKizlar uzun zamandan beri giremiyorum telefon bozuldu nikah telaslari düğün telaslari derken giremedim tavsiyelerinize ihtiyacim var kızım 2 gündür ishal bugün 3.gun gunde 7-8defa bezliyorum bazen arka arkaya 2 defa oluyo emiyo yarim saate alttan cikariyo mama veriyorum 1 saate yine cikariyo alttan kaka rengi normal sari ama sulu baya içinde bisey kalmadı yavrumun ne yapabilirim akil verin dun saglik ocagina gittik dr genel durumu iyi fazla su kaybi yok bol bol emsin probiyotik yogurt yada ev yapimi yogurt yesin biraz dedi dün verdik bol bol turk kahvesi içiyorum dun gece haslanmis patates yedim yok duzelmiyo hastahaneye yatmasa diye dua ediyorum icim kaldirmiyo artik zayiflmaya basladi gibi geliyo cocugum daha once bebegi boyle olan varmiydi?
Abooo kiz gecmis olsun basimiza bisey gelse gelenimiz olmaz zaten isleri olur herkez lutfeder bisver kendi kendine yetmissin grctimi peki?Ben de bayramdan hemen sonra p.tsi sol ayak serce parmagini kirdim alciya falan alindi 10 gun sonra cikti suanda bisey yok basıyorum ilk bikac gun kv geldi eltim bi gun kaldi sonra mecbur alcili iken de kalktim valla cidden zor yani hastalığın her cesidi bide bebeler var iyi olmak zorundayiz Allah a şükür kimseyi de arayıp cagarmak zorunda kalmadim ona seviniyorum topal topal hallettik :)
Acil şifalar diliyorum canım... İnşallah iyisinizdir şimdiKızlaaaar çok üzgünüm. Kızım çok ağlayınca doktora götürdük. Bebeğim üşütmüş. Bağırsaklarında düzensizlik varmış. Ben anlamamışım. Aç sanıyordum. Ek gıdaya geçecektim mal gibi. Eee kaynanam aç bu doymuyo ondan ağlıyo deyip duruyordu. Nasıl anneyim ben yaaa. Kızım ağladıkça mahvoluyorum. Durmadan ağlıyor. Fitil ve 3 şurup vermiş. Fitili verdik. İnşallah rahatlar yavrum. Dua edin. Hiçbir çocuk hastalanmasın
3 haftadır turuncuya yakın sarı bizimSık oluyormu canım sizdede
Canım biz tahlil de yaptık birşey çıkmadı sıcaklardan olabilir dedi dr. Bol bol su ver emzirdikten sonra.. bi iki gündür bezinde görmedim artık. Sizinde geçer inşallahKızlar bugün bizimde bezimizde çiş yapınca turunculuk var? İlkinde doktor önemli değil olabilir demişti şimdi gene olunca canım çok sıkıldı.bizim gibi olan varmı? Sıcaklardan mi acaba?
Bebek liderliğinde beslenme diyorlar :)Bu arada bu blw nedir acilimi ben cahil kalmisim :)
Besafe düşünüyoruzKizlar oto koltugu alcam siz ne dusunuyorsunuz marka model olarak
Aldik biz maxi cosi axissfix 0_18 kgBesafe düşünüyoruz
Cybex sirona 360 aldim. 1.5 aydir kullaniyorum memnunum.Kizlar oto koltugu alcam siz ne dusunuyorsunuz marka model olarak
Anı yaşıyoruz ondandırKiz @Kaan-merve biz niye foto cekmedik bugun gecende @Beklenti_delisi ile Bulustugumuzda tam ayrilirken asansorde cekinmistik foto unutuyorum ben bu foto cekme isini bundan sonra benle bulusan foto ceksin
Canım bence kaka tahlili yaptır mutlaka mikrop falan varsa antibiyotik kullanmak gerekebiliyor. Bir an önce tedaviye başlanır. Bişey yoksa da bol bol emzirmete devam edersin zatenKizlar uzun zamandan beri giremiyorum telefon bozuldu nikah telaslari düğün telaslari derken giremedim tavsiyelerinize ihtiyacim var kızım 2 gündür ishal bugün 3.gun gunde 7-8defa bezliyorum bazen arka arkaya 2 defa oluyo emiyo yarim saate alttan cikariyo mama veriyorum 1 saate yine cikariyo alttan kaka rengi normal sari ama sulu baya içinde bisey kalmadı yavrumun ne yapabilirim akil verin dun saglik ocagina gittik dr genel durumu iyi fazla su kaybi yok bol bol emsin probiyotik yogurt yada ev yapimi yogurt yesin biraz dedi dün verdik bol bol turk kahvesi içiyorum dun gece haslanmis patates yedim yok duzelmiyo hastahaneye yatmasa diye dua ediyorum icim kaldirmiyo artik zayiflmaya basladi gibi geliyo cocugum daha once bebegi boyle olan varmiydi?
oo geçmiş olsun şimdi nasıl oldunBen de bayramdan hemen sonra p.tsi sol ayak serce parmagini kirdim alciya falan alindi 10 gun sonra cikti suanda bisey yok basıyorum ilk bikac gun kv geldi eltim bi gun kaldi sonra mecbur alcili iken de kalktim valla cidden zor yani hastalığın her cesidi bide bebeler var iyi olmak zorundayiz Allah a şükür kimseyi de arayıp cagarmak zorunda kalmadim ona seviniyorum topal topal hallettik :)
Ne dedi Dr canımKaka tahlili verdik kızlar. Lökosit var kakada. Bakalım ne diyecek doktor. Başka bir uzmana götürücem oğlumu başka şehirde. Üzüldüm öyle çıkmasına
Yok canım benim bahsettiğim rengi değil böyle bir damla turunculuk oluyor3 haftadır turuncuya yakın sarı bizim
Evet canım tahlil temiz ama bugun gene var sizdede bir kaç gün sürmüşmüydü?Canım biz tahlil de yaptık birşey çıkmadı sıcaklardan olabilir dedi dr. Bol bol su ver emzirdikten sonra.. bi iki gündür bezinde görmedim artık. Sizinde geçer inşallah
Sizede gecmis olsun cnm oksuruk var mi sizdede.bizim ev ahalisi hep hasta yaz gunu nerden kaptik anlamiyorumBende veriyorum canım aynen hırıltımız var.
Evet canım akciğer filmi bile çekildi temiz çok şükür antibiyotik kullanıyoruz bizdeSizede gecmis olsun cnm oksuruk var mi sizdede.bizim ev ahalisi hep hasta yaz gunu nerden kaptik anlamiyorum
Ha yok bizim komple öyleYok canım benim bahsettiğim rengi değil böyle bir damla turunculuk oluyor