Ek gıda serüvenleri başlamış sanırsam. Benim kız 4.5 aylık daha bizim için vakit var. Sizden öğrenicem yine herşeyi
Birde bi 15gün önce bi boğulma korkusu yaşadım ki kızlar Allah vermesin kimseye. Mutfaktaydım akşam, bebeği de ana kucağına koyduk sandalyenin üstünde dıruyor yavrucağım. Ben işimi bitirene kadar emziğine kavun suyu değdirdim ağzına verdim. Eşimde bi parça alayım da yalasın elimde tutarken dedi. Tabi çocuk sadece emmeyi biliyor bir anda kavunu bir çekti ağzına . Eşim hepsini yuttu dedi, eliyle hemen ağzından almaya çalıştı ağzında yok ama. Ben hemen kaptım çocuğu ağzına baktım yok, eşimde yutmuştur diyor
boğacaktım adamı
çocuk ağlıyor sesi de hırıştılı belli ki boğaZına takılmış. Allahtan nefesi tamamen kesilmedi sadece kesim kesik almaya başladı. Hemen çevirdim sırtına vurup tekrar baktım yok hala aynı. Tekrar çevirip bu kez bir videoda izlemiştim yukarı doğru vurmayı öyle yaptım. Bu böyle olmaz dedim üzerimde don atlet ev hali modunda kapıdan çıkıyordum hastaneye koşarak gidecektim vallahi. Tam daire kapısından çıktım baktım sesi düzeldi çocuğun, normale döndü girdim içeri, su filan verdim emzirdim uyudu yavrum. Sonradan farkettim o anda görmemişim, ben kapıdan çıkmaya koşarken o parça kavun ağzından fırlamış yerdeydi. Allah hepsini korusun. Şimdi ek gıdaya geçişte nasıl parçalı bişey vercem bilmiyorum.