- 21 Ekim 2016
- 719
- 903
- 103
- 34
- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.621
Kızlar bugün idrar tahlili yaptık sürekli bezde pembelik vardı diye..Bisey çıkmadı dr sıcaklardandir dedi emzirdikten sonra bol bol su içir dedi öyle bi kaç kaşık yeterli gelmez bu sıcaklarda..ayrıca acı veya ekşi yememeye çalışın hem sıcaklarda pişik oluyolar hemde sanırım ilk zamanlardaki gibi gaz sorunu hortlamaya başladı. Çünkü kendimizi saldık yediğimiz ictigimize pek dikkat etmiyoruz. Bezdeki pembeligin nedeni bile bizim yediklerimiz bence..
Bu arada 5ay kontrolümüzde 8kilo 64cm olmuşuz boyumuz biraz geriden geliyo sanırım ama olsunduu geçen yıl bu zamanlar öğrendiğim oğluşum şimdi yanımda ya bana yeter gec öğrenip erken kavuştum kuzuma..daha dün gibiydi hamişligimde geçirdiğim sıkıntılar geçti bitti geride kaldı çok şükür
Bu arada 5ay kontrolümüzde 8kilo 64cm olmuşuz boyumuz biraz geriden geliyo sanırım ama olsunduu geçen yıl bu zamanlar öğrendiğim oğluşum şimdi yanımda ya bana yeter gec öğrenip erken kavuştum kuzuma..daha dün gibiydi hamişligimde geçirdiğim sıkıntılar geçti bitti geride kaldı çok şükür