- Konu Sahibi Homely_angel
- #60.581
Yaptırdım tahlilde kan görülmedi sadece mukus görüldüGeçmiş olsun cnm gaita tahlili yaptırdın mı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptırdım tahlilde kan görülmedi sadece mukus görüldüGeçmiş olsun cnm gaita tahlili yaptırdın mı
Röntgen çekildi cnmO ne oluyormuş. Yani nasıl teşhis kondu
Kan tahlilinde bir kaç değer farklı çıkmış. dr kan da bişe yok ama soğuk algınlığı demiş . Burnu falan açık. Yani üşüttüğünü dışardan anlayamadım. Bir de röntgen çekildi cnm. Bağırsaklara bakıldı.Geçmiş olsun canım. Nasıl anladılar peki bizimkide 4 gündür felan mızmız hep normalde karnını doyur uykusu yoksa mızmızlanmazdı şimdi kucakta gezerken bile durmuyo anlamıyorum kan temiz idrar temiz burnu acık diş yok kulakta bişi yok. Doktor gazdandıe dedi ilaca başla geri dedi ama 2 aydır yapan cocuk yeniden mi başa döndü anlamadım
Bizim bakılmadı hiç röntgenle bi kaç gün daha izleyim geçmezse tekrar doktora götürüyüm bakalım. Çokk geçmiş olsun canım Allah şifa versinKan tahlilinde bir kaç değer farklı çıkmış. dr kan da bişe yok ama soğuk algınlığı demiş . Burnu falan açık. Yani üşüttüğünü dışardan anlayamadım. Bir de röntgen çekildi cnm. Bağırsaklara bakıldı.
Canım benim kizimda dün arka arkaya 3kez kanlı kaka yaptı ,neredeyse 6aylik şimdi bağırsakları tepki göstermiş inek ürünlerine gizli kan pozitif çıktı.aklima takılan bişey var poposunun ağzında tahrişe bağlı çatlak olsa kakada gizli kan pozitif cikarmiydiAğzına besin değdirmedim ben daha. Ekstra bişeyde hiç yemedim.
Ama ilerlediğini hissediyordum ben zaten. Poponun etrafında beyaz beyaz mokta gibi şeyler çıktı. Kızardı ilerliyor dışarı doğru. Bağırsaklarda tepki vardı gaz geri geldi çok huzursuzdu. Bugünde kanlı kaka geldi işte
Catlak olmasi alerjik olmadigi anlamina gelmiyor cnm malesef. Zorlayarak kaka yaptigi icin catlak oluyor oda alerjik nedenden olabilirmis bizim doktor oyle dedi. Ayrica gizli kan bagirsakla alakali catlaktan olmaz.Canım benim kizimda dün arka arkaya 3kez kanlı kaka yaptı ,neredeyse 6aylik şimdi bağırsakları tepki göstermiş inek ürünlerine gizli kan pozitif çıktı.aklima takılan bişey var poposunun ağzında tahrişe bağlı çatlak olsa kakada gizli kan pozitif cikarmiydi
Kuzum nasipse biz yarin aksam 14 saatlik yola çıkacağız oğlumla. İki doktora sordum sorun yaşar mıyız diye. Birkac saat arayla molalar verin cocugu havalandirin bişey olmaz dedi ikisi de. Karadenize gidecegiz insallah fazla oksijen çarpmaz çocuğu yol sıkıntı değilKizlar gunaydin. Sizden fikir istiyorum simdi pazar gunu esimin arkadasinin dugunu var kirsehirde. Esim beraber gideim diyor. Sabah cikip ogken dugune katilip aksam eve donecez 2,5 saat suruyormus ankaraya. Toplamda 5 saati yolda gececek kizimin. Gidecegimiz yerde dugun salonu yani en fazla yolda belde buldugum mescitlere siginabilirim biraz sirti yer gorsun diye:) nasil olur sizce bana bir gikir verin yaa cok yorulurmu kizim denemek istedi esimde olup olmayacagini da bilmiyorum
Gunaydin canim bence git , esin de istiyorsa guzel olur . Zaten fazla yol degilmis biraz degisiklik olur size de .sikildiginda mola verirsiniz sonra devam edersiniz bi problemde olmazKizlar gunaydin. Sizden fikir istiyorum simdi pazar gunu esimin arkadasinin dugunu var kirsehirde. Esim beraber gideim diyor. Sabah cikip ogken dugune katilip aksam eve donecez 2,5 saat suruyormus ankaraya. Toplamda 5 saati yolda gececek kizimin. Gidecegimiz yerde dugun salonu yani en fazla yolda belde buldugum mescitlere siginabilirim biraz sirti yer gorsun diye:) nasil olur sizce bana bir gikir verin yaa cok yorulurmu kizim denemek istedi esimde olup olmayacagini da bilmiyorum
Fazla oksijen carpsa en kotu bol bol uyur herhaldeKuzum nasipse biz yarin aksam 14 saatlik yola çıkacağız oğlumla. İki doktora sordum sorun yaşar mıyız diye. Birkac saat arayla molalar verin cocugu havalandirin bişey olmaz dedi ikisi de. Karadenize gidecegiz insallah fazla oksijen çarpmaz çocuğu yol sıkıntı değil
5 aylık bebe de ne gaz sancısı ya sacmalamis o doktorGeçmiş olsun canım. Nasıl anladılar peki bizimkide 4 gündür felan mızmız hep normalde karnını doyur uykusu yoksa mızmızlanmazdı şimdi kucakta gezerken bile durmuyo anlamıyorum kan temiz idrar temiz burnu acık diş yok kulakta bişi yok. Doktor gazdandıe dedi ilaca başla geri dedi ama 2 aydır yapan cocuk yeniden mi başa döndü anlamadım
Git hiçbir sey olmuyorKizlar gunaydin. Sizden fikir istiyorum simdi pazar gunu esimin arkadasinin dugunu var kirsehirde. Esim beraber gideim diyor. Sabah cikip ogken dugune katilip aksam eve donecez 2,5 saat suruyormus ankaraya. Toplamda 5 saati yolda gececek kizimin. Gidecegimiz yerde dugun salonu yani en fazla yolda belde buldugum mescitlere siginabilirim biraz sirti yer gorsun diye:) nasil olur sizce bana bir gikir verin yaa cok yorulurmu kizim denemek istedi esimde olup olmayacagini da bilmiyorum
Öyle düşünme sonuçta doktor diye hepimiz doktorları dinliyoruz insallah bsy yoktur kuzum haberdar etAlerji doktoruna gittiğimde bama diyet yapmana gerel yok demişti. Ben nasıl yani demiştim ama doktor işte biliyor diye bişey demedim. Bebeğimde bütün belirtiler varken böyle diyorsa diye. Ama sonuç ortada işte. Sürekli karın ağrısı gaz sancısı çeken bi bebek, resmen eliyle bebeğine zarar veren bi anne.
Dinlesene iç sesini. Doktora ne bakıyorsun...
Haftaya da biz 10 saatlik yol gideceğiz uçakla gidelim dedik ama aynı hesaba geliyor havaalanına uzak yere gidiyoruz in bin bekle daha sıkıntılı olacak öyle en azından araçta daha rahat ederizKizlar gunaydin. Sizden fikir istiyorum simdi pazar gunu esimin arkadasinin dugunu var kirsehirde. Esim beraber gideim diyor. Sabah cikip ogken dugune katilip aksam eve donecez 2,5 saat suruyormus ankaraya. Toplamda 5 saati yolda gececek kizimin. Gidecegimiz yerde dugun salonu yani en fazla yolda belde buldugum mescitlere siginabilirim biraz sirti yer gorsun diye:) nasil olur sizce bana bir gikir verin yaa cok yorulurmu kizim denemek istedi esimde olup olmayacagini da bilmiyorum
Geçmiş olsun canım küçük parçalar çok tehlikeli Allah korusun kuzucuklarıEk gıda serüvenleri başlamış sanırsam. Benim kız 4.5 aylık daha bizim için vakit var. Sizden öğrenicem yine herşeyi
Birde bi 15gün önce bi boğulma korkusu yaşadım ki kızlar Allah vermesin kimseye. Mutfaktaydım akşam, bebeği de ana kucağına koyduk sandalyenin üstünde dıruyor yavrucağım. Ben işimi bitirene kadar emziğine kavun suyu değdirdim ağzına verdim. Eşimde bi parça alayım da yalasın elimde tutarken dedi. Tabi çocuk sadece emmeyi biliyor bir anda kavunu bir çekti ağzına . Eşim hepsini yuttu dedi, eliyle hemen ağzından almaya çalıştı ağzında yok ama. Ben hemen kaptım çocuğu ağzına baktım yok, eşimde yutmuştur diyor boğacaktım adamı çocuk ağlıyor sesi de hırıştılı belli ki boğaZına takılmış. Allahtan nefesi tamamen kesilmedi sadece kesim kesik almaya başladı. Hemen çevirdim sırtına vurup tekrar baktım yok hala aynı. Tekrar çevirip bu kez bir videoda izlemiştim yukarı doğru vurmayı öyle yaptım. Bu böyle olmaz dedim üzerimde don atlet ev hali modunda kapıdan çıkıyordum hastaneye koşarak gidecektim vallahi. Tam daire kapısından çıktım baktım sesi düzeldi çocuğun, normale döndü girdim içeri, su filan verdim emzirdim uyudu yavrum. Sonradan farkettim o anda görmemişim, ben kapıdan çıkmaya koşarken o parça kavun ağzından fırlamış yerdeydi. Allah hepsini korusun. Şimdi ek gıdaya geçişte nasıl parçalı bişey vercem bilmiyorum.
Aynen öyle bide şunu dene diye başka ilaç önerdi normalde yapan cocuk bi kaç gündür mü yapamıyo yani? Dün calpol içirdim uyuttum güzelce uyudu demekki ağrısı var5 aylık bebe de ne gaz sancısı ya sacmalamis o doktor
Git hiçbir sey olmuyor
En olmadı müsade ister gelin odasında emzirirsin belki emzirme odası vardır
Giderken gelirken 2 defa mola verirsiniz yeter
Ay inşallah:)) yaylalarda falan kalacagiz orda gündüzleri bile soba yakıyorlar ve oksijenden insanın başı agriyabiliyor. Insallah hava değişimi etkilemez yavrumu bakalimFazla oksijen carpsa en kotu bol bol uyur herhalde