2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İşte benimki de aynı hareketi anne yanında yapıyor bi çare bulursan bende nasipleneyim :)

Korkmana gerek yok ya ek gıda süreci bebek herşeyi yemeyi reddederse zordur. O da nadir bir durum. Yoksa hangisini ilk vermek konusunda doktorlar bile net değil. Sen annelik iç güdüsüyle gir olaya bişey olmaz merak etme.
Ilk bebek ve tecrübesiz anne olunca korkuyo insan bisey verirsem ona zarar verirsem diye korkuyorum korka korka ek gıdaya gecemiycem sonunda

Kuzum blw de öyle ha diyip 6 ay dolunca olmuyor ha deyince tutup catir çutur yemiyorlar yine kaşıkla yedirme durumunda kalıyorsun
Tutmaya başlayınca zaten kendiliğinden blw oluyor
Suan tutuyorsa bile 6 ay şart değil
Bebeği gözlemlemek ona göre davranmak çok önemli
İpek’in yemeğe ilgisi Yok mesela Meme reddinden sonra yemek reddi yasamak istemiyorum
Bir arkadaşımın çocuğu yemeği reddediyor mecburen uyurken yediriyor
Cidden yorucu bi süreç allah yardımcısı olsun kimseye de göstermesin

Ben bugün karpuz yalattım önceden de yalatmistim bi kere reaksiyon olmamıştı 1 yasa kadar bekleyeceğim karpuz icin ama bugün hiç ilgisi yokken uzattım eliyle tutmak istedi sonra cektim diye ağladı karpuzu baya sevdi galiba
Halbuki yerken hiç de bakıp ağzı sulanmadı
Acaba bizim kızın canı cekmiyor mu
Karpuz gibi çekmese bakmasa bile yer mi ki uzatınca merak ediyorum yarın bi yoğurt ya da havuç deneyeceğim uzatınca eliyle çekecek mi bakalım

Blw de kasikla verme diye bir sey Yok o nerden cikti :) bir iki sebzeyi haslayip yada firinda kizartip koyuyorsun onune parmak boyunda begendigini secip yiyiyor. Catir cutur olmasa da Ne kadar yiyecegine hangisini yiyecegine bebek karar veriyor :)

Kizlaar oluyoom ( ishal kusma ayy ne bicim hasta olmusum geceden beri tuvalette gecti zaman. Kv lara geldim onlar bakti aksama kadar ne emzirdigimdrn bisey anladim nede kizimdan kolum kalkmiyodu zaten. Anam ne zormus hasta olmak anneler hasta olmasin yaaa yazik bizim bebelere. Hastaneye geldim serum yiyorum simdi biraz toparlarim belki

Canım annem beni doğurduğunda daha 20 yaşındaymış ve gurbettelermış babamın işi sebebiyle. Ben seni kitapla büyüttüm 6 ay anne sütü dışında bir şey vermedim dedi ve blw yapmış tabi o zaman bunun blw olduğunu bilmiyormuş ben anlatınca anladı. Blw de önce çatal sonra kaşık veriliyor henüz okumadım tam olarak ama en azından kızıma denemesi için fırsat vermek istiyorum. Erken yaşta kendi kararını kendi versin. Ha olmadı diyelim olmazsa dönüşü olmayan bir şey degil sonuçta :)

Çok geçmiş olsun sıcak mı çarptı acaba ya da bi sıcak bi soğukta mı kaldın ki?

Meme reddi yaşayanlar bi ses verin meme ağzında emiyor ama yutkunmuyor yazni zayıf emiyor o da zat zor tutturuyorum ama çekemiyor sütü bu meme reddi midir

Çok geçmiş olsun sıcak mı çarptı acaba ya da bi sıcak bi soğukta mı kaldın ki?

Sagol cnm Usumusum herhalde yaa
Meme reddi yaşayanlar bi ses verin meme ağzında emiyor ama yutkunmuyor yazni zayıf emiyor o da zat zor tutturuyorum ama çekemiyor sütü bu meme reddi midir
Meme reddi deggildir cnm onda hic almiyirlar genelde emesi yok bu aralar bizimkilerin

Insta da saglikliyasiyoruz diye bi site var orda temmuz ayı sebze meyvelerini paylaşmışlar bi bakın isterseniz

Blw de kasikla verme diye bir sey Yok o nerden cikti :) bir iki sebzeyi haslayip yada firinda kizartip koyuyorsun onune parmak boyunda begendigini secip yiyiyor. Catir cutur olmasa da Ne kadar yiyecegine hangisini yiyecegine bebek karar veriyor :)
Bende onu diyorUm blw icin bekleniyor kendi yesin diye ama tutup yiyemeyebiliyor Altı ay dolsa bile dolayisiyla yine kaşıkla vermek durumunda oluyorsun o zamanda blw olmuyor zaten
Biliyoruz anam blw de kaşık olmadığını o kadar da cahil değiliz
Yoğurt icin zaten kaşık kullanılmak zorunda kalınmıyor mu
Blw de yoğurt nasıl veriliyor

Sivi gidalar alistirma bardaklari ile veriliyor. Yada kadeh ile veriyorsun o icmek isterse iciyor.
Bende blw icin 181. Gunu bekliyorum. Bakalim ne olacak

Bu ek gıda işi bi bana mı karışık ve zor geliyo yaaemzirme işi kolaydı böyle devam edelim işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…