Yün daha çok sıcak tutmaz mi bir de bakteri açısından endişeleniyorum yünden
Bizim de reflu var hırıltı oluyor amaa artık uyurken pek kusmadigi icin reflü yatağının altını kaldırdım bir de kayıp beşiğin dibine gelip kendini uyandırıyordu ondan da kaldırdım
Canım geçmiş olsun bol bol yıka sıcak çok besler egzamayi
Kendi evimiz satmaya çalışıyoruz gündüz açık pençelere ama gece İpek nedense çok hassas çıta uyanıyor
Ev satılsa ne park yanı ne okul ne cami yanı ev alacağım :) annemizde dibinde okul cami vardı sabahın köründe uyanırdık
Kesinlikle İpek’te uyanır kule bi yerde otursam sessiz sakin bi yere taşınmak istiyorum parkta sabaha kadar şarkılar turkuler polis aramaktan gına geldi
Yukarıdan pervaneli avize mi varmış bsyler ise yarar mi bilmiyorum vantilatör alıp duvara çarptırsam odayı serinletir mi onu da bilmiyorum degmedikce tenimize rüzgar serinler miyiz onu da bilmiyorum
Klima da ev iki katlı aksama kadar salondayız sadece yatak odasına alsak gece çalıştırabiliriz vantilatör olsa salona da indiririm diye düşündüm
Klima evim tek katlı olsa alacağım en azından tek odadan acarım kapıyı hava evi serinletir kapıdan gider ama salondayız aksama kadar yatak odası yukarda klima bize yatmadan yatmaya yarar sadece o zamanda bi halta yaramaz
evi tasiyim anında klima alacam