2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Karışık zaten hiç kolay değil:) ama bebek iştahlıysa zevkli oluyor iştahsızsa kabus:/
Eşim çok yemek seçen biri zaten et tavuk dışında pek bisey yediremiyorum yemek yapmak bizim evde kabus gibi bisey oğlum da öyle olursa vay halime artik

Cok geçmiş olsun canım
Şimdi nasılsın

Aynen annemde bana elinize verirdik yerdiniz dedi yemezseniz yemezdiniz dedi
Eskinin ele verip yedirmesi şimdi blw oldu

Meme reddi yaşayanlar bi ses verin meme ağzında emiyor ama yutkunmuyor yazni zayıf emiyor o da zat zor tutturuyorum ama çekemiyor sütü bu meme reddi midir
Meme reddin de hiç almaz kuzum
Yatırır yatırmaz ağlar ağzına sürmez emmez
Yutkunuyorsa yavaş yavaş emiyordur

Sivi gidalar alistirma bardaklari ile veriliyor. Yada kadeh ile veriyorsun o icmek isterse iciyor.
Bende blw icin 181. Gunu bekliyorum. Bakalim ne olacak
İpek daha havuç tutamıyor çıngırak tutamıyor tutup atıyor bardak nasıl tutup içecek ki yoğurdu diye düşünmeye başladım
Alıştırma bardağının yanlardan bile tutamıyor
Ama efsun tutar bacım bardak zorlanmazsın sen
Kaşık neden verilmiyor
Bende bu kaşık dusmanligini anlamıyorum yemek olayında :)
Sanki hepimiz kaşıkla büyümedik

Anam babam ipek 181 gunluk oldumu bu telas niye blw o yuzden 6. Ay diyor hem bagirsak gelisimi tamamlanıyor hemde el goz koordinasyonu saglaniyor.

Canım kaşıkla veriyoeum içiyor. Ama memede emmiyor ağzında bekliyor 2 gündür aç nerdeyse
Kuzum bir çeşit meme reddi seninki de
Hemen en yakın devlet hastanesinden emzirme bölümünden randevu alıp git

Anam babam ipek 181 gunluk oldumu bu telas niye blw o yuzden 6. Ay diyor hem bagirsak gelisimi tamamlanıyor hemde el goz koordinasyonu saglaniyor.
20 gün var ama sanmıyorum cok şey değişeceğini bardak tutabileceğini
Telas sundan İpek alerjik olduğundan erken başlamak reaksiyonlar açısından önemliymiş
Vakit kaybetmemek gerekiyormuş ek gıda da cok

Kızlar ya oğluma bişi oldu 1 haftadır. Normalde saat 7 de yatardı gece 12 yekadar 2 kez emerdi. 12 de bi emzirirdim sabah 5 e kadar uyurdu sonra 5 te emzirirdim 7 de kalkardı. Şu son1 haftadır 1 saat arayla emmeye kalkıyor bayılıcam artık uykusuzluktan aç diyemi böyle acaba anlamıyorum doymuyor mu

Ya kızlar çok dertlendim. 5 gündür annemlerdeyim. İple çekiyordum gelmeyi ama kızım burada iyice huysuzlandı. Annem sadece emzirmek için kucağıma veriyor. Memede uyurdu. Annem ayağında sallayıp uyutuyor. Emzirme bitince hooop alıyor elimden. Sen dinlen diyor. Resmen bebeme hasret kaldım. Bi annemde bi babamda. Uyku saatleri şaştı. Hiç kucaktan indirmedikleri için şimdi popo yere değsin bağırtıyı koparıyor. Eşimle kucağa alıştırmamıştık. Kendi kendine oyalanır yuvarlanırdı. O çocuktan eser kalmadı. Bana gelmek istemiyor. Annemle babam deliler gibi seviyor. Hoplatıp zıplatıyor akşama kadar. Yani bebe benden soğudu buna eminim. Onların ilgisiyle çılgına döndü. Geceleri huysuzlandı uyumuyor. Artık anneme dedim bırak ben uyutuyum. Yarın bu kadar kucağa alma dedim. Uyku saatlerine dikkat edelim dedim. Baya bozuldu. Annem için ölürüm ama günlerdir üzülmesin diye bişey demedim artık bugün dayanamadım.

Ben onu 20 gün yaşadım anlattım 21.gün beni anladılar 22.gün evime dönüş zamanım gelmişti
Kolay gelsin sana

DİS olabilir canım ya da acıkıyordur cidden Çinli ek gıda zamanı geldi
Annenin terk etme korkusu da başlamış olabilir canım

Canım biz ıgdırda yaşıyıruz burda çocuk doktoru bulmak bile çok zor emzirme bölümü falan yok malesef
Kuzum kesinlikle vardır sen netten araştır her yerde var çünkü
Emzirme destek timi var Facebook da varmış bi de İnstagram da var onu biliyorum bi oraya yaz belki ebe falan yardımcı olur bol bol ten tene temas
Hiçbir çöktük kucağa alışmaz canim o kucak değilde oy Nasıl sebgiyabalisksitir ilgisini cekiyordur mızmız olma ay dolayisiyla bence 4/6 ay arası bu şekilde
Ha rahatsız olduğun seyler varsa annenle daha dolup kalp kirmadan konus en azından sende katıl seni unutmaz ama oyun oynuyorlarsa oyuma dalabilir çocuk
Uyumasının sebebi de annene dedeye alışması değildir başka bsy vardır
Ya uyku araliklarina dikkat etmiyor annen
Ya yeni bir uyuma sekli var sallamak ondan
Ya dis
Ya ek gıda zamanı geldi açlık
Ya da annenin terk etme korkusu kişi takibi başlıyor Çünkü bu aylarda

Son 1 aydır aynı durumdaydım buraya da yazdım artık dayanamıyorum dün gündüz 2 den 8 e kadar uyumakta direndi bu gece uzun zaman sonra ilk defa 2 kere uyandı inşallah geçici bir durumdur sık dişini

Serinletme önerisi YÖK mü kimsenin kızlar napıyorsunuz bu sıcaklarda klima da yok
Vantilatör mü alsam
Avize pervane mi taktırsak bilemedim
Fikriniz yok mu
Canim selam ben bilgisayarlarin yaninda kullanilan mini usb li vantilatorler var onjn ucuna samsung sarj cihazinin kafasini takyim prize takip bebegimin ustune sabitliyorum cok rahat uyuyo odasi 30 derece normalde

Kizlar herkes sicaklardan muzdarip belli ki ben mini bilgisyaar vantilatornjn ucuna samsung sarj cihazimin kafasini takip pirize takiyorum bebegimin ustune sabitliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…