• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar ya oğluma bişi oldu 1 haftadır. Normalde saat 7 de yatardı gece 12 yekadar 2 kez emerdi. 12 de bi emzirirdim sabah 5 e kadar uyurdu sonra 5 te emzirirdim 7 de kalkardı. Şu son1 haftadır 1 saat arayla emmeye kalkıyor bayılıcam artık uykusuzluktan aç diyemi böyle acaba anlamıyorum doymuyor mu
Su ver tatlim. Ben efsunun susadikca emmek istedigini kesfettim. Acikinca uzun uzun emiyor susayinca az az emiyordu. Hele simdi alanyadayiz surekli susuyor. Emziryorum arkasindan 1 2 kasik su veriyorum. Degme keyfine

Kızlar gece boyu uyutmadı bizimki saat başı uyandı azcık meme emdi uyduu tekrar uyandı. Gündüz ise meme emmiyor . Dün nerdeyse 12 saat emmedi. Memeyi ağzına zorla veriyorum ama dalıyor güçlü emmiyor yavaş yavaş emiyor süt gitmiyor ağzına haliyle. Ben ne yapacağımı şaşırdım direnmeli miyim yoksa kaşıkla vereyim mi sütü?? Öncesinde kaşıkla verdim günde bir iki kez sanırkm o yüzden memeden soğudu

20 gün var ama sanmıyorum cok şey değişeceğini bardak tutabileceğini
Telas sundan İpek alerjik olduğundan erken başlamak reaksiyonlar açısından önemliymiş
Vakit kaybetmemek gerekiyormuş ek gıda da cok
Var ya bi günde bile değişiyor. Benim paşa daha geçen haftaya kadar doğru düzgün dönemiyordu. Bi günde dönmeye başladı dünden beri de yuvarlanma ya başladı koyduğum yerde bulamıyorum artık:) yemeye ilgi de öyle verdiğimi geri çıkarırdı bi kaç gündür daha ilgili

Ya kızlar çok dertlendim. 5 gündür annemlerdeyim. İple çekiyordum gelmeyi ama kızım burada iyice huysuzlandı. Annem sadece emzirmek için kucağıma veriyor. Memede uyurdu. Annem ayağında sallayıp uyutuyor. Emzirme bitince hooop alıyor elimden. Sen dinlen diyor. Resmen bebeme hasret kaldım. Bi annemde bi babamda. Uyku saatleri şaştı. Hiç kucaktan indirmedikleri için şimdi popo yere değsin bağırtıyı koparıyor. Eşimle kucağa alıştırmamıştık. Kendi kendine oyalanır yuvarlanırdı. O çocuktan eser kalmadı. Bana gelmek istemiyor. Annemle babam deliler gibi seviyor. Hoplatıp zıplatıyor akşama kadar. Yani bebe benden soğudu buna eminim. Onların ilgisiyle çılgına döndü. Geceleri huysuzlandı uyumuyor. Artık anneme dedim bırak ben uyutuyum. Yarın bu kadar kucağa alma dedim. Uyku saatlerine dikkat edelim dedim. Baya bozuldu. Annem için ölürüm ama günlerdir üzülmesin diye bişey demedim artık bugün dayanamadım.
Bunu ben de yaşadım canım birileri varken daha huzursuz oluyordu oğlum nedeni benden uzak kalması olduğunu sonradan anladım. Biraz daha fazla vakit geçirmeye çalış

Mrb kızlar yaa sabah bezi degistirirken bezin ön tarafında pembelik farkettim bayağı vardı nedir acaba dr ye götüreyim mi

Mrb kızlar yaa sabah bezi degistirirken bezin ön tarafında pembelik farkettim bayağı vardı nedir acaba dr ye götüreyim mi
Benim oğlanin da oyle oldu son birkac bezi canim. Bol su vermeye çalışıyorum burada bircok kisinin bebeği bu durumu yasadi ama önemli bişey cikmadi kimsede diye hatırlıyorum

Su ver tatlim. Ben efsunun susadikca emmek istedigini kesfettim. Acikinca uzun uzun emiyor susayinca az az emiyordu. Hele simdi alanyadayiz surekli susuyor. Emziryorum arkasindan 1 2 kasik su veriyorum. Degme keyfine
Aaa bak ben bunu düşünmedim. Merve de çok kalkıyor. Suya bayılıyor normalde. Kaancelili 1 yaşından sonra gece beslemesini bırakmıştım. Biberonla su veriyordum uyanınca. Sonra uyanmayı bıraktı geceleri. Ay şeni şeviyom kıj. Bu gece uyandıklarında su deneyeyim. Okadar çok şey denedimki gece az kalksın diye çaresizlikten. O da daha da sapıttı. 2 gecedir uyanıp oyun istiyor şeytan diyo rüyandamı gördün oyunu dön kıçını ağlasın diye

Aaa bak ben bunu düşünmedim. Merve de çok kalkıyor. Suya bayılıyor normalde. Kaancelili 1 yaşından sonra gece beslemesini bırakmıştım. Biberonla su veriyordum uyanınca. Sonra uyanmayı bıraktı geceleri. Ay şeni şeviyom kıj. Bu gece uyandıklarında su deneyeyim. Okadar çok şey denedimki gece az kalksın diye çaresizlikten. O da daha da sapıttı. 2 gecedir uyanıp oyun istiyor şeytan diyo rüyandamı gördün oyunu dön kıçını ağlasın diye
O gece oyun isini ilk defa 2 gun once yapti efsun 3 den 6 ya uyumadi surekli sacimla yuzumle oynamak istedi. Yuzumu seviyor filan. Eve gidince odasini ayiracagim o mu dogdu icine nedir :D

Su candir bacim. Dene mutlaka. Bebikler susuyor biz litre litre suya abaniyoruz. Onlara vere vere yagli sut. Kesmiyor bence veletleri.

Kızlar dün armut verdim azcık bugün yüzünde böyle bişi çıktı 2 tane alerji midir sıcaktan mıdır dün bide 4. Ay aşımızı olduk ondan mıdır bilemedim ya

Eklentiler

• 06B56576-E76A-48B2-B342-610FA8B7CA5A.jpeg
    06B56576-E76A-48B2-B342-610FA8B7CA5A.jpeg
    28,5 KB · Görüntüleme: 102
Canım benim de daha önce birkaç kez olmuştu. Ama şimdi nerdeyse her gün oluyor. Doktor sıvı azlığı demişti. Benimki bu ara hiç emmiyor bezi hep pembe o yüZden ben dr ne yapacağımı bilmiyorum

Canım benim de daha önce birkaç kez olmuştu. Ama şimdi nerdeyse her gün oluyor. Doktor sıvı azlığı demişti. Benimki bu ara hiç emmiyor bezi hep pembe o yüZden ben dr ne yapacağımı bilmiyorum
Benim oğlanin da oyle oldu son birkac bezi canim. Bol su vermeye çalışıyorum burada bircok kisinin bebeği bu durumu yasadi ama önemli bişey cikmadi kimsede diye hatırlıyorum
Su veriyorum ama her gün bi kaç kaşık sadece.. daha fazla vereyim en iyisi havalar çok aşırı sıcak birada gece bile sıcaktan yatamiyoruz

Kızlar dün armut verdim azcık bugün yüzünde böyle bişi çıktı 2 tane alerji midir sıcaktan mıdır dün bide 4. Ay aşımızı olduk ondan mıdır bilemedim ya
Cok erken baslamissin canim tadima. Daha 4 aylik yeni olduysa bunyesi kaldirmamis olabilir.zaten bu tarz sivilceler karaciger kaynakli oluyor karaciger zorlanmis olabilir. Burada biz yaziyoruz ama benim bebe oldu 5.5 aylik neredeyse. Asi boyle yapmaz muhtemelen ek gida agir geldi. Bu kadar erken baslamak ileride ciddi bagirsak problemlerine yol acar dedi benim doktorum mesela. Kendisi 181.gunden once ek gida önermiyor.yetiskinlikteki mide bagirsak problemlerinin bu bagirsak florasi tam oturmadan yapilan beslenmeden kaynaklandigini gosteren arastirmalar varmis. Birde Bu aylarda kati bagirsak dugumlenmesi riski yaratir. Keske vermeseydin.

Merhaba kizlar,elektrikli gogus pompasi kullananlar var mi acaba?ben almayi düşünüyorum.calismiyorum.acaba tekli mi almaliyim ciftli mi?tavsiyeleriniz nelerdir ve hangi markayi almaliyim?
canım ben hamileyken almıştım medelanın tek başlıklı olanını çok memnunum.Doğumdan sonra küvözde kaldı 5 gün o arada ben her 2 saatte bir sağdım öyle öyle gitmedi sütüm çok şükür.Şimdi 2 aydır çalışıyorum işteyken saıyorum sürekli ama evdeyken sağmıyorum eğer çalışmıyorsan direk emsin bence sağmakla uğraşma emzirmek gibisi varmı? Ha sütün çok karnı doyduktan sonra rahatsız oluyorsan sağ o başka tabi.

canım ben hamileyken almıştım medelanın tek başlıklı olanını çok memnunum.Doğumdan sonra küvözde kaldı 5 gün o arada ben her 2 saatte bir sağdım öyle öyle gitmedi sütüm çok şükür.Şimdi 2 aydır çalışıyorum işteyken saıyorum sürekli ama evdeyken sağmıyorum eğer çalışmıyorsan direk emsin bence sağmakla uğraşma emzirmek gibisi varmı? Ha sütün çok karnı doyduktan sonra rahatsız oluyorsan sağ o başka tabi.
Calismiyorum canim.o zaman tekli alayim diymi

Cok erken baslamissin canim tadima. Daha 4 aylik yeni olduysa bunyesi kaldirmamis olabilir.zaten bu tarz sivilceler karaciger kaynakli oluyor karaciger zorlanmis olabilir. Burada biz yaziyoruz ama benim bebe oldu 5.5 aylik neredeyse. Asi boyle yapmaz muhtemelen ek gida agir geldi. Bu kadar erken baslamak ileride ciddi bagirsak problemlerine yol acar dedi benim doktorum mesela. Kendisi 181.gunden once ek gida önermiyor.yetiskinlikteki mide bagirsak problemlerinin bu bagirsak florasi tam oturmadan yapilan beslenmeden kaynaklandigini gosteren arastirmalar varmis. Birde Bu aylarda kati bagirsak dugumlenmesi riski yaratir. Keske vermeseydin.
İnan hepsini biliyorum dün hemşire artık başla 4 ay 1 haftalıksınız vs dedi eşimde duydu ben yutmucak sekilde diline değdirmiştim ama dün bildiğin yuttu dur eşimi iyice korkutuyum ben canım sıkıldı şimdi

Back