2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Eylul geç
bende verdim çiğ havuç kaşıdı durdu emdiyse tadını Alir
Bizimde ilgisi yok yemeklere salatalık verdim elini yüzünü buruşturup duruyo gecen muz verdim yine aynı hem mama hem süt içiyo oysa. Acaba ek gıdayı sevdicek mi diyorum. Hele su ara mamayıza bıraktı sütü çok içiyo mamayı en fazla 30 cx yetmediği içim uykuda veriyorum hele kaşık mamasını hiç sevmedi ne yapıcağımı şaşırdım

İki doktor da meyve en son dedi şekerli olduğu icin sebzeleri yemiyorlar sonra dedi
Karışım yapmayalım hepsinin yadini ayrı ayrı bilsin dedi
Anne sütü kalabilirsiniz ama istediğimiz anne sütü olmadan alışması bu sefer anne şutu olmadan kabak patates yemez dedi
Bencede 3 gün kuralininuyhula en son Merve’ye geç
Canım kilo alımı iyi ama pembelik ara ara oluyordu. Bu ara her çiş de var. Dokotr bana su verme anne sütü alıyırsa dedi. Bir de suyu biberonla mı vereyim. Binerona alılırsa memeyi hepten bırakmasın??
Şırıngayla ver sık ağzına olmadı alıştırma sulugu mu bardağı mi ne diyorlar onu al kuzum bizim ki ısırıyor bilemiyor emmeyi ben şırıngayla sıkıyorum
Emme iyiyse susuzluk sen 5 cc ver 3/4 saate bir emiyorsa
Kuzu hepsini karıştırma aşamalı git
Birden yemez zaten tadlarını bilmiyor
3 gün kuralıyla başla
Sadece günde bir ara öğün
Mesela saat 9 da emzirdin ha sabah 10 11 gibi 2/3 cay kaşığı yoğurtla başla
Diğer gün 2 cay kaşığı artır
2 verdi ya 4 dene yemezse asla zorlana elini 5 10 cm ağzına götür uzanırsa yer uzanıp yemezse ssls zorlama dedi doktor 15 dk bsyker anlattı ergenliğe kadar etki ediyormuş zorla yemek yemek
2. Gün 4 kaşık verdin 3. Gün 6 kaşık ya da he kadar yerse
Sonra sebzelere başla
Havucu haşla çatalla ez 2/3 kaşık başla yine tek ara öğün 2. Gün 2 kaşık artır 3. Gün 2 kaşık sonra patates sonra yeşil kabak olarak dene en son senedin hepsini reaksiyon yok karışım yapabilirsin patatesle havucu mesela
Yoğurtla kabagi
Ama günde sadece 1 ara öğün ha baktın aç cok uzanıyor sofraya ikindi de yoğurt verirsin ne kadar yerse dedi doktor bana bu şekilde anlattı

Kızlar benim kız yüz üstü donup kollar üzerinde yine ağladı uyandırdı kendini
Ne yapcam böyle geniş yatak olunca done done bi hal oldu böyle mi olur hep yolda unutur mu donmeyo uyur mu

Bu arada fikir olsun bizim doktorun site de yazısını okuyabilirsiniz kahvaltıya kadar klan kısmı uygulayın dedi
doktor nöbette sitesi
Okunanlar kısmında sami hocanın ek gıda kısmına yıkayıp bakabilirsiniz fikir olur

Verdim cnm açtı karnı güzel yedi maşallah. Bugün de yer inşallah da beni hayal kırıklığına uğratmaz:)

Ben sebzeyle başladım bakalım. Yemek istemesiydi ben de ayın 12 sine kadar bekleyecektim. Kabak havuç patates devam etmeyi düşünüyorum. Dr kontrolünden sonra Dr izin verirse yoğurt denerim alerjiden dolayı onu sonraya bıraktım

Emekleyemeden gol atan
5 aylık olucaz artık biseyler vermeli mıyım mama mı vereyim..
canım bana oğlumda 4 aylıkken başlattı doktorumuız. benim fikrim ufaktan başla. direk ek gıdayı ben tasvip etmiyorum.çoğu arkadaşım kabızlık problemi yaşadılar. oğlumda olmadı. 2.3. ayda meyvelerin suyunu emdirmeye çorba suyu damlatmaya vs 2-3 günde bir başlamıştım. önce meyvelerin suyunu emer. direk yoğurt değil mesela onu sulandır ayran yap. şuan büyüdüler günlük bir çay kaşığına yakın sulu gıdalardan verebilirsin diye düşünüyorum. karar senin tabi

bizde 400 gr almışız. 6800 dü. benimde canım sıkılmadı değil bu ay bayağı uğraştım alması için. gece gündüz hep emzirdim. ebe normal dedi. çok hareketli çünkü dedi.

canım bence şuan havuç vermeyin. zararından değil. pek zamanı değil ya o yüzden.güzün verebilirsin. gene sen bilirsin

canım bence şuan havuç vermeyin. zararından değil. pek zamanı değil ya o yüzden.güzün verebilirsin. gene sen bilirsin
Yok haklısın cnm mevsimi dışında sebze meyve almam aslında ama sebzeyle başlamak istedim başka verecek sebze bulamadım:) fasulye falan mı versem ki. Tam da meyve zamanı şimdi şu sebze kısmını geçelim bir an önce:))

Aynen bu dönemlerde annem yok oldu gelmeyecek korkusu oluyormus bebeklerde :) bence iyi yapiyorsun her seslerinde yanlarinda olursak iyice bağımlı olacaklar ve asıl terkedilme korkulari böylece daha uzun sürecek. Ben bu yüzden uyku problemi yaşamıyorum pek işte. Dogdugundan beri yatagina birakip kendisi uyumasini bekledim agladiysa kucagima almak yerine yaninda oturdum dokunarak sakinlestirdim böyle böyle kendisi uyumayi öğrendi.

fasulye gaz yapıyor sanki. bana yapıyor gibi hissediyorum. bak birden sorunca aklıma hiç sebze gelmedi
düşündüm de tüm sebzeler kış sebzesi. çorbasına bazen semiz atabilirsin. oğlumun doktoru çok söylerdi semizi. bamya enginar bayılırım ben :)

Oluum o bamyayi nasil yiyorsunuz ya sümüklü sümüklü

Tamam canım çok saol

Doktor gece emmeye sık kalkıyorsa ek gıda zamanı gelmiştir dedi senin nasıl
Yavaş yavaş yoğurtla başlayın tek ara öğün dedi

Avent kullanıyorum yavaş bence ikili çok daha hızlı kolay olur
Benim kız biraz tombili. 8 kg ı geçti bazen bende düşünüyorum yetmiyor mu diye ama bu gece mesela 3.30 da kalktı 2 dk emdi daldı zaten yine dönmeye çalışırken yakaladım acıkınca cork cork emiyor ek gıdada da blw yapmayı düşünüyorum o yüzden 6. Ayın dolmasını bekliyorum

Çoğalır canım geri çok sağınca merak etme hiç olmadı power pumo yöntemi var gerçekten işe yarıyo test ettim onayladım dene istersen sende

O gün sağma yapmadığın icin memeler bisalmayinca az emildim ben diye dolmamıştır sen salahla yaptıkça eski duzene dönecektir ama eskisi gibi değilde biraz sık sağ ki eskiye göre artsın

Kızlar zayıflama grubuna yazmışım size cevaplari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…