- 28 Mart 2017
- 16.554
- 68.429
- 598
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.941
Su durum afedersin doktorun bk yemesi. Yanlis hatırlamıyorsan sen d.bakirdaydin hava cok sicak orada. Çocuk susuz kalmis. Idrarda kristal var demek ki bobrekte tas olusumu baslamis resmen susuzluktan. Her gun su ver. Bol bol emzir. Bir dahada o asla su verme diyen doktora gitme. Insallah biran once duzelir ciddi kalici bir sorun olmaz. Ben anlamiyorum bu doktorlari boyle ciddi konularda nasil boyle yanlis fikirler veriyorlar. Ben dogdugundan beri hergun veriyorum su efsuna. 1 cay kasigi ile basladim. Simdi 4 5 kasik veriyorum. Ozellikle terlemisse nasil kana kana sapirdata sapirdata iciyor o suyu. Ici yaniyor demek ki bebenin..Kızlar çok kötü günler geçirdik geçiriyoruz. Özet geçeyim
Oğlumun idrarında kristal vardı. Peşine ateşlendi çişli bez yok denecek kadar azaldı. Ve kilo verdi resmen. Ateş yükselince dr verdiği calpol şurubu verdim. Oğlum çok kötü oldu ağlıyor susmuyor ki canı ciddi yanmazsa asla ağlamaz. Ben ne oldu derken şurubun içinde çilek varmış. Ve bizim çileğe alerjimiz var. Mahvoldu yavrum günlerdir gaz sancısından karın ağrısından.
Bugünde kristal olunca dr gittik. İdrar tahlili yapıldı. Ama dr henüz görmdi akşam son randevuyu aldığımız için çıkana kadar mesai bitti.
Sonuçta şu yazıyor
Yoğun amorf fosfat ve 4-6 kalsiyum oksalat kristalleri görüldü.
İnternette iyi şeyler yazmıyor. Bilen var mı Allah aşkına sabahı nasıl ederim bilmiyorum