2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
2 den 7 ye kadar uyudu bakalım. Banada iyi geldi böyle :)

Kızlae biz haftaya ankaradan aydına ordan 1 gün kalcaz sonra muğada 2 gün kalcaz sonra da mersine gidicez. Uzun yolda benim sıpayı nereye koycam bilmiyorum oto koltuğunda boynu eğik durmaktan çok terliyo bide kaç saat yol babynestinde yatırıyım diyorum oda güvenli değil çok kararsız kaldım ya

Bizim de başımıza benzeri geldi, hemşireyle 2-3 gün öncesinden haberleştik görüştük geleceğiz şu gün dedik, bi gittik ee aşı yok gelenlere yaptık bitti, 3 gün sonra gelebilir biz size haber veririz dediler. Sıcak zaten kavuruyor hazırlanmışız gelmişiz, bi de haberleri var geleceğimizden, sinirlendik baya ama bizim burda hastanelerde de vurulmuyor aşı, sadece sağlık ocaklarında vuruluyormuş, bekledik mecbur 2-3 gün, geldi Allahtan, sizinki de gelir hemen inşallah.

Aaa ben de devlet hastanesinin birinden kendi istegimle çıkış yapmıstim tedaviyi yapmayip oyaliyorlar diye. Öyle ki çocuğun ilaç saatini geçirdiler ben gidip hatırlattığım halde unutacak miyiz sanki diye terslenmiştim. Test yapcaz diye nerden baksan 5-6 saat bekledik mesela yapsa sonucu bile çıkardı o saate. Ben de çıktım şimdi ben mi suçluyum, bana da gelirlermis olay çıkar valla saçmalığa bak.

Kızlar d vitamini ben de dün deca tabs alırdım..içinde 4_10 yas arası 4 damla yazıyor. Eczacı bebek de kullanabilir demiş..aklıma takıldı benim aranızda kullanan var mi
Kızlar burda vardi diye hatırlıyorum decatabs kullanan yok mu bi fikri olan acep.doktorumuzun numarasi yok soramiyorum

kizlar bebisim 2 gundur kaka yapmiyor ama cis bayagi yapiyor normalde gunde en az 2-3 defa yapiyordu.kabiz mi oldu acaba birsey yapmam gerekir mi?

Kızlar burda vardi diye hatırlıyorum decatabs kullanan yok mu bi fikri olan acep.doktorumuzun numarasi yok soramiyorum
Canım biz kullanıyoruz decatabs. Bize de aynı şekilde bebeklerde kullanılabileceğini söylediler. Yalnız kaç damla vereceğimizi sormamışız ben 2 damla veriyorum. Sana kaç damla dediler

Kesinlikle katılıyorum sanki kendi cebinden çıkacak sen kendin talep edip üzerindeki gitmedikçe sallamıyorlar
Yüksek ihtimal canım hastane haber vermiş omlarda
Hastanenin haberiyle şikayetiyle geldik demişler senin hastane bildirim yapmadıysa gelmezler sanırım

Oto koltugu en guvenlisi canim. Ama icinde durursa tabi. Normalde olsa asla koltukran cikarma derdim ama son bursa yolculuğumuzdan sonra bu konuda buyuk konusmuyorum. Sen durursa oto koltugunda tut.

Oto koltuğunda olması daha güvenli bence de. Terlememesi için oto koltuğuna Müslin ya da çok inçe battaniye varsa derebilirsin. Terlemeyi büyük oranda azaltıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…