- 8 Nisan 2017
- 557
- 516
- 23
- 32
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #59.361
Kızlar sinirim çok bozuk 4.ay aşımıza gittik aşı yokmuş suriyelilere yapmaktan kalmadı dedi hemşire haber vercez diyo tr nin hiçbiryerinde yokmuş böyle şey olur mu dedim
Devletin karşıladığı şey nası önlem alınmaz
Saçmalamış bence yapmak zorunda bugün olmasa bi kaç gün sonra gelir. Ben hiç yaptırmak istemiyorum oğlumun vücudu çok tepki veriyor aşıya çünkü. Ama peşimizi bırakmazlar eminim. Takip edip yapmaya mecburlar çünküKızlar sinirim çok bozuk 4.ay aşımıza gittik aşı yokmuş suriyelilere yapmaktan kalmadı dedi hemşire haber vercez diyo tr nin hiçbiryerinde yokmuş böyle şey olur mu dedim
Aynen öyle dedim haber verseydiniz bu sıcakta çıkmazdık 70bin hasta var nasıl arayalım diyo ama dedim bugün aşınız var demek için aramayı biliyorsunuz ses çıkarmıyo aşı nası biter ya önlemini alın kardeşimsonunda bu da oldu desene kendi ülkemizde ikinci sınıf olduk tebrikler yani ne denir
Bende pazartesi yaptırdım. Başka sağlık ocağına gitKızlar sinirim çok bozuk 4.ay aşımıza gittik aşı yokmuş suriyelilere yapmaktan kalmadı dedi hemşire haber vercez diyo tr nin hiçbiryerinde yokmuş böyle şey olur mu dedim
Sok oldum suan bence başka sağlık ocağına ya da çocuk hastanesine git canimKızlar sinirim çok bozuk 4.ay aşımıza gittik aşı yokmuş suriyelilere yapmaktan kalmadı dedi hemşire haber vercez diyo tr nin hiçbiryerinde yokmuş böyle şey olur mu dedim
Bırakmazlar bacım mecburi yaptırmak arkadaş sağlık ocağına haber vermemiş özel doktor muayenehanesinde yaptırmış asilarini yaptırmamışsınız diye aile ve sosyal den soruşturma açılmış is yerine gelmişler oğlanın düşünSaçmalamış bence yapmak zorunda bugün olmasa bi kaç gün sonra gelir. Ben hiç yaptırmak istemiyorum oğlumun vücudu çok tepki veriyor aşıya çünkü. Ama peşimizi bırakmazlar eminim. Takip edip yapmaya mecburlar çünkü
Aradım başka sağlık ocaklarını yok diyolar nası olmuyo ya halen inanamıyorum 1 ay gecikse de sıkıntı olmaz dedi hemşire ama kendim 1 gün geciktirsem sorumsuz anne olur adımSok oldum suan bence başka sağlık ocağına ya da çocuk hastanesine git canim
Yapmak zorundalar günü geçince bi anlamı olmaz mi 2. dozun
Sen geciktirsen soruşturma yersin kesinAradım başka sağlık ocaklarını yok diyolar nası olmuyo ya halen inanamıyorum 1 ay gecikse de sıkıntı olmaz dedi hemşire ama kendim 1 gün geciktirsem sorumsuz anne olur adım
Mesaj attım bizim hemşireye var mi YÖK mü gelse yapılabilir mi diye du bakalim ne diyecekAradım başka sağlık ocaklarını yok diyolar nası olmuyo ya halen inanamıyorum 1 ay gecikse de sıkıntı olmaz dedi hemşire ama kendim 1 gün geciktirsem sorumsuz anne olur adım
Gece 6/8 saat arası uyanmaya bilir dedi doktor deliksiz bile uyuyabilir sabah iyi beslendiyse dedi iyi beslendiyse uyanmaya bilir kuzum4 saate kuruyodum uyanmazsa uykuda veriyodum. Artık bıraktım bakalım gece arada uyanıyo vermedim. 11 de yattı sabah 7 de uyandı bakalım
Sordum kuzum gelir gelmez yaparlar misAradım başka sağlık ocaklarını yok diyolar nası olmuyo ya halen inanamıyorum 1 ay gecikse de sıkıntı olmaz dedi hemşire ama kendim 1 gün geciktirsem sorumsuz anne olur adım
Sağol kuzum danıştığın için ciddi stok sıkıntısı var belli ki kendi bölgemize anca yeter dediğine göre offSordum kuzum gelir gelmez yaparlar mis
Yaa gelmeye çalışırım bi şekilde yeter ki aşı olsun bir de etlikteki eski sağlık ocağımı arayıp sorayımSen geciktirsen soruşturma yersin kesin
Ankara tip çocuk bölümünü mü arasan varsa getirsen buraya
Bizim sağlık ocağında ki hemşireme sorayım mi abidinpasaya gelebilir misin
Aynen kuzum hemen gelir insallah ama bence aile ve sosyal politikaları veya bimer cimeri ara söyle hem hızlanır hemde bilsinler eksikleriniSağol kuzum danıştığın için ciddi stok sıkıntısı var belli ki kendi bölgemize anca yeter dediğine göre off
Birazdan bimere yazacağım canımAynen kuzum hemen gelir insallah ama bence aile ve sosyal politikaları veya bimer cimeri ara söyle hem hızlanır hemde bilsinler eksiklerini
Seçim propagandalarına bütçe ayırmaktan asiya kalmamıştır tövbe tövbe
Bence önce doktorlara eğitim versinler herseye normal demekten başka bildikleri yok çişi sarı ve kokuyo dedim kilosuna baktı huzursuzluğu var mı dedi bende genel olarak hep huzursuz dedim ha tamam ozaman mama yiyosa normal dedi. Ya bi bak susuz mu kalmış enfeksiyon mu var. Gerek yok dedi geçti ama o benim aklımda hep soru işareti. Ben doktor doktor gezmek zorunda mıyım yapılsın bakılsın diye.esimin Sitelerden arkadaşı var çocuğu 3 yasında bebekken kizin annesi İstanbul’da emzirirken mos mor olmuş çocuk hastaneye gitmişler hastane devlet hastanesi kan almis o bu derken belinden su alacağız demişler
Kız kendi Ankara’da ki doktorlarını aramış doktor demiş ki kesinlikle belinden su aldırma çık gel Ankara’ya hemen ben muayene ederim ona göre duruma bakarız
Kız çıkmış hastaneden yaptırmadan
Aylar sonra eve aile ve sosyalden birileri gelmiş
Siz çocuğunuzun hastane de bakımını yarım bıraktınız bakamıyorsunuz çoçuğunuzun sağlığını ihmal ettiniz soruşturma açıldı diye
Kız diyor ki resmen çocuğu almaya gelmişler
Evi gezdirdik odasını gösterdik aldığımız bezler kıyafet markalarına kadar gösterdik anlattık durumu dedi kendimizi öyle kötü hissettik ki en kaliteli kıyafetleri oyuncakları oyniyor bu çocuğa bakılmasa bjnlar alınır mi falan diye tartıştım diyo o kadar gördükleri halde biz hastanenin bildirisiyle geldik yok su bu hala gıcık gıcık konuşmuşlar mi eşi artkk adamı dovecek misti sonra ikna olup gitmişler
Aman diyim kızlar dikkat edin
İhmal edenlere gitmezler gelip bizi bulurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?