2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kızlar bana bi el atın. Akıl werın. Benım mudurler işten cıkarmadı. 6 ay ucretsızı de kabul etmedı. Resımdekı oda senın ıstedgın gıbı daya döşe kullan cocugunla çalış dedi.
Halıfleks koltuk aldırcam mecbur kaldım çalışmaya bı taraftanda sewndım. Sızce baska ne alabılırm. Ne bebeğimi be de işimi aksatmak ıstemyorum. Halı fleks mantıklımı sızce. Calışmama olasılığı kalmadı ne yap et çalış dıyolar. Çewresı cam pimapenden oraya fılm kaplatcak.

Eklentiler

• 20180621_182357.jpg
    58,7 KB · Görüntüleme: 114
kızlar bizim evin en küçük üyesi halıya kaka yaptı. neden olabilir. toprağı temizdi ama ıslaktı. ondan mıdır. kedi temiz hayvan değil miydi yahu. bide aşısını bugün yaptıracaktım. eşim haftasonu beraber yaptırırız dedi. 2 gün daha dursa bişi olmaz demi? @-kedilivebebekli- nemesis stay strong26 P Prime18 ben bu mesajı cevapla dememişim. Bende neden kimse cavap yazmıyor diyordum
4 saate kuruyodum uyanmazsa uykuda veriyodum. Artık bıraktım bakalım gece arada uyanıyo vermedim. 11 de yattı sabah 7 de uyandı bakalım
Kız Nekadar güzel. keşke benim olsa

Pimapenden duvarımaı bişi yaptırabilirsin. Onun parkyatağı oyun alanı ayrı olsun. Rahatça uyusun.

Bir sey olmaz 2 gunden :) 15 gune kadar vakti var asi sarkmalarinda. Cisini kuma yapiyor sadece kakasini mi yapmiyor. Alisamamistir daha zamanla alisir. Kum islak olmasin pis sanmis olabilir. Birde kristal almani oneririm. Bence en iyisi o.

Kizlar bugun astim sonunda kendimi :) efsusla dolasiyorduk. Birden yagmur basti.ama nasil bosaniyor yagmur. Bardakdan degil sabirsin kovadan bosaliyor. Efsunla hemen en yakin kiraathaneye sigindik. :) aradan yarim saat gecti bebe agliyor acikti. Susturamiyorum. Sonunda amcanin biri kizim o acikti heralde dedi. Evet dedim acikti. Emziriver kizim cekinme dedi amca. Aradan 10 dakika gecti baktim artik efsun aglamada level atlamaya basladi. Dondum duvara orttum ortuyu kiraathanede emzirdim cocugu. Allahtan yagmur var diye 1 2 siginan teyze daha vardida o kadar adamin arasinda tek kalmadim. Aklimdan surekli mujde arin filmi gecti emzirirken

Yasal hakkın vermek zorunda müdürün insiyatife bağlı değil

Daha küçük şaşırtabilmektir
Kumu ıslak olduğundan da olabilir
Kumu çok uzakta kaldıysa dayanamayıp da yapmış olabilir :)
Asi sen ne zaman başlarsan o zaman takvimi oluşur bsy olmaz 2 günden
Bizimkiler çok olduğundan annem gazeteye alıştırdı sonra gazete olmasa bile kaba yapıyorlar annem onu hemen wc de yıkıyor fırçayla
Bi tanesi de kum gazete hiçbirini kabul etmedi balkonun bi kösesine yapıyor inatla
Cisi kakası geldi mi balkon kapısında miyavlaf

sesli güldüm ayol. Helal kız. Neden çekiniliyorki. O adamlar sanki hep mamayla beslenmişler. Birader bana sote bir yer lazım kızım açıktı doyurmam lazım deyip çay ocağına dalardım heralde.

Bildiğin halının ortasına yaptı. Anama rezil etti beni zilli

cnm arada kumun üzerine kediyi koy ki tuveletinin yerini ogrensin. asisini yaptirina kadar ellerinizi falan iyi yikayin bebekten uzak tutun

İyi akşamlar kızlar. Oğlum 8 gün sonra 5 aylık olacak ben bugün yarım çay bardağı yoğurt verdim . Günlük mayalayıp vermeye başladım. Yanlış mı yapıyorum sizce erken mi daha?? Sadece anne sütü alıyoruz ek gıdaya erken başla dedi çevremdekiler ama ben emin olamadım

Sadece anne sutu aliyorsan erken. Dahasi ek gidaya baslarken ilk gun 1 cay kasigi 2. Gun 1 tatli kasigi 3.gun 1 corba kasigi vermek lazim. Alerji gostermez ise o zaman tam porsiyon verebilirsin.

Canım ek gıda demeyeyim de farklı tatlarla tanıştırmak için erken değil bence. Çook sakıncalı vücudu hazır değil bebeklerin diyoruz ama mamayla beslenenler 4. Ayda başlayabilir de diyoruz. İkisi çelişiyor bence. Mamayla beslenenlerin vücudu nasıl hazır oluyor.
Ama yarım çay bardağı çok olmuş. Benden bir gün önce doğum yaptın sen. Ben şuan günlük çay kaşığını geçirmiyorum. Daha çok alerji testi yapıyorum. Alerjisi olmadığına emin olduklarımdan azcık azcık veriyorum. 3-4 hafta sonra tatlı kaşığı kadar veririm diyorum. 7 -8 aylık gibi de bir öğün olacak şekilde veririm

Canım ben 2 gün önce tattırdım baktım bir şey olmadı ben de çok berdim bugün. Dün de elma püresi vereim azcık. Yiyor maşallah yedikçe de ben de mutlu olup verşyorum

Sadece anne sutu aliyorsan erken. Dahasi ek gidaya baslarken ilk gun 1 cay kasigi 2. Gun 1 tatli kasigi 3.gun 1 corba kasigi vermek lazim. Alerji gostermez ise o zaman tam porsiyon verebilirsin.
Canım 2 gün önce tattırdım baktım bir şey olmuyor bıgün de severek yiyince çok verdim. Ama size danışmak istedim.

Canım 2 gün önce tattırdım baktım bir şey olmuyor bıgün de severek yiyince çok verdim. Ama size danışmak istedim.
Birde tadimlara sebzelerle baslamak daha dogruymus. Meyveler daha tatli ve lezzetli oldugu icin tadini alan bebek sonra sebze sevmiyormus. Diye okudum en azindan :)

Bizimki karpuza bayılıyor mesela. Ben karpuz da yedirdim de
Karpuzu bende tattirdim.kirazda tattirdim. Onun disinda salatalik emdi.taze sarimsak verdim sevmedi :) ama sarimsakli yogurt yedi kazayla :) Zaten ilgili masaya karsi yemek yerken filan. kucagimda otururken pilava daldirdi elini baktim ne yapacak diye agzina goturdu tuttum elini yedirmedim :)
Ayni seyi cacik tabagina yapti bu kez izin verdim yaladi elini sapirdata sapirdata yedi.

Bu aylar tadim aylari corba kasigini gecmemeli porsiyonlar. Bagirsak florasina zarar verebilir.

Oto koltugu en guvenlisi canim. Ama icinde durursa tabi. Normalde olsa asla koltukran cikarma derdim ama son bursa yolculuğumuzdan sonra bu konuda buyuk konusmuyorum. Sen durursa oto koltugunda tut.
Normalde duruyo ama okadar yol nasıl durur bilmem elbet sıkılacak bide boynu inik duruyo terliyo orası gecenlerde bi kaç saat gezdik hemen isilik oldu orası gerci anı anını tutmuyo belki de hiç durmucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…