2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
29 derece ve havasiz ortamda cok bunalir. eger erkekse zaten sicagi sevmez ki. Karar senin anne icgudulerine kalmis. Cunku en iyi sen bilirsin hasta olup olmayacagini. Ama unutma terleyip soğuması hastsliga tam davetiye cikarir

Kuzum 29 derece olsa oda ben bayılırım zaten ya. Şuan olsun olsun 25-26dır bu oda. Bak emmeye uyandı üstünü açmış kolu bacağı buz gibi olmuş sırtı terlemiş haliyle. Sesten camı açmaya korkuyorum. Bak tam şuan sitenin otoparkından köpek havlıyor. Şuan cam açık olsa burda bağırıyor gibi olur. 7. Kattayım ama sanki giriş kat mübarek. Bende nasıl giydirip ne yapacağımı şaşırdım yani. Camıda olabildiğince geç kapatıyorum. Bugün 9da uyudu. Ben 1de yatağa geldim. 1e kadar açıktı. Sesleri takip ettim gürültü olunca gittim yanına ki sürekli kıpraştı sağa sola çevirdi kafayı. 1de ben yatınca kapattım

Kızlar ben artık alarm kurmuyom 5 saat felan uyuyo benimki. Arada bi uyanıyo ağlıyo gibi oluyo 5 saniye felan geri uyuyo. Bu acıktım doyur mu demek yani iyice ağlayana kadar duruyum mu ?

Kızlar ben artık alarm kurmuyom 5 saat felan uyuyo benimki. Arada bi uyanıyo ağlıyo gibi oluyo 5 saniye felan geri uyuyo. Bu acıktım doyur mu demek yani iyice ağlayana kadar duruyum mu ?
Acikinca uyumaz geri merak etme benimki de 4saatte bazen 5saatte acikiyor boşver uyandırma tadını çıkar artık buyuyorlar

Geçmiş olsun cankm
Doktor mu verdi diyeti
Yediklerinden mi dedi egzama
Bjzim de ara ara artıyor acaba ondan mi ama dermatologa gittik hiç bahsetmedi bize boyle bsy beyaz tenli ondan oluyor yaz geldi daha çok olur dedi

Bacım sen hala alarm mi kuruyordun
Saatli mi yapıyorsun
Alarma kurma o acıkınca ağlamaya devam eder
Uyku geçişi o
Öyle olunca bende acıkma sandım aldim İpek’i iki çekip uyudu hep uyku geçişi oluyor o emmiyorlar da o adada zaten
Acıkınca baya baya uyanıyor mizirdaniyor battaniye parmak emiyor

Kesinlikle sıcakla alakalı İpek’in de sıcakta artıyor suan odası 25 derece sadece şortlu tulumla
Bence üstünü incelt cam açmıyorsan da sadece sıfır kol zıbın üstüne muslinle yatır 29 çok sıcak bi ortam

Bence 29 değildir deme termometre gorevini yapıyor ondan daha iyi bilemen :)

Kızlar günaydın bizimde sorunumuz başladı
Emzik almayan çocuk emzik bagimlisi oldu emdikten sonra emzik istiyor resmen mememi geri veriyorum atıyor agliyor emzigi verince susuyor ağzının içinde dolgun bsy olsun istiyor sanırım
Normalde gece uykusuna emerek geçerdi
Uykudan kalkınca emzirirdim emerdk sonra uykusu gelince uyuturdum şimdi uyurken de emmek istiyor uykuya meme de geçmek istiyor gündüzleri de e hal böyle olunca kalkınca çok az emiyor tok yatıyor çünkü e az emince uyuyacağı zaman acıkıyor e böyle de 1.5 2 saat geçmeden tekrar emdiği icin gaz oluyor e memeden de ayıramayınca emzigi vermek zorunda kalıyorum memeden çıkınca uyandığı icin böyle bi kısır döngü oldu
Önceden emzigi kendi atardı ağzından şimdi neredeyse saatlerce atmıyor ve atmadığı gibi ağzından düşünce ağlayıp uyanıyor
Sürekli emzige kalkmak zorunda kalıyorum

iki gündür emzirdikten sonra uykuya dalınca mememi parmağımla cektim 2 dk geçti ağzını açtı emzik arandı vermedim agladi agladi salladım kucakta daldi bu Seder 20 dk sonra uyanıp yine ağzını açıp arandı
Emzik vermeden uyutsam da bu sefer uyanıp emzik istiyor
Emzik versem ağzından düşünce uyanıyor
Cidden ne yapacağımı şaşırdım
Emzigi tamamen ortadan kaldırsam mi diye düşünüyorum ama çok iyi bi kurtarıcı özellikle yolculukta arabada uyuyacagi zaman ise yarıyor susmasını sağlıyor
Kafam allak bullak
Ne ara emzik bagimlisi oldu ne ara emerek uyumaya başladı ben anlamadim beynim dondu hatırlamıyorum bile bu duzene hangi ara geçtiğimizi resmen emerek uyur olduk artık

Geçmiş olsun cankm
Doktor mu verdi diyeti
Yediklerinden mi dedi egzama
Bjzim de ara ara artıyor acaba ondan mi ama dermatologa gittik hiç bahsetmedi bize boyle bsy beyaz tenli ondan oluyor yaz geldi daha çok olur dedi

Tetikliyormuş kuzum. Besin alerjisinin bi belirtisi de atopik dermatit mesela. Bizde aşırı beyaz tenliyiz. Bide dr ilk 6 ay bebeklere direk güneş ışığını önermedi. Hepten beyaz kaldık :)

Bizim dijital oda termometresi kırıldı kuzum. Şuan yatak odasında banyo suyu termometresi var. Odaya çokta hassas değil. Ben bide dün onu düşürdüm. 29a gelen kısım böyle kesik kesik gelmiş. Gece 22 gösteriyordu 4te uyandımda. Şimdi yine 29 29 derece de insan cam kapalı duramaz. Ben kışında cam açık yatardım öyle nefret ediyorum sıcaktan. Ben duramam başta odada zaten. Ömerin vücut ısısı da 36-36,5 gece

Kızlar biz 6ay aşısını olduk geldik 6.5aylik oldu gokce düzeltilmiş 4.5aylik inş ateş olmaz bir yaşına kadar aşıdan kurtulduk hadi bakalım. Gökçe hala donemiyor oyun halısında oyuncaklara uzanmiyor ters dururken önüne koyduğum şeylerle ilgileniyor eline alıp ağzına götürmeye başladı ama dönme hareketi yok. Haftaya noroloji Dr ile randevumuz var soracağım bir sorun mu var diye. Bi de ben hala kucağımda oturtmaya, ek gıdaya başlamadım düzeltilmiş 4.5ayliga göre sizce başlamalı mıyım yani ek gıda erken de tattırmak diyelim

Bitince normale dönüyormu peki canım
Benim doğumdan beri sanırım adet döngusunde hep azaldı hatta ilkinde çok panik olmuştum sonra eski haline döndü.ama adet görmüyordum görür gibi karnim agriyordu sütüm azaliyordu....2gundur görüyorum azaldı yine eskiye döner diye umuyorum.

Tetikliyormuş kuzum. Besin alerjisinin bi belirtisi de atopik dermatit mesela. Bizde aşırı beyaz tenliyiz. Bide dr ilk 6 ay bebeklere direk güneş ışığını önermedi. Hepten beyaz kaldık :)

Bizede doktor bol bol gunese cikarin d vitamini sentezlesin vucut dedi ozellikle aksam güneşinde yarim saat gunes alsin dedi

Acikinca uyumaz geri merak etme benimki de 4saatte bazen 5saatte acikiyor boşver uyandırma tadını çıkar artık buyuyorlar
4 saate kuruyodum uyanmazsa uykuda veriyodum. Artık bıraktım bakalım gece arada uyanıyo vermedim. 11 de yattı sabah 7 de uyandı bakalım

Kızlar d vitamini ben de dün deca tabs alırdım..içinde 4_10 yas arası 4 damla yazıyor. Eczacı bebek de kullanabilir demiş..aklıma takıldı benim aranızda kullanan var mi

sonunda bu da oldu desene kendi ülkemizde ikinci sınıf olduk tebrikler yani ne denir

Allah allah nasil yokmus ya. Ne sacma sey oyle.

Hic sasirmadim desem.dogum oranlari bizden fazla masallahh.vatandaslik geldi artik.neyseee....susuyorumm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…