2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Emmemesinin tek güzel yanı herlde az kalkması :)

Şuraya 2 saatit bebesini uyutmaya çalışan ayni zamanda bugün herifi hastanelik olan bir de ona bakam ayni zamanda regli olup her yeri ağlayan ayni zamanda iki kol altında tomurcuk olmuş kol altı da ağlayan sonra da gece gece yapmadığı uyutma sekli kalmaZken ayakta sallama kucak omuz sallama yatağa bırakma memeyle uyutma derken tüm uyutma sekillerini denemiş sonrada sinirden oturup ağlamış bir anne çizelim

Slm kizlar benim kiz gece 11 gibi yatip gecede 2 kere emip 9a kadar uyuyodu. Simdi yine 11de uyuyo ama abartisiz her saat uyanip emmmek istiyor aabah 8 dede gozu hepten aciliyor hic uykumu alamiyoru. Doymuyomuki bu sipa her saat emiyo

Günaydın güzel subat anneleri oğlundan fırsat buldukça bakabiliyorum buraya herkes iyidir bebişler mutlu huzurludur inşallah biz sunnet olduk bu arada erken olsun istiyodum ama o hastanedike hâlini ağlamasını görünce pişman oldum yaa.. Tam 4bucuk aylığız bazı arkadaşlar tadimlara başlamış galiba ben daha anne sütü dışında hiç bişey vermedim çevredekiler erken başla geç başlarsan alışmaz diyor ama pek kulak asmıyorum şimdilik emzirmek çok hoşuma gidiyor başka şeylere alışır emmez diye korkuyorum galiba diğer yiyecekleri kıskanıyorum

Slm kizlar benim kiz gece 11 gibi yatip gecede 2 kere emip 9a kadar uyuyodu. Simdi yine 11de uyuyo ama abartisiz her saat uyanip emmmek istiyor aabah 8 dede gozu hepten aciliyor hic uykumu alamiyoru. Doymuyomuki bu sipa her saat emiyo
Acaba sıcaklardan olabilir mi canım benimki de üst üste her saat uyanıyor bazen

4 dediler canım bana da çok geldi
Doktora sordum 4damla verebilirsin dedi canim katreinur
Renkli çitlerden var ya onlarla bi köşeyi ona ayırabilirsin babynest gibi bi yatak da koyarsın uyudugunda yatar

Bizde de aynı durum var uyuyan kız gitti 2 saatte uyanan cadaloz geldi :) gece uykusuna geçmeden mama veriyorum aç değil ki storun altına perde diktim yok değişen birşey yok gündüz uykusuda azaldı dün gündüz toplam 1 buçuk saat uyumuştur

Of of ayni ben gunduz uykumuzda cok azaldi. Karni tok eminim

Canim yavru kediler yapar normal ama yerini begenmemis olabilir tuvalet kabinin degistir diyor olabilir alisir zamanla merak etme kedilerde doğuştan var o içgüdü kumu kazip yapip kapatmak yani pis olduğu icin yapmaz da sebebi vardir muhakkak...ben bazen bakıyodum küçükken tuvaletini yaprken utanıyordu miyavliyodu bide surekli kendisini temizler benim kedi yikanmiyor dogru dürüst ama benden temizdir yani :)bikac gunden bisey olmaz bekleyebilir bizim unuttuğumuz bile oldu yani asilari bi sorun olmadi rahat ol.

Bizede doktor bol bol gunese cikarin d vitamini sentezlesin vucut dedi ozellikle aksam güneşinde yarim saat gunes alsin dedi

Sizde de atopik dermatit var değil mi? Bize doktor ilk 6 ay direk güneş ışığını önermedi. Ama ben akşamları çıkarıcam artık böyle olmaz. Güneş görünce sapıtıyor çocuk. Güneş sonuçta dvit için lazım kemikler için lazım

Evet var. Buna ragmen onerdi. Bencede gunes sart. Ama tabi güneşin en tepede oldugu yakacak vakitler degil. Bana aksam gunesinde cik dedi doktor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…