• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
cnm yarim gun hakki var, ama biraz borclar da var. bir de isyeri de pek sicak bakmaz zaten verim alinmiyor falan diye, erken cikiyorum diye bile zaten ters ters bakıyor patron

Hmm benden selam soyle o patronuna isveren olmak kolay degil mecbur yani vermeye hih:sinirli: neyse yarim gunde ozel sektorde yarisini iskur odedigi icin biraz maas azaliyormus malesef gecen ogrendim bende azaldığını. Allah yardimcin olsun cnn uzun sure malesef evlatlarimizdan ayri kaldigimiz vakit.

Amann sizi okudukca anlıyorumki benim oğlan çok tembel çıktı 5 ay 1 haftalık nadiren dönüyor. Emekleme için daha erken geliyordu bana emekleyenler varmış ben şok:) şu an benimkinin tek derdi kalkıp otırmak:) yüzüstü durmaktan nefret ediyor
Oyle seri emekleme degil cnm birseye uzanmak icin kendini one atip gidiyor

katreinur katreinur Sut azalir diye sanirim sakincali olmasi. Gecmis olsun canim ya neyin var. Bende fena halde grip oldum. Parol filan aldim bayagi iyi geldi . Simdi daha iyiyim ama kilolar benimle .

Slm kızlar dönme bahsi açılmış. Benim danacık da bugün sırt üstünden yüzüstüne döndü ama tek taraflı sadece sağına dönüyor dönünce de sağ kolunu altından kurtaramadığı gibi tekrar sırt üstüne dönemiyor. Kolları yorulunca zemine kafasını gömüp sinirleniyor. Dönme işi bitenlere ve tecrübeli analara soruyorum bi sonraki level ne olacak?

Kızlar yarım gün çalışma olayı nasıl oluyor bilenler bildirebilir mi:işsiz:
600 gün prim yatmış olması gerek son 3 yılda 3. Çocuk için 180 gün 1 ve 2. Çocuk için daha az ama hatırlamıyorum şimdi. Çünkü benimki 3. Çocuk :halay:

İşkur a gidip basvuruyorsun.

Ssk dan doğum raporu
é devletten nüfus kayıt örneği
işyerinden de bir Form istiyorlar

Hmm benden selam soyle o patronuna isveren olmak kolay degil mecbur yani vermeye hih:sinirli: neyse yarim gunde ozel sektorde yarisini iskur odedigi icin biraz maas azaliyormus malesef gecen ogrendim bende azaldığını. Allah yardimcin olsun cnn uzun sure malesef evlatlarimizdan ayri kaldigimiz vakit.

Niye azalsın ki aynı oluyor diye biliyorum

katreinur katreinur Sut azalir diye sanirim sakincali olmasi. Gecmis olsun canim ya neyin var. Bende fena halde grip oldum. Parol filan aldim bayagi iyi geldi . Simdi daha iyiyim ama kilolar benimle .
Sağol canım çok fena ishal oldum toparlanamadım bi türlü. 2 kilo gitmiş hamilelik öncesi kilomun 3 altına düştüm. Ama iyileşince alırım gibime geliyor o su kaybı olabilir

Yok canım yapıyor bunları. Ama ben diyince. Bende sanırım yeniden lohusalık lafasına girdim. Kendi düşünsün istedim. Dediğim gibi bebekten değil kendi rahatından salonda uyuyor. Dün biraz patladım. Bebekle ilgilendi baya ben duş vs aldım ettim. Gecede baktım odaya gelmiş.
Merak etme cnm benim kocamda ben demeden bardak bile kaldirmiyor duzenli olarak cirkiyorum sunu yap bunu yap diye. Daha bide yaptigim yemegi begenmiyor. Artik begenmiyosan kendin yap diyorum susuyor yemedigi icin yenek yapmak :)
Benimki de tam dönemiyor 4ay 10 günlük. Sadece yan yatarken dönebiliyor o da yarım dönme zaten. İşin ilginci hiç dönmeye çabası yok. Mesela yüz üstü yatarken çabalamak hoşuna gidiyor asla sırt üstüne geri dönmeye çalışmıyor. Kaldırıyor boynu kendini ittirmeye çalışıyor ileri dogru ama popoyu taşıyamıyor. :emir_bebek:
Benimkide dobmuyor cnm aynilar hemen hemen ben cok yuzustu yatirmamistim vakti zamaninda cabuk sıkiliyor ona bagliyorum

Niye azalsın ki aynı oluyor diye biliyorum
Asgari ucret uzerinden oduyormus cnm yuksekse maasin azaliyor dogal olarak bana o sekilde anlatti bizim guvenlik gorevlisine demistik git kullan diye

Kizlar benim koca gobekli güdük oglum dönemiyor ( allah biliyor ya bir sure daha dönmesini hic istemiyorum) simdi iki cocukla ugrasanlar daha iyi anlar beni, bencillik mi ediyorum ben acaba? Yani dönmeyi ogretecek egzersizleri de eklemeli miyim?
Bırak dönsün bence gelişiminin bı parçası eksik olsun istemezsin

Amann sizi okudukca anlıyorumki benim oğlan çok tembel çıktı 5 ay 1 haftalık nadiren dönüyor. Emekleme için daha erken geliyordu bana emekleyenler varmış ben şok:) şu an benimkinin tek derdi kalkıp otırmak:) yüzüstü durmaktan nefret ediyor
Al bendende okadar. Çıldırıyo yüzüstü koyunca galiba nefes alamıyo diyorum kıyamıyorum sırtüstü koyuncada biraz karnına vuruyo bağırıyo baktık almadık başlıyo yine ağlamaya sürekli kucakta gezmek istiyo

Merak etme cnm benim kocamda ben demeden bardak bile kaldirmiyor duzenli olarak cirkiyorum sunu yap bunu yap diye. Daha bide yaptigim yemegi begenmiyor. Artik begenmiyosan kendin yap diyorum susuyor yemedigi icin yenek yapmak :)

Benimkide dobmuyor cnm aynilar hemen hemen ben cok yuzustu yatirmamistim vakti zamaninda cabuk sıkiliyor ona bagliyorum

Asgari ucret uzerinden oduyormus cnm yuksekse maasin azaliyor dogal olarak bana o sekilde anlatti bizim guvenlik gorevlisine demistik git kullan diye

sigorta asgariyse asgariden öder .

Kuzum onlar hiç iyi değil ya. Kimyasal sonuçta ve amaçları soğukluk vermek. Sen diş kaşıyıcıyı buzluğa koy 5 dk falan sopuk olunca sür dişlerine rahatlatsın. Bide bi yerde anne sütünü sağıp dondurun buz kalıplarında dişlerine hafif hafif sürün çok iyi geliyor diye okudum. Bende o dönem onu yapıcam.
Ben de kullanmak istemiyorum ev taşıdıl diş kasıyıcı felan yok silikon kaşığın ucuyla kaşıyorum artık alıyımda bende dolaba koycan buzlu süte cesaret edemem ama hasta felan olur soğuk gelirse dilini değdiriyo sonuçta

estherr estherr bebeğin hiysuzlanmis sanırım inşallah daha iyidir benimki de 2 gün öyleydi ama kola icmistim ben bayram ziyaretinde bence o etkiledi sen de dedin ya içiyorum diye.etkilemiştir belki.ben gaz olayı bitti diye içtim ama çocuğum hep ağladı hep huysuzlandi seniki ondan değildir belki ama gözlemle istersen canim
estherr estherr bebeğin hiysuzlanmis sanırım inşallah daha iyidir benimki de 2 gün öyleydi ama kola icmistim ben bayram ziyaretinde bence o etkiledi sen de dedin ya içiyorum diye.etkilemiştir belki.ben gaz olayı bitti diye içtim ama çocuğum hep ağladı hep huysuzlandi seniki ondan değildir belki ama gözlemle istersen canim
Kola içmedim yakında farklı hiç bişi yemedim diş galiba sorun sadece dişlerini kaşıyorum susuyo bide dışarı çıkınca. Bu diş neden dışarda kaşınmıuo bilmiyorum

Ben çok yüz üstü yatırdım. Ama benimki de öyle yatınca dönmek yerine ilerlemeye kendini itmeye heveslendi. Elbet döner acelemiz yok.

Kizlar benim koca gobekli güdük oglum dönemiyor ( allah biliyor ya bir sure daha dönmesini hic istemiyorum) simdi iki cocukla ugrasanlar daha iyi anlar beni, bencillik mi ediyorum ben acaba? Yani dönmeyi ogretecek egzersizleri de eklemeli miyim?
Yeuyuoyna diye bir kitap var biz ondaki egzersizleri yaptik ama cokta afaki seyler yok icinde zamani gelince donecektir. Arada at yuz ustu yere debelensin yeter :)

Back