- 3 Ekim 2012
- 2.434
- 2.339
- 133
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.181
hay maşallah yaw. benim eşim oğlumda ayrı yattı. ben kovdum çünkü. çok çektirdi it oğlu it :) migreni var, uyku düzeni bozulunca falan hastanelik oluyor. ertesi günü başı ağrıyacak korkusuna mı artık çok söyleniyordu. şimdi iki senedir mecburi ayrıldık. ayrı şehirlerdeyiz. geçen oğlum ilk defa kendi yatağında kendi kendine uyudu. merveyi de onun odasında beşiğe yatırdım. eşimle başbaşa kaldık. en son nezaman beraber yatmıştık diye düşündük hatırlayamadık :) bi sarılıyoruz bi dönüyoruz bi laf atıyoruz derken dalamadık. eşim ben salona mı gitsem dedi. git aşkım dedim. gitti rahatça döndüm yatakta.çok deli yatıyorum çünkü. gazımı da çıkardım, karnım şişmiş. :) bayramda köyde mecburen hepimiz aynı oda da uyuduk. eşim sabah kalktı sen 5 senedir böyle mi yaşıyordun, nasıl hayattasın sen demirden mi yapıldın diyor.Gecmis bayraminiz mubarek olsun kizlar.
Gecmisi okudum bitirdim kizlar neden eslwrinizle ayri yatiyorsunuz biz dogdugundan beri ayni yatiyoruz ustelik 2. Bebis kizim odasinda yatiyor bebis yanimizda besikte.o sizin oldugu gibi babalrinda bebisleri tamam emziremiyorlar ama diger sodrumluluklari alabilirler.ve sizinde dinlenmeye ihtiyaciniz var bu kadar yorulmaya hirpalanmaya degmez heleki mutfak yatak odasi arasinda gunum geciyo diyen arkadaslara uzuluyorum bebisler buyudu alin disari cikin hayatiniza kaldiginiz yerden devam edin biz 5 gunluk ciktik disari halada iceri girmiyoruz kuaforumede gidiyorum bir kafeyede piknigede rahatca gidebiliyorum bebisli hayata al8sin subatin guzel anneleri
bende oğlumda da kızımda da hiç kasmadım kendimi. hala belediye otobüsleriyle heryere gideriz şehir içinde. mervede hiç sıkıntı yok. ama oğlum duramıyor yerinde. o daha çok zorluyor