- 11 Mart 2010
- 727
- 610
- 103
- Konu Sahibi Homely_angel
- #58.961
cnm çişli bezlerin apırlığını takip et ama terlemeside bez sayısını azaltır. daha çok emzirme imkanın varsa emzir derim ben.Kızlar benim bebeyi ben iyi emziriyorum tamam. Kendi birakana kadar emiyor bazen 5 dk. Bazen uykuda 40 dk. Ama bu bebek çisini kakasini çok seyreltti. Gunde iki kere bezliyorum.biri gece biri gündüz. Bu kadar azalmasi normal mi emdikten sonra mama da istemiyor
cnm bende baktim da o benim doktor degil ne yazik ki( o sitede benimki ile beraber başka brans doktorlarinda yazılari var. benim ki Erdem uzunoglu.
isteyken bir ögun sagdigim süt ,bir ogun hazir mama, bir ogun de kasik mamasi verilir yeter dedi.
6300 olmusuz. bu ay 500 gr almisiz toplamda cnm.
cnm eğer emziriyorsan ve kilo alımın da normal sınırlaydaysa mama vermeye gerek yokki işte olunca ben günlük sağıp veriyorum alerjiden dolayı yetiyorda hatta genelde beni beklemeye çalışıyor kızım.
kakanın bir anlamı yok cnm sadece çişli bezler ek gıdaya kadar oda.Bı anlami var mı bilmiyorum ama benim kızım da kaka sayısı azaliyor o yüzden sordum size. Bende sadece anne sütü veriyorum
180 gün dolunca. hatta bazılarına göre normal doğması gereken zamanın üzerine 180 gün geçmesi gerekiyormuş :) ben ce 180 gün yeterli ya.cnm ek gida tam 6 aylik olunca mi baslaniyor yoksa 6. ayin basinda mi ? ben tam bilmiyorumda ondan soruyorum.0
bizimkide bizim yanımızda park yatağı var orda yatıyor. bence bebeğe göre değişiyor oCanım beşiği var orda uyuyor. Ama beşik yatağımızın dibinde. Ondan olabilir mi gerçekten? Eğer problem oysa onu halletmek kolay yani.