Kuzum İpek’in de artık dolmuyor ama gece uy doluyor sen yine de takip et olmadı biraz su ver kilo takibi yap seni emip doyuyordur yoksa uyumaz huzursuz olur
Bende aktif bebe kullanıyorum ama son zamanlarda içinde ki jeller çıkıp popoya yapışır oldu
Sleepy çok tasma yaptı
Prima premium stokladım onlar bitsin komili deneyeceğim
Bende 4 e geç ondan da taşırma olabilir ya da siki bağlamamaktan
Bizim doktor destekli oturtabilirsen kucağında vs dedi herkesin doktoru çok farklı söylemiş ben şimdilik kucağımda geriye doğru hafif yatırarak oturtuyorum ya da banyoda sırtını yapacakken 10 20 saniye oturtuyorum zaten henüz kendini taşıyamıyor İpek özellikle kafa büyük olunca kafayı

o gün babası koltuğa oturtmayı denedi bebe hıkk hıkk diye yana doğru devrildi
Bence çocuğun hazır olması önemli
Cis egitimi gibi
Her çocuk farklı olduğundan kimisine oturtmak zarar vermez kimisine verir bebeklerin hiçbir standarti yok çocuk oturabiliyorsa engellemekte bence saçma geliyor
Sonuçta erken yürüyen bebeklerde var aman su oldu bu oldu diye yürütmemezlik yapmıyoruz
Oturmakta yürüme gibi bebekten bebeğe değişiyor
Zaten oturamayacak çoçuğa istediğin kadar yanına destek koy oturamiyorsa oturamıyordur
Gece saat basi mi? Kuzum ilerde düzenli uyku konusunda sıkıntı yaşayabilirsin bence
Saat basi emmek açlıktan değil direk alışkanlıktan kisa kisa mi emiyor
Aktif emiyor mu
Çünkü 4. Aydan sonra alışkanlıklar oturuyor
Emzik alıyor mu emzikle denedin mi hiç
İki kati kilo almış çocuğa mama vermek nedir ya sen doktoru değiştir bence tek meme emziriyordum neredeyse doktora bunu söylediğimde tek meme emziriyorum dediğimde tek meme de yeter sut emdikçe gelir gayet iyi korkmayın tek meme diye dedi
Sonuçta emen ama kilo alamayan bi çocuğa mama sadece takviyedir kilo alımı iyiyse neden mama
Sacmalamis kilo iyiyse başlama bacım zaten şurda 1 ay sonra 6. Ayin basında ek gıda var kilo alımı olmazsa erken başlarsın yoksa zaten zamanında baslae devam edersin