- 9 Temmuz 2017
- 1.546
- 980
- 73
- 40
- Konu Sahibi Homely_angel
- #59.001
Kizlar hala regl olmayan var mi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayni canim bizim de ayaklar oylece duruyor ama uzun değil eller de bütün gün agizda olduğu icin cabuk uzuyor hatta 2 günde uzuyor :)Kızlar ben bebeğimin ayak tırnaklarını daha hiç kesmedim hala öyle uzamadı.Eller uzuyor çok çabuk ama ayaklarını uzamadıpı için kesmedik.bizim gibi olan varmı?
Ben varımKizlar hala regl olmayan var mi?
Hmm güvenilir bi yerden yiyoryz aslında ama evde de tadı olmuyor kiHazirlari satılıyor al iyice yıka evde tavada yaparsın dışarıya çok guvenmiyorum mikroplu dur o kestikleri tahtalar bile
Sen de yediysen ben kesin bu aksam yerim.sen dikkat edersin çünkü böyle seylere:))bu gece yiyeceğim aseriyor olabilirim şu andaBen yedim gecen hafta. Aynen cok canim cekiyordu. Bol kimyon koydurdum. Sorun olmadi.
Ben varimKizlar hala regl olmayan var mi?
Ben de kesmiyordum canım uzamıyordu geçen hafta bi baktım uzamış ama yumuşacık etine doğru dönmüş dikkatli bakmasam anlamam gayet de uzundu yani kestim :)Kızlar ben bebeğimin ayak tırnaklarını daha hiç kesmedim hala öyle uzamadı.Eller uzuyor çok çabuk ama ayaklarını uzamadıpı için kesmedik.bizim gibi olan varmı?
Varrr, benKizlar hala regl olmayan var mi?
Ben 1 hafta önce oldum. Olmasam sa olurdu yanii karnımın şişliği iner sandım bi değişiklik olmadıKizlar hala regl olmayan var mi?
Ben hamileliğimde as erip yedim hala daha yiyorum yıllardır yediğim yerden yiyorum 15 sene olmusturKızlar bişey sorcam gebelikten beri yani 1 senedir falan kokorec yemedim ben çok severim ama artık çok canım istiyor kızıma süt veriyorum zarar verir mi acaba yesem
Ben dogumdan sonra 2-3 defa yedim. Guvendigin bi lr yer olduktan sonra sorun yok bence, bende bi problem olmadi.Ama yine de cok yememek lazim kokorec ve midyeKızlar bişey sorcam gebelikten beri yani 1 senedir falan kokorec yemedim ben çok severim ama artık çok canım istiyor kızıma süt veriyorum zarar verir mi acaba yesem
Bende hamileligimde yedim :) hamilelikte sakat atin tek zarari a vitamini zaten. Cok abartmayinca ilk 3 aydan sonra sikintisi yok.Ben hamileliğimde as erip yedim hala daha yiyorum yıllardır yediğim yerden yiyorum 15 sene olmustur
Hiç sorun yaşamadım
Mikroplu olsa bile sütten geçmez
Aksama kadar ne mikroplu Seyler yiyoruz maruz kalıyoruz cay içiyorsun dışarıdan bardaklar temiz mi ois mi salata iyi yıkanmış mi her biri belirsiz o yüzden sıkıntı olacaksa mikrop sütten geçecekse çoktan olurdu diye düşünüyorum
Ben cola içe tea içemiyorum İpek hala gazlı çünkü gaz yapar diye korkuyorum bir de kola zararlı sütten asiti geçer diye korkuyorum
Ama geçen dayanamayıp gazoz içtim
Hala baklagil tüketmiyorum mercimek çorbasını özledim resmen
Yeşil fasulye bile yiyemiyorum
Cola vs sütten geçer mi acaba yada sütun kalitesini bozar mi ki bir de dün cin biber yiyim dedim hamileliğim de kavanoz kavanoz yemiştimBende hamileligimde yedim :) hamilelikte sakat atin tek zarari a vitamini zaten. Cok abartmayinca ilk 3 aydan sonra sikintisi yok.
Emzirirkende sadece cok baharatli oldugu icin bebege gaz yapabilir. Bebekte gaz sorunu yoksa sorun olmaz.
Ben mesela gecenlerde zehirlendim ufak capli. Sutten gecermi dedim gecmez dedi doktor.
Şu an tam bunu düşünürken mesajını okudum. Sanırım ben de gıda zehirlenmesi atlatıyorum. Geceden beri ishal mide bulantısı perişan bi haldeyim. Acaba sütten geçer mi diye tedirgin olmuştumBende hamileligimde yedim :) hamilelikte sakat atin tek zarari a vitamini zaten. Cok abartmayinca ilk 3 aydan sonra sikintisi yok.
Emzirirkende sadece cok baharatli oldugu icin bebege gaz yapabilir. Bebekte gaz sorunu yoksa sorun olmaz.
Ben mesela gecenlerde zehirlendim ufak capli. Sutten gecermi dedim gecmez dedi doktor.
Ben olmadim. Kizimdada 9 ay olmamistim o yuzden beklemiyorum halaKizlar hala regl olmayan var mi?
Kizlar hala regl olmayan var mi?
12 saat sonra sute geciyor yenilen seyler. Icilenler 2 saat. Alkol ise kana karisir karismaz yani aninda geciyor sute. Kolada cok kafein ve seker var. Hem gaz yapar bebekte. Hem uykusunu acar. Hemde huzursuzluk yapar.Cola vs sütten geçer mi acaba yada sütun kalitesini bozar mi ki bir de dün cin biber yiyim dedim hamileliğim de kavanoz kavanoz yemiştim
Şutum
Acır diye yemiyordum dün ağzıma attım allah belamı verdi ağzımı geçtim dudaklarım yanları 3 saat boyunca yandı ve resmen dudaklarım kurudu lip balm sürecek kadar tahriş etti nasıl bi acıysa korktum sütten geçer mi diye bugün akşam sorun olmadı emdi İpek bakalım
Yarın emecek mi
Bende de gecen ayni sey oldu. Kizilcik serbeti ictim.sabirim bozulmus. Kus kus bitmedi. Evimin karsisi hastame icimede kurt dustu. Gittim anlattim durumu. Sute gecmez dediler. Toksik zehir gecer ama gida gecmez dedi. Yani ilactan zehirlensen vs sorun ama bozuk yemekte sorun olmuyormus. Tabi cok ciddi boyutta olursa is degisebilirŞu an tam bunu düşünürken mesajını okudum. Sanırım ben de gıda zehirlenmesi atlatıyorum. Geceden beri ishal mide bulantısı perişan bi haldeyim. Acaba sütten geçer mi diye tedirgin olmuştum
O zaman aci sutu etkilemezse cigkofte yiyebilirmiyim. Cok seviyorum ama bebege zarari olur diye yemiyorum. Yesem mi12 saat sonra sute geciyor yenilen seyler. Icilenler 2 saat. Alkol ise kana karisir karismaz yani aninda geciyor sute. Kolada cok kafein ve seker var. Hem gaz yapar bebekte. Hem uykusunu acar. Hemde huzursuzluk yapar.
Ama aci artik bir sey yapmaz.
Bende de gecen ayni sey oldu. Kizilcik serbeti ictim.sabirim bozulmus. Kus kus bitmedi. Evimin karsisi hastame icimede kurt dustu. Gittim anlattim durumu. Sute gecmez dediler. Toksik zehir gecer ama gida gecmez dedi. Yani ilactan zehirlensen vs sorun ama bozuk yemekte sorun olmuyormus. Tabi cok ciddi boyutta olursa is degisebilir