• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Hmm ben sebamed ve mustela kullandım pek faydasını görmedim destini kullanayım günde bi kere.. Ben diyarbakırda yaşıyorum bu aralar havalar çok sıcak pişiğe ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Bizim de yasadigimiz yer cok sicak :( ve cok dikkat etmeme ragmen pisik oluyor. Doktor sildikten sonra mutlaka kurula kapatmadan dedi. Bir de yapabiliyorsan altina bisey serip 15 ser 20ser dakika acik tut dedi hava alsin ama ben yapamiyorum onu bi turlu.

Canim desitini ben de kullaniyorum ama her seferinde onerilmiyor. Mustela ile donusumlu kullaniyordum. Doktor hediye olarak bepanthol baby verdi onunda cok sevdim.Desitini gunde 1 defa
kullaniyorum
Ben de cok memnunum bepantholden bi tanevde kendi yuzume aldum hatta.bir de zeytinyağını az isitip fisfisa koydum onu da suruyorym çok iyi oluyor

Sanırım biz de gece uyanmaları bire düşürduk umarım yakında hiç kalkmaz geceleri..ama gündüz uykusu hiç yok nerdeysee ben uyutuyorum 5 10dk sonra uyaniyo tüm günümüz uyutmaya çalışmakla geçiyo
Gündüzleri bizim de uyumadığı oluyor aynı anlattığın gibi. 5-10 dk. Ama son 2-3 haftadır uyuyor genellikle. Gündüz uykusunun bi düzeni yok aslında. İnşallah siz de deliksiz uykulara geçersiniz gece ..

Canım yaklaşık bir aydır gece uyanmıyor çok şükür En son 9-10 en geç 11 gibi emziriyorum Sabah uyanıyor 7-8 gibi. Bazen de 6 dan sonra uyanıyor. Üç buçuk aylık olucaz. Böyle bizim.
Yalnız dikkatimi çekti: en son 11 gibi emiyoruz dan sonra bi eylem eksik, memede uyuyoruz ya, son emzirme=uyku :) ) sonra uyuyor yazmamışım, e Allah ın emri bu dönemde en azından, emiyor demek uykuya dalıyor demek:KK48: :KK70:

Hmm ben sebamed ve mustela kullandım pek faydasını görmedim destini kullanayım günde bi kere.. Ben diyarbakırda yaşıyorum bu aralar havalar çok sıcak pişiğe ne yapacağımı şaşırdım :KK43:
Sudocrem bi iki sürüşte direk geçiriyor pişiği. Eczanede ve Ebebekte satılıyor canım. Popoda olunca sürmüştü. İki kere sürdüm alt değişiminde en geç üçüncü sürmede geçirdi Sudocrem. Tavsiye ederim

Bizim doktorun bakis acisi mamaya su sekilde. Eger bebekte yeterli buyume yoksa cis sayisi yetersizse ve bebek huzursuz ise mama oneriyor. Yetersiz buyumeden kasit 4. Ay icin 400 gr alti. Yada boyda uzamama kafada buyumeme. 3 taneden 2 sinde gelisme varsa bebekte huzurluysa gerek yok diyor. Ama mesela bebek sadece huzursuzsa anne doymadigini fark ettiyse mama takviye verilebilir demisti.

Hah işte ben de tam bu yüzden gerek görmüyorum. 4 ay kilo alımı dediğin rakamın 2 katından bile çok. 3 cm boy uzaması var. Kafada büyüme de devam ediyor. Ben tek meme diyince bir anda mama başlamak istedi. Bu yazdiklarindan sonra emin oldum bak. sonuçta ben bilmiyorsam veya duygusal bakıyorsam olaya doktor da söylemiş.

Kızlar ben bebeğimin ayak tırnaklarını daha hiç kesmedim hala öyle uzamadı.Eller uzuyor çok çabuk ama ayaklarını uzamadıpı için kesmedik.bizim gibi olan varmı?
Bende ayak tırnağının bir iki uzamışı vardı onları kestim el tırnağıyla ayak tırnağının uzama hızları aynı olmuyor

Bizim de yasadigimiz yer cok sicak :KK43: ve cok dikkat etmeme ragmen pisik oluyor. Doktor sildikten sonra mutlaka kurula kapatmadan dedi. Bir de yapabiliyorsan altina bisey serip 15 ser 20ser dakika acik tut dedi hava alsin ama ben yapamiyorum onu bi turlu.
Dünden beri her alt açışta yıkıyorum iyice kurutuyorm arada 10dk falan açık bıraktım düne göre fark var baya

Yalnız dikkatimi çekti: en son 11 gibi emiyoruz dan sonra bi eylem eksik, memede uyuyoruz ya, son emzirme=uyku :) ) sonra uyuyor yazmamışım, e Allah ın emri bu dönemde en azından, emiyor demek uykuya dalıyor demek:KK48: :KK70:
cnm bizimde emerek uyuyor ayni. en azindan böyle uyuyor diyordum bende ama oda sıkıyor bazen. bizimde 11.00 civari uyuyor genelde, erken yatirayim diyorum emerek uyuyor ya yerine koyunca agliyor. 1 saat boyunca kitleniyorum . boyle sirtini sivazlayarak uyutuyorlar hiç oyle bir durumu yok. nasil alişacak bilniyorum, yaygarayi basiyor.

Kızlar bişey sorcam gebelikten beri yani 1 senedir falan kokorec yemedim ben çok severim ama artık çok canım istiyor kızıma süt veriyorum zarar verir mi acaba yesem

Kızlar bişey sorcam gebelikten beri yani 1 senedir falan kokorec yemedim ben çok severim ama artık çok canım istiyor kızıma süt veriyorum zarar verir mi acaba yesem
Hazirlari satılıyor al iyice yıka evde tavada yaparsın dışarıya çok guvenmiyorum mikroplu dur o kestikleri tahtalar bile

cnm bizimde emerek uyuyor ayni. en azindan böyle uyuyor diyordum bende ama oda sıkıyor bazen. bizimde 11.00 civari uyuyor genelde, erken yatirayim diyorum emerek uyuyor ya yerine koyunca agliyor. 1 saat boyunca kitleniyorum . boyle sirtini sivazlayarak uyutuyorlar hiç oyle bir durumu yok. nasil alişacak bilniyorum, yaygarayi basiyor.
Benzer... Sırtını sıvazlayarak uyuması ise nadir bi durum bizde. Bilmiyorum nasıl olacak. Haberleşicez burdan, benimki böyle uyumadı , seninki nası vs :) ama ciddi kitliyorlar adamı :KK70: ya da :mad:

Back