2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben 6 aylıkken ayırırım diyordum doğurmadan önce ama şimdi kıyamıyorum sene yaptım onu Burda odasını ayıran bikaç arkadaş vardı sanki

Okula götürdüğümden beri benim kızda çok huysuz ama yapacak bi şey yok. Bende bayılmıyorum ama mecburen böyle oluyo

Bben ayirip ayirmama konusunda kararsizim. Suan kullandigim sepet seklinde besik. Efsun cok hareketli ve cok donuyor sepet surekli yamuluyor dusecek diye korkuyorum o yuzden artik gecmem gerekiyor. Ama kiyamiyorum henuz. 6 aylikken geciririm dihordum.Yada yeni besik alacagim..

Canim gurbet in bebegininde bingildagi kapandi o da keati dviti doktor onerisi dogrultusunda diye hatirliyorum. Istersen bir danis baska doktora sansin varsa.

Su oturtma konusunda kafam çok karışık bizim kız baya oturmaya çalışıyor ben de oturtmamaya:) kucakta oturur gibi durduğu oluyor bilemiyorum o da zarar veriyor mudur kı
Cnm kimseye oturtturun oturtmayın diyemem herkesin gorusu ayri ben 3 aylıkdan beri kucağımda oturtturuyorum 4. ayda çok az destekli oturma calışmaları yaptık baktım olmuyo vazgeçtik şimdi 5 ayı doldurduk destekli oturma için ara ara yine deniyoruz ve bunların hepsi dr onaylı tabiki kafama göre değil dr ne dediyse onu yaptım her dr görüşüde farklı tabi sen dr unuza danış bebeğini incele ve annelik iç güdülerine güven derim ben sağlıkla büyüsün kuzular

Şimdi dişlerin nasıl bizde erken çıkardik merak ediyorum ilerde bit sıkıntı yaşar miyiz

Evet sleepy güzel bir marka

Tatlim ek gida mama yada anne suunun yerini tutmuyor. Doyumluk degil henuz tadimlik beslenmeler.

Biliyorum canım ama bu ara mamaya alışırsa ek gidada zorlanır diye korkuyorum. Sütümün de doyurmadığı düşüncesinde değilim ayrıca kilo alımı iyi, kaka miktari iyi. Yani gereksiz geldi bana. Ayrica bu aylarda mama başlayan duymadim hiç cevremde. Burda varsa arkadaşlar aydınlatsın.

beraber mi yatiyorsunuz geceleri , yanindaysan ister sürekli .uyuyunca yatagina koy cnm yoksa şimdi de ileride de buyuk problem olur. benimki de gündüz kucagimdaysa uyandıkça emmek istiyor.

Canım beşiği var orda uyuyor. Ama beşik yatağımızın dibinde. Ondan olabilir mi gerçekten? Eğer problem oysa onu halletmek kolay yani.

Canım beşiği var orda uyuyor. Ama beşik yatağımızın dibinde. Ondan olabilir mi gerçekten? Eğer problem oysa onu halletmek kolay yani.

bak mesela benimki emzirdikten sonra
yatağa veya bir yere koyayım beni görürse hemen uyaniyor veya mizirdaniyor o yüzden beni görmesin diye kaçiyorum. bakiyorum beni gormeyince gozu açiksa bile kapatıyor. hatta gecen kitapta bile yaziyordu odaniz yoksa sizin odanizda yatiyorsa bile sizi görmeyecegi bir yere beşigi koyun demiş.

Bizim doktorun bakis acisi mamaya su sekilde. Eger bebekte yeterli buyume yoksa cis sayisi yetersizse ve bebek huzursuz ise mama oneriyor. Yetersiz buyumeden kasit 4. Ay icin 400 gr alti. Yada boyda uzamama kafada buyumeme. 3 taneden 2 sinde gelisme varsa bebekte huzurluysa gerek yok diyor. Ama mesela bebek sadece huzursuzsa anne doymadigini fark ettiyse mama takviye verilebilir demisti.

Benim Dr destekli oturtabilirsin dedi kucakta bana yaslanarak ağırlığı beline vermeden oturtuyorum ama koltukta destekli oturtmak için 5. Ayın dolmasını bekleyeceğim. Omurga önemli
Evet galiba o pek sorun olmuyor. Bende poposunu göbeğime dayayıp ayaklarını sallandırıyorum. Gerçekten doktorların fikirleri çok değişik bu konuda herkesinki farklı bişey demiş

Şimdi dişlerin nasıl bizde erken çıkardik merak ediyorum ilerde bit sıkıntı yaşar miyiz
Sağlıklı dişlerim yok çirkin değiller öyle bozukluk falan yok ama erken çürüdüler sadece gecen yıl 6 dolgu 1 kanal tedavisi yapıldı. O yüzden kızımın da erken çıkmaması için dua ediyorum

Kızlar siz geceleri kalkıp emziriyo musunuz benim oğlum gece 2 de ve 5te uyanıyor emip yatiyo ama dün ilk kez sadece 1de uyandı ve her zaman 7de uyanır bi daha uyumaz

Bide bu aralar çok sıcak bacak araları hep pişik oluyor desitin mor olanı her alt açışta sürsem olur mu acaba

cnm ek gida tam 6 aylik olunca mi baslaniyor yoksa 6. ayin basinda mi ? ben tam bilmiyorumda ondan soruyorum.0
Kimi doktor 6. Ay basinda başlıyor kimisi sonunda
Kilo alımına görende değişiyor ne zaman başlayacakları kuzum
Bizim ki gelecek ay ek gıdaya başlarız dedi tadimlara
Yanı 6. Ayin bası olacak
5 bitmiş olacak
Blw için 6 ay bitmiş olması lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…