2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Günaydın canım annem şeker hastası olmasına rağmen şeker yüklemesi yaptırmadım doktorumda ısrar etmedi açlık ve tokluk kan şekerimi takip ettim çok şükür kızımda 4 aylık bir problem yaşamadım canan karatay mı haklı tıp dünyasımı haklı bilmiyorum

Yaptirip sorun yasamayanlardan genellikle bizim ekip. Ve yaptirip gebelik sekeri cikip bebeginin hayatini kurtaranlarda var. Cunku bebek icin cok zararli bu durum. Bence yaptirmaktan cekinme.

cnm bende cok sevindim. maşallah Allah tüm bebekleri sütsüz birakmasin. bir de gercekten süt isi pozitif ďüşünceyle de artiyor.
Sagol canim kesinlikle öyle mamayi biraktik sayılır sadece sabahin erken saatinde cok uykum oldugu icin hemen mama yaptim. Ek gıda zamani da geldi insallah bundan sonra daha kolay olur

Kızımda yaptırmıştım oğlumda yaptırmadim şükür sağlıklı bir şekilde doğdu oğlum da sadece açlık sekerine baktirdim o da düşük çıkınca Dr zorlayamadi ben istemediğimi söylemiştim en başta . Kendini bilirsin eğer şeker olayın hamilelik öncesinde filan varsa dikkat edersin yemene icmene ki hadi yükleme yaptırdın çıkarsa zaten dikkat et diyecek Dr da herhangi bir ilaç vs vermeyecek

Sadece bu mu yani?sadece dikkat et demek icin mi yukleyecekler bana o sekeri.ee ben direkt olarak diyetisyene gitsem olmuyo mu.neden illa bu yuklemeyi istiyorlar ki

Ailemde bir tane bile şeker hastası olmamasına rağmen, kilolu olmamama rağmen gebelik şekerim çıktı son haftalarda insülin kullanmak zorunda kaldım. Yani kimde çıkacağı belli değil bu şekrrin. Yaptırmasaydım ı düşünmek bile istemiyorum. Kimseye yaptır diyemem ama yaptırmayanlar sık sık açlık tokluk şekeri ölçtürmeli bence

Ben şeker yüklemesi yaptırmadım canım. Bebeğim normal ve sağlıklı doğdu. Kan ve şeker değerleri de normal 3 ay 3 günlük olduk şimdi.

Ben de yaptırmadın canım ama her gün kendimi belli aralıklarla parmaktan alınan şeker testi ile takip ettim Çok şükür mi yükselme düşme görmediğim için test yaptırmadım doktorumda biraz karşıydı O yüzden ısrar etmedi gayetgayet sağlıklıkizim

Bende alcam seker olcum cihazi.her gun ac ve yok olcuyo musun canim??birde karbonhidrat ve seker yasak ya,tam bugday ekmegi de mi karbonhidrat oluyo.veya bi porsiyon kiraz da seker mi oluyo

Yuksek cikarsa sadece diyet mi veriyorlar
Yukseklik derecesine bagli. Burada insulin kullanan arkadaslar oldu mesela. Diyete ragmen sekere bagli uzun sureli sarilik yasayanda vardi ama allahtan seker oldugunu biliyordu direk dogum anindan itibaren mudahalede bulundular bebege. Seker yukleme tehlikeli bir sey degil. 1 tabak baklavaya denk orani cekinme yaptirmaktan.

Keske sekerli su yerine baklava verselerdi ne iyi olurdu:))

Keske sekerli su yerine baklava verselerdi ne iyi olurdu:))
Eskisi gibi degil zaten bana limonata verdiler mesela.gayet lezzetliydi. Bi tik fazla sekerli grldi bana o kadar. Ama kola filamda icemem mesela ben tatli gelir. Yada hazir limonata da tatli gelir. Sekerli icmeye aliskinsan zorlanmazsin. Ben sekersiz icerim buna ragmen zorlanmadim.

Bende alcam seker olcum cihazi.her gun ac ve yok olcuyo musun canim??birde karbonhidrat ve seker yasak ya,tam bugday ekmegi de mi karbonhidrat oluyo.veya bi porsiyon kiraz da seker mi oluyo
Sabah aç ölç önce 75-90 aralığında olur nornal insanda sonra herzaman yaptığın kahvaltıyı yap yarım saat aralıklarla tekrar ölç ilk bı saatte 120-140 üzerindeyse dikkat etmen gerekir.benim aç 80tok 105 çıkardı hep.baxi günler kendimi sınamak için pekmez bal meyve yer denerdim yine 105 civarı cikardi yani yediklerimden etkilenmedi şekerimi o yüzden yaptirmadim. şeker yuklemesinin mantığıda böyle sadece doğal şekerle test ettim ben sentetik glukozla değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…