2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
İyi bari çok şükür canım... Müdüre bak sen, özür dileyeceğine... Neyse canım, ucuz atlamışsın. Geçmiş olsun...

Hayır canim doktor tavsiye etmedi ama ben baslamayi düşünüyorum. 4 aydan itibaren aptamil mamalar var kıvamını kaşıga veya biberona göre istedigin gibi yapiyorsun. Sıcaktan emmiyor olabilir kuzum benim bebek de bugün çok az emdi ama bineron da almadi çok terledi banyo yaptirdim ama yine aynı oldu. Benim bebe ne kadar oldu henüz bilmiyorum ama zayıf diyenlere aldirmiyorum artık. Rabbim sağlıklı akıllı vermiş şükürler olsun. Bunun kıymetini bilelim yeter

Annenin sutu olup da yavrusuna verememesi gercekten büyük sıkıntı canim hic süt olmasa bu kadar üzülmeyiz zaten. Benimki süt seviyor ama biberon alışkanlığı bizim derdimiz.. Bakalım bugün sıcaktan pek emmedi ama inşallah devam eder emmeye. Kaç saatte bir veriyosun peki canim ben saatleri baya uzattim

Canim diş çıkarırken kehribar kolye ya da bileklik bebeğe çok faydaliymis hic arastirdin mi ben almayi düşünüyorum

Biberonla verirken kucaginda hemen göğsünü ver canım inşallah tamamen halledersin.yani emme süreleri hiç belli olmuyor. Benim sutumle daha çabuk acikiyor mesela bazen saat başı bazen 2 saatte bir gündüzleri sutumu verdiğim için hiç emin olamıyorum huzursuzlugundan çünkü çok huysuz aç gibi geliyor hep.ama mama yerse 120cc mesela 3 saati buluyor.

boyu nasıl canım o yüzden zayıf gibi duruyordur bizde 6100 uz ama boyu uzun dedi dr cok toplu durmuyor o yuzden.senin de oyledir insanlara da öyle soylersin...Bazı insanların sırf giciklik yapmak istediklerine inanıyorum ben moral bozmak için yaratılmışlar..ya bebeğe ya anneye...benim de göbeğime taktılar ya ben biliyorum zaten göbeğim çok var tamam adet olmadigimdan.sikmadin mi bunu bebek içerde mi kalmış öyle böyle. Hadsizlerr

Canim domates ve çilek alerjik besinler onlara dikkat et zaten domates 8.ayda başlanıyor verilmeye

Benim bebe de emerse 2 saatte bir acikiyor ama 120 cc mama icse 4 saatten önce almiyor canim. Bugün hic saate bakmadim. Ne emzirirken ne emzirme araliklarinda. İş güç yaparken aralarda verdim zaten terden su oldu bugün hic iştahı yoktu. Ama insallah büyük bir sıkıntı olmadığı sürece dertlenmek yerine bebegimle gecirdigim zamanin keyfini çıkarmaya çalışacağım bundan sonra.

Aklinda olsun cnm hafta ici gorev mahalini terk edemez devlet memuru yani rapor bile alsan uzerinde not olmasi gerekir ikametin mersin merkezse mesela ikamet adresinde istirahati uyugundur gibi seyler yasicak. Ama izinliyken istedigin yerden alabilirsin gun bitmeden alsan yeterli onda.

Ay ağzına sağlık ne güzel konuşmussun her gören minicik bu bebek diyor bende evet öyle minik benim oğlum diyorum artık ama bugün yine kötü oldum valla takmayacağım ya bunları haklısın ebe gayet iyi zayıf değil diyor çok hareketli fazla kilo almaz dedi zaten doktor da evet yapısı böyle çocuğun uzun ince allah sağlık sıhhat versin yavrularımıza hepimiz anneyiz ama bazıları çok anlayıssız

Evet öyleymiş bilmiyordum ben ama müdür bana olmaz dese ben hallederdim canım bana 1 günde buradan al olur dedi

nemesis le konuşmuştuk bunu :) sayılmaz dedi:) ya geliyorum diye sinyal veriyor işteama sanırım eskisi gibi gelince hıh tamam oldu dicez. Ne bilem...
Ben bu regl olamama sikintisi icin doktora gittigimde demisti bana gunde 4 tane ped dolmasi lazim ve en az 2 gun surmesi lazim regl sayilmasi icin diye.

Bazı iyi matematik, mühendis kafası olan adamlar ince ve uzundur genelde. Belki bi sayısal kafası vardır bebişin bunu diyenlerde beben büyüyünce öyle hayran hayran bakarlar bacım. Ben kiloya takılmıyorum, sen de hiç takılma, moralini bozma. Doktor düşük kiloda dese bile sağlıklı olduğu sürece sorun yoktur, ki zaten düşük denmemiş. Yapı meselesi diyorum ve tatlı bebeğini öpüyorum :)

Bize de doktor boyu uzun dedi yani her ay 4 cm uzadı şimdiye kadar. Bence de sırf gıcıklık yapmak için bana da kilo almışsın diyorlar aynen bağlamadın mı filan diyorlar işleri yok bizimle uğraşıyorlar bence..hayır sizene ya zevk alıyorlar insanların moralini bozmaktan

Ben bu regl olamama sikintisi icin doktora gittigimde demisti bana gunde 4 tane ped dolmasi lazim ve en az 2 gun surmesi lazim regl sayilmasi icin diye.
Aa bende olmamışım bende oldum sandım dı çok tuhaftı zaten çok çok az geldi 3 4 gün sürdü ama hergün 1 2 kere az miktarda geldi çeyrek ped

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…