2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Kuzum yatarak emzirmeyi denedin mi emzirme danismani senin tanzik olayın icin sana uygun bi pozisyon gösterecektir emin ol

Kuzum yatarak emzirmeyi denedin mi emzirme danismani senin tanzik olayın icin sana uygun bi pozisyon gösterecektir emin ol
Keçiören hastanesinde gitmiştim danışmana iki Parmağının arasına al göğüs ucunu dedi sonra yine genzine kaçtı morardı çok ağladı sen yolunu bulmuşsun sağarak ver dedi bende hiç zorşamadım açıkcası ama bugün 2 kere emdi bakalım. Hafta içi de bi gazi ye gidiyim içimeahat etsin iyice

Sagol kuzum inan cok radikal bir karardi bebegi aç birakma pahasina biberonu kesmek. Ama maşallah çabuk döndü bu kez memeye. Ben kesinlikle canlı canlı şahit oldum ben okumaktan fayda gördüm. Etrafinizda kur an okumayi bilen birileri varsa yardım iste. Inaninca oluyor gercekten. Sizi o kadar iyi anliyorum ki ama benim sabrim bitmişti sanırım böyle devam edemeyecegimi anladım. Sakin pes etme insallah seninki de düzelecek. Sagarken sutum 400 lere düşmüştü ama şimdi bebek emdigi halde bitmiyor bebegin emmesi gercekten farklı. Ayriica moralden de artti sanırım. Insallah insallah insallah sen de kurtulusun bu dertten bir an önce

Randevuyu al git kuzim kadın baya ilgileniyor
Silikon uç dene ordan akar birikip
Yanlardan cok akıyor benimse ilk zamanlar tanzikli geliyordu sagmadan sonra
Yanlardan akıyordu ama alacağını alıyordu
Ama emzirme danışmanına görünmeden silikon kullanma emzirme danışmanıyla çözemezsen o zaman kullanırsın
İki karmak arasını herkes kullanıyor o pek bloke etmiyor
Yatarak emzirme
Yaslanarak geriye doğru bunlar tanzik icin uygun
Sen yaslandığında aşırı fışkırmıyor cunku

Benim oglan emmedi lansinohu senin onerinle bir umut almıştım elimde patladi oda. Tam 6 biberon oldu evde daha umudu kestim ise baslarsam kasikla beslenir artik.

hadi ya cnm üzuldum benimde emzik koleksiyonum var ayni şekilde. genelde almayanlar aliyormus ondan tavsiye etmistim. açken vermiştin degil mi cnm çunku tokken de almiyorlar.

Öyle de emziremiyorum hatta yastık olmadan hiç emziremiyorum beceremedim. İnşallah bizede faydası olur olmasada napıyım artık 3 ay sonra daha da iyileşmiş olur belki ondan sonra emer

Valla kızlar hepinize dua ediyorum
En iyi sizi ben anlarım
Allah gönlünüze göre versin
Minnok sipalar memelerinjzi emsin somursun :)
Aminn canım. Annelik çok farklı bi duygu gerçekten normalde ne var ki dediğimiz konuya günlerdir yas tutabiliyoruz oysa her türlü büyücekler ama anne yüreği işte hep en iyisi olsun istiyo

Vallahi o kadar mutluyum ki emdigi icin sanirim mutluluktan sutum de arttı. Israr etmeyince daha hevesli emiyor gercekten. Hayirlisi artik zaten ek gıda zamani da geldi

cnm bende cok sevindim. maşallah Allah tüm bebekleri sütsüz birakmasin. bir de gercekten süt isi pozitif ďüşünceyle de artiyor.

Merhaba sevgili anneler . Uzun zamandır uğrayıp bakamıyorum neler oldu neler bitti diye ... Emmesi gazi uykusu öksürüğü -ki bronsolit gibi bisey souledi doktorumuz buhar makinalariyla gecirdik son haftalarimizi ama azaldi cok sukur- derken şimdi alttan iki diş birden çıkıyor ... Çok erken değil mi... Ateşleniyoruz ishal oluyoruz uyuyamiyoruz ... İki gündür daha fena olduk dün gece... İştah da kesildi ... Var mı bizim durumumuzda olan ... Neler yapıyorsunuz bı yardım edin bize

Kızlar benim ki 2 gündür kaka yapmadı kıvranıyo şimdi 20 saniyede bi sıçrıyo kıvranıyo yüzüstü uyutsam mı gece ya cesaret edemedim şimdi gözümün önünde ama uyursam bişi olur mu ki

Yine kayıp ben geldi :) vallahi zaman mekan kavramım sıfır kızlar. Dengesizliğin dibinde bir uyku durumumuz var. Bi kaç gün akşam 8de yatıp sabaha kadae sadece emmeye kalktı. Bi sevindim ki düzeldi diye. Hoop bozulduu. Şimdi 12-1 de uyuyor. Sabah değişiyor. Gün içinde değişiyor. O kadar yorgun ve bitkinim ki. Düzensizlik yoruyor beni. Gazımız azalsada hala var ne yazık ki.
Postları üstün körü okudum da.
Biz hala silikon uçla emiyoruz. Bırakmayı denedim çok ağladı. Ve memeye geldiğinde ağlamaya başladı. Ödüm koptu emsinde böyle emsin diyerek bırakma olayını rafa kaldırdım.
Biberona alıştırma konusunda da bir defada asla alışmıyorlar. Bilmedikleri için. Hergün ısrarla deneyin. Ağız alışınca kavrayıp içiyorlar. Emziği tam 1.5 ayda falan öğrendi bizimki mesela. Şimdi emiyor ama hala canı istemezse öğürtüyor kendini.

Geri kalanlar hepinizin bebişler iyidir umarım. Ben inşallah bir düzen oturtursam daha fazla buralarda olurum :)

Kızlar günaydın ben salı akşamı ali ile memlekete gelmiş bulunmaktayim. Iki saatlik uçak yolculuğu , iki saat deniz otobüsü , otobüsler , beklemeler filan yaptık beraberce oğlumla . Çok yoruldum ama korktuğum gibi çok kötü geçmedi. Sadece elimde bavul ve bebek olması zor oldu. Bebek arabası filan da getirmedim ikisini kendim taşıdım yoruldum bayağı. Şimdi bahçemizde nar ağacının altından yazıyorum çok güzel oldu . Apartmandan çok sıkılmışım iyi geldi

Arkadaslar bir soru sormak istiyorum lutfen yardimci olun.hamileyken seker yukleme testi yaptirmayan var mi??

Doktorum bana ac karnina 75 mg seker yuklmesi yaptiracagini soyledi.korkuyorum bebegime birsey olmasindan.ama mutlaka yaptirmalisin diyip duruyor.aranizda yaptirmayip ta saglikli dogum yapanvarmi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…