2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim bebeler çok da küçük değil. Gece kendinin istemesini bekle bence

Sik emme ile dombili olmak arasında bı bağlantı var mı diye merak ettim benim kızım da 3600 doğmuştu çok zor oyalanıyor dışarı cikartirsam 3saatte bı emiyor.yoksa yoluyo yakami
Bende daha hiç 3 saati bekleyemedim. Ayrıca bana emme aralıklarını açmak doğru gelmiyor. İlk 3 ay bebe ne zaman isterse diyor ama o 3 ayda Allah kelamı değil sonuçta. Belki de bebem 2 ay sonra memeyi hiç istemeyecek almayacak. Hazır emiyorken sütüm de varsa ne zaman isterse o zaman verme yanlısıyım

Daha hamileyken almıştım o kitabı. Çocuğunu yalnız büyüten anneler için yol gösterici

Emzirmek gercekten büyük kolaylik. Agzina tikistirmaktan vazgectim saatler gecince öyle bir emiyor ki 5-10 dakikada boşaltıyor sonra denemelik biberonu agzina veriyorum hic almıyor bile. Saatlerce makibe zırıltısı dinlemekten nefret etmistim

Bende öyle sağ ısıt çok geldi dök az geldi bi daha ısıt yorumdum. Emzirdim biraz önce süt vardı genzine kaçtı 3. Kere de kaçınca çok ağladı kıyamadım zorlamadım sağdım veriyorum off offf

Benimki yarin 4 aylik olacak hala daha bogazina kaciyor ama şimdi cabuk toaprliyor şükür. Sen sütun kesilmemesine bak yine arada emzirmeye calis biraz daha büyüyünce korkusuz emerler insallah

Bizim de aynı canım. Doktor anne sütü alan bebek bol kaka yapar, normal dedi iki gün önce.

Kendisinin İstemi’sini bekle ters tepiyor kuzum İpek ben ister ettikçe emmez mesela inatla bence bekle artık büyüdüler acıktıkça emer

Kendisinin İstemi’sini bekle ters tepiyor kuzum İpek ben ister ettikçe emmez mesela inatla bence bekle artık büyüdüler acıktıkça emer
Vallahi o kadar mutluyum ki emdigi icin sanirim mutluluktan sutum de arttı. Israr etmeyince daha hevesli emiyor gercekten. Hayirlisi artik zaten ek gıda zamani da geldi

Benimki yarin 4 aylik olacak hala daha bogazina kaciyor ama şimdi cabuk toaprliyor şükür. Sen sütun kesilmemesine bak yine arada emzirmeye calis biraz daha büyüyünce korkusuz emerler insallah
Çok sevindim canim çok..inşallah darısı benim başıma. Ben şimdilik unutturmaya çalışıyorum memeyi hiç teklif etmiyorum belki bi süre meme görmezse inatlastigini da unutur belki sonra alır. Çok yoruldum sagmaktan zaten sık sagamiyorum..

Benim oglan emmedi lansinohu senin onerinle bir umut almıştım elimde patladi oda. Tam 6 biberon oldu evde daha umudu kestim ise baslarsam kasikla beslenir artik.

Canim cocuklarda 4 yas sendromu var. Cocuklugun ergenligi gibi dusunebilirsin. Resmen duz duvara tirmanirlar azginliktan. Kizimda cok cektim.
Ama kiskanclikta cok etkiliyor. Kizim simdi 7 yasinda anlattiklarinin beterini yasiyoruz. Bazen sinirimde agliyorum kizima cok tepki vermemek icin caresizlikten.

Simdi yaz geldi surekli evde olmaktanda sikildi. Yuzmeye ve tekvandoya yazdiracagim yorulsun ki hırçınlığa vakit kalmaya

CANim sende bir devlet hastanesinde emzirme danışmanından destek alsana hangi ildesiniz
Benim oglan emmedi lansinohu senin onerinle bir umut almıştım elimde patladi oda. Tam 6 biberon oldu evde daha umudu kestim ise baslarsam kasikla beslenir artik.
Kaşıklı biberonlar var deneyebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…