- 30 Nisan 2017
- 413
- 552
- 103
- 49
- Konu Sahibi Homely_angel
-
- #58.621
Ya da ishal durumu yoksa yazmayı unutmuym :)Geçen çocuk doktorunun yeter ki kabız biri günde on defa yapmasıda normal on günde bir defa yapmasıda normal demişti kızım on ğünde bir defa kaka yapıyor kilo alımı da düşük
Bizim bebeler çok da küçük değil. Gece kendinin istemesini bekle benceBenimki gece kafayi bi vurdu sabah 7 de uyandim dedim bayildi heraldebelki uykuda ememez diye biberon verdim. Sonra da saat 12 gibi birkac dakika emdi. Ama göğsüm baya indi. Sizde de bu şekil mi oluyor kuzum acaba bir iki saat araliklarla israr mi etsem yoksa kendisinin istemesini mi beklesem
Bende daha hiç 3 saati bekleyemedim. Ayrıca bana emme aralıklarını açmak doğru gelmiyor. İlk 3 ay bebe ne zaman isterse diyor ama o 3 ayda Allah kelamı değil sonuçta. Belki de bebem 2 ay sonra memeyi hiç istemeyecek almayacak. Hazır emiyorken sütüm de varsa ne zaman isterse o zaman verme yanlısıyımSik emme ile dombili olmak arasında bı bağlantı var mı diye merak ettim benim kızım da 3600 doğmuştu çok zor oyalanıyor dışarı cikartirsam 3saatte bı emiyor.yoksa yoluyo yakami
Daha hamileyken almıştım o kitabı. Çocuğunu yalnız büyüten anneler için yol göstericiayy bu kocalar cok tuhaff o kadar zamanimiz var ki bir de puzzle yapicanben evde tekken tuvalete bile zor gidiyorum bazen.
kizlar ebebekten bi tane kitap aldim 'çocugumla evdeyim' diye cok guzel 0-12 ay ay bebegin motor gelisiminin ve diger becerilerinin nasil olmasi gerektigini gelistirmek icin neler yapmak lazim yazmiş. kitap deyince korkmayin zaman yok diye resimli okumasi kolay bir kitap tavsiye ederim.
Emzirmek gercekten büyük kolaylik. Agzina tikistirmaktan vazgectim saatler gecince öyle bir emiyor ki 5-10 dakikada boşaltıyor sonra denemelik biberonu agzina veriyorum hic almıyor bile. Saatlerce makibe zırıltısı dinlemekten nefret etmistimYa tatile çıkıcaz yolda felan nasıl olcak bilmiyorum. Alışması lazım. Bende hepsini göze aldım hafta içi doktora danışmam lazım tabi boşa kürek çekmeyim. Artık emer alışır yavaş yavaş derse kalsın aç birazda biz rahat edelim çok yoruldum
7 saat olunca ben de aklima taktigim icin uyuyamadim kalkip mama yapayim bari dedim canım.Bizim bebeler çok da küçük değil. Gece kendinin istemesini bekle bence
Hatırladığın için teşekkür ederim canım,oğlanlar 6 aylık oldu,biz iyiyiz herşey yolunda çok şükğr ama zaman kalmıyor ne yazık ki@fbtl @miriab @Visneli_Turtam @gurbet @gubsej @gokce41 @cennet35Avrenim
Homely_angel bir iki kişi daha vardı aklımda unuttum. Acil son durum bilgisi istiyorum. Ne alemdesiniz. Sıkıntınız yoktur inşallah. Tek dıkıntınız bizi beğenmemek olsun
Bende öyle sağ ısıt çok geldi dök az geldi bi daha ısıt yorumdum. Emzirdim biraz önce süt vardı genzine kaçtı 3. Kere de kaçınca çok ağladı kıyamadım zorlamadım sağdım veriyorum off offfEmzirmek gercekten büyük kolaylik. Agzina tikistirmaktan vazgectim saatler gecince öyle bir emiyor ki 5-10 dakikada boşaltıyor sonra denemelik biberonu agzina veriyorum hic almıyor bile. Saatlerce makibe zırıltısı dinlemekten nefret etmistim
Benimki yarin 4 aylik olacak hala daha bogazina kaciyor ama şimdi cabuk toaprliyor şükür. Sen sütun kesilmemesine bak yine arada emzirmeye calis biraz daha büyüyünce korkusuz emerler insallahBende öyle sağ ısıt çok geldi dök az geldi bi daha ısıt yorumdum. Emzirdim biraz önce süt vardı genzine kaçtı 3. Kere de kaçınca çok ağladı kıyamadım zorlamadım sağdım veriyorum off offf
Bizim de aynı canım. Doktor anne sütü alan bebek bol kaka yapar, normal dedi iki gün önce.Kızlar benim bebe günde 6 kere kaka 2 3 kere çiş yapıyo
Tam altını değişiyorum patır patır salıyo yeni beze
Ya da emzirirken gözleri kapalıyken pıtırdatıyo
Yahut tam uykuya geçerken
Çok fazla değil mi bukadar kaka
Kendisinin İstemi’sini bekle ters tepiyor kuzum İpek ben ister ettikçe emmez mesela inatla bence bekle artık büyüdüler acıktıkça emerBenimki gece kafayi bi vurdu sabah 7 de uyandim dedim bayildi heraldebelki uykuda ememez diye biberon verdim. Sonra da saat 12 gibi birkac dakika emdi. Ama göğsüm baya indi. Sizde de bu şekil mi oluyor kuzum acaba bir iki saat araliklarla israr mi etsem yoksa kendisinin istemesini mi beklesem
Vallahi o kadar mutluyum ki emdigi icin sanirim mutluluktan sutum de arttı. Israr etmeyince daha hevesli emiyor gercekten. Hayirlisi artik zaten ek gıda zamani da geldiKendisinin İstemi’sini bekle ters tepiyor kuzum İpek ben ister ettikçe emmez mesela inatla bence bekle artık büyüdüler acıktıkça emer
Hadi inşallah gözün aydinVallahi o kadar mutluyum ki emdigi icin sanirim mutluluktan sutum de arttı. Israr etmeyince daha hevesli emiyor gercekten. Hayirlisi artik zaten ek gıda zamani da geldi
Sagol canim benim :)Hadi inşallah gözün aydin
Çok sevindim canım gözün aydınVallahi o kadar mutluyum ki emdigi icin sanirim mutluluktan sutum de arttı. Israr etmeyince daha hevesli emiyor gercekten. Hayirlisi artik zaten ek gıda zamani da geldi
Çok sevindim canim çok..inşallah darısı benim başıma. Ben şimdilik unutturmaya çalışıyorum memeyi hiç teklif etmiyorum belki bi süre meme görmezse inatlastigini da unutur belki sonra alır. Çok yoruldum sagmaktan zaten sık sagamiyorum..Benimki yarin 4 aylik olacak hala daha bogazina kaciyor ama şimdi cabuk toaprliyor şükür. Sen sütun kesilmemesine bak yine arada emzirmeye calis biraz daha büyüyünce korkusuz emerler insallah
Benim oglan emmedi lansinohu senin onerinle bir umut almıştım elimde patladi oda. Tam 6 biberon oldu evde daha umudu kestim ise baslarsam kasikla beslenir artik.bir de bebeği biberon almayanlara bir tavsiyem olacak inşallah ise yarar sizde de avent kullaniyordum almiyordu kesinlikle, tavsiyeler sonucu lansinoh biberon aldim ve bebegim cok şükür aldi. 1 hafta sonra ise baslayacaktim kara kara düşünüyordum, kesinlikle tavsiye ederim deneyin. ucu daha yumusak ve anne memesi gibi öne yana dogru esniyor.
Canim cocuklarda 4 yas sendromu var. Cocuklugun ergenligi gibi dusunebilirsin. Resmen duz duvara tirmanirlar azginliktan. Kizimda cok cektim.Ya kızlar benim bu kez derdim bebeyle değil büyüğü ile. 4yasinda bı sendrom falan var da benim mi haberim yok ya kızım çok değişti daha önce de yazmıştım kardeşini çok kiskaniyor diye şimdi fazla sallamiyor gibi ama hırçın bize karşı agresif mahallede oyun oynamaya indiriyorum ordan mi öğreniyor nedir garip garip kelimeler kullanıyor bağırıyor bize falan. Alttan alsam daha çok simariyor bazen kızıyorum biraz durakliyo sonra yine devam ne yapacağımı sasirdiyapacağımı sasirdim
Çok sevindim canim çok..inşallah darısı benim başıma. Ben şimdilik unutturmaya çalışıyorum memeyi hiç teklif etmiyorum belki bi süre meme görmezse inatlastigini da unutur belki sonra alır. Çok yoruldum sagmaktan zaten sık sagamiyorum..
Kaşıklı biberonlar var deneyebilirsinizBenim oglan emmedi lansinohu senin onerinle bir umut almıştım elimde patladi oda. Tam 6 biberon oldu evde daha umudu kestim ise baslarsam kasikla beslenir artik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?