2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Benim doktor da daha 3 aylıkken 3 saate emzir dedi ama yapamadım. Kilo alımı iyi diyor doktor. Haftaya 5 aylık olucaz 7 300 şu anda 2850 doğmuştu.
Masallah kilo alımı cok güzel bizim kızla neredeyse kilosu yakin doğmuş 2740 dogdu bizimki
Ama 3 saate bir emzirme olayı 3 aylıkken cok saçma ya çocuğun uyku düzeni olmaz ki
40 günden sonra kendi uyanır kendi ister demişti bize doktor

Kuzum sen gittin mi Gazi hastanesine
Silikonla dene icinde birikiyor ordan biberon gibi emiyor
Basından Beri silikonu deneseydin keşke ben onu da denedin yine de emmiyor sanıyordum biberon seven bebekler onunla emiyor ondan geçersin normal memeye
Sen simdi sağma yaptığın icin sütun tanzimli gelir benimde öyleydi sağ memeyi sağdıcım icin oda öyle İpek sut inince ağlayıp çekiliyor mesela
Ya memeyi keserek verin diyorlar ya da yaslanarak
Ya da yatarak emzirme en iyisi diyorlar

Doymuş kuzim pompa gibi memeni boşaltmasını bekleme benimde boşalmıyor mesela iki emmeye ancak aksama bazen ancak boşalıyor bazende kalkıyorum gun ici hep fos oluyor değişik oliyor yanı cubku bazen sık emiuor 2 3 saate bazen 4 /6 saat bile emmedigi oluyor o zaman ertesi günü göğsüm cok sismiyor cok emmedigi icin

Ben atlet niyetine ince ip askılı zıbın giydiriyorum geceleri üstüne uzun kollu zıbın alt giydiriyordum sabah tisort kol zıbın giydiriyordum

dun ev 25 derece oldu İpek’te cok terleyen bi cocuk gece artık tişört kol zıbın giydirdim

İp askılı zıbın olmadan tulum giydireyim dedim
Terleyince teri emecek bsy olmayınca üstünde ki ter olup çabuk soğuyor ve o soğukluk tenine değiyor diye giydirmedim
Birkaç defa zıbın olmadan giydirmiştim tek tulum ama o zaman ev 22/23 du simdi 25 de terlerse teri emecek bsy yok Diye düşündüm
Acaba ip askılı zıbın giydirmesem mi atlet niyetine temmuz Ağustos gibi direk sıfır kol zıbına geçip onunla yatırırım diyordum ama bilemedim

Valla canim silokondan da patir patir damliyor ama bilemedim en azindan benimki biberon hissini alıp da iciyor sanirim çünkü onsuz hic emmiyor. Dun2 çok ciddi bir karar aldim aglamasini daha da zayiflamasini her şeyi göze aldim ve hiç biberon vermedim aciktikca paşa paşa emdi. Az sürelerle emdi ama demek ki yetti ona. Zaten birkac güne kasik mamasina baslayacagim yarın 4 ayı doluyor.

Benimki gece kafayi bi vurdu sabah 7 de uyandim dedim bayildi heralde belki uykuda ememez diye biberon verdim. Sonra da saat 12 gibi birkac dakika emdi. Ama göğsüm baya indi. Sizde de bu şekil mi oluyor kuzum acaba bir iki saat araliklarla israr mi etsem yoksa kendisinin istemesini mi beklesem

Evet canim bizim doğum tarihimiz yakındı diye hatırlıyorum benimki de 36 da doğdu ama erkekle kız bebekte kilo/boy farkı olur normal.3 saat olayinı gece için demedi canım gündüz için söyledi. Gece için sarılık olayı geçtikten sonra kaldırma dedi.

Gidemedim canım hala ev taşıyorum yerleşemedim ki kendi randevum vardı onu bile iptal ettim. Hafta içi inşallah gitcem. İlk başta uçla vermiştim sonra bıraktık. Bi emmediğinde yine uçla denemiştim almadı ama şimdi alır belki. Dün felan verdim sağdım göğsümü ozaman emiyo ama az dolu olunca yok yani. Uğraşacakta halim yok bi aksamdan aksama görüyorum bebeğimi

Ya tatile çıkıcaz yolda felan nasıl olcak bilmiyorum. Alışması lazım. Bende hepsini göze aldım hafta içi doktora danışmam lazım tabi boşa kürek çekmeyim. Artık emer alışır yavaş yavaş derse kalsın aç birazda biz rahat edelim çok yoruldum

Herkes tatil hazirligi yapıyor bende bayrama memleketime gidicem muglaya tatili bizimle Muğla-kaş arasında çakışan var mı 15gun kadar ordayim

Kızlar benim bebe günde 6 kere kaka 2 3 kere çiş yapıyo
Tam altını değişiyorum patır patır salıyo yeni beze
Ya da emzirirken gözleri kapalıyken pıtırdatıyo
Yahut tam uykuya geçerken
Çok fazla değil mi bukadar kaka

Ben de mersini sorayim.mersinden basliyacaz.bir sure kalalim diyoruz.ama otel dusunmuyorum.cikacagimiz vakit yavru 6aylik olacak.ek gidaya 4aylikken gececem zaten.mersinde kiralik evler var.ek gida icin daha rahat ederim diye dusunuyorum.onerebileceginiz bi yer var mi suyu temiz bebekle rahat edecegimiz...mersinden kimler vardi

Benimki de o kadar yapıyor aynen altını açınca özellikle pitlatiyo

Geçen çocuk doktorunun yeter ki kabız biri günde on defa yapmasıda normal on günde bir defa yapmasıda normal demişti kızım on ğünde bir defa kaka yapıyor kilo alımı da düşük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…