• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Ben de aynı dertten muzdarip iken şöyle yapmaya başladım iki gündür,, koltukaltımı açıyorum bebeğin kafası oraya denk gelecek şekilde yatakta uzanarak memeyi veriyorum ağzına, daha küçükken olmuyordu böyle ama şimdi cuk oturuyor :) dene istersen canım.
Gece bunu yapamam ki kuzum eşimi yataktan atmam lazım bi de bebişle uyumak tehlikeli ya o yüzden :(

Kızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
Değişiyor canım 5 dk emdiği de oluyor. 15 dk da. Ama dinlenmeden ememez bebek, yorulur kız:)

Benim oglan dogdu dogali 5 dk emiyor. Fazla emzirmek istersem tepiniyor tıkanıp morariyor. Ben alistim artik. 2.960 gr dogdu ama simdi toparlacik. Onemli olan sutunun kalitesi. Dert etme o yuzden
Hadi bakalim inşallah. Kilosu da önemli ama sanirim ben sagmaktan biktim artık. Makinem de iyi degil idare edeyim derken iyice nefret ettim

biz 300 gr almışız bu ay canım.Zaten dr söylemişti 3.aydan sonra artık çok kilo alımı beklemeyiz diye kafaya takmadım çok ondan.Bu ay ek gıdaya başlıycam ben yavaş yavaş anne sütüyle hazırlananlardan aldım ben işteyken ondan deniycez bakalım.

Canım ek gıdayı Dr mu önerdi bu ay. Yoksa kendin mi istedin? Ben de hipp mamaları denemek istiyorum da.

Kızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
Benimki 7-8 dk da boşaltıyor göğsümu sadece emiyor

aa bende ondan almıştım bugün sabah.yeni gördüm yazdığını .ama yulaflı olanından.evet anne sütüyle hazırlanıyor olduğundan bunu tercih etmiştim.Birde banyo ürünlerimiz hipp bizim çok memnunum o yüzden hipp i seçmiştim bide yine hipp in 4.aydan itibaren olan kavanoz meyve püreleri var onlardan aldım denemelik her meyvesinden bakalım.inşallah sever tontişim
Iyi yapmişsin inşallah sever kuzu ben meyveyi kendim hazırliyorum seftaliyi cam rendeden gecirip veriyorum pek seviyo kayisı vermistim onuda sevmişti oh bi bebis daha ek gidaya basladi hadi hayırlısı olsun yoğurt icin bisey dedimi doktor size

Back