• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
6 ay bitince mı başlayacaksınız genelde yoksa 6. Ay içindemi arkadaşlar ek gıdaya...

Valla ben 5.ayda tadımlara başlıcam doktor ne derse desin. Şimdiden bile tattırıyorum. Çok katı olup hiç ağzına bişey sürmeyenler pişman oluyor. Bi arkadaşım ilk çocuğa öyleydi, çocuk yemiyor açlık krizine girene kadar. Şimdi2.bebekte 3.5ayda tattırmaya başladı. Benim ablam da yeğenime tattırdı, kızardım ama şimdi herşeyiyiyor. Hem de sağlıklı her şeyi.

Benim 4 ay bitti. 1 şubat doğumlu.. karar veremedim.. oğlum da 6 ay bitti verdim sorun olmadı ama bunda erken demedimmi diyorum mucka mucka

Kızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
En fazla 10 dk emiyor ortalama zaten 5/6 dk ilgisi dağılmışsa 2/3 dk.. eğer aktif emmisse yetmiştir 5/6 dk bence

Kızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
Beş dakika emiyor doktor surelere takılmayın zaten kısalır demişti baskndan beri 5 en fazla 15 dk emmiştir

Gece bunu yapamam ki kuzum eşimi yataktan atmam lazım bi de bebişle uyumak tehlikeli ya o yüzden :KK43:

bende uykum olunca şöyle yapiyorum salondaki koltuklarin basina basimi koyuyorum.uzaniyorum bebegi de normal göğsümde emzirir gibi ama ellerimle kafasini poposunu destekliyorum. bir de burnu tikanmasin diye kontrol ediyorum açisini.

bende uykum olunca şöyle yapiyorum salondaki koltuklarin basina basimi koyuyorum.uzaniyorum bebegi de normal göğsümde emzirir gibi ama ellerimle kafasini poposunu destekliyorum. bir de burnu tikanmasin diye kontrol ediyorum açisini.
O da mantıklı ama uykuya dalamam asla o şekilde ama dinlenmek için güzel seçenek ben bu yüzden yatarak emzirmeyi seviyorum

Süper derken 300 mt açık alan diyor mesela. Arada duvar olursa nekadar oluyor çekişi cnm.
Simdi cnm direk uygulama olarak anlatayim sana bizim yatak odasindan mutfagin balkonu evin bir ucundan digeri yani balkonda arda kopuyor. Arada kac duvar var dersen 3 banyo duvari 1 dolap 2 normal duvar var onun disinda kopma yasamaidm ama baska bir yere de goturmedim hic ses algilamasinda ystteki evinsupuruyo onun sesi bile geliyo :)

Silikon ile emzirdigim icin görüyorum canim göğüs uyarilinca bebek çekmese de silikonun ici süt doluyor. Hızlı geliyor süt belki de benim bebegim ondan birakti beni emmeyi. Ama büyüdü artik daha kolay yutabilir insallah emer yaa
Emer canım emer dedigin gibi çok gelince bogulur gibi olup korkup Bırakan bebekler oluyormus benim aile hekimi hemşirem demişti dikkat et benim kız bu yüzden emmeyi bıraktı beni demişti . Şimdi güçlendiler inşallah emecek artık seni

Simdi cnm direk uygulama olarak anlatayim sana bizim yatak odasindan mutfagin balkonu evin bir ucundan digeri yani balkonda arda kopuyor. Arada kac duvar var dersen 3 banyo duvari 1 dolap 2 normal duvar var onun disinda kopma yasamaidm ama baska bir yere de goturmedim hic ses algilamasinda ystteki evinsupuruyo onun sesi bile geliyo :)
Sağol cnm. Kameralı mı

Benim vardı 6 yaslarima kadar hic yanimdan ayirmadim o kadar eskiydi ki uzerinde bin tane dikiş vardi herhalde:) kesinlikle çok güzel bişey canim inanilmaz bir sevgim vardi ona büyüdükçe biraktim zaten. Ama sen alacaksan da bi tane aynisindan yedek sakla kaybolur ya da basina bisey gelirse bebegin günlerce aglar heralde :)
Ya evet çok tatlı bişey bence de.temizlenmesi için makineye bile attirmiyor kimi cocuklar alip denicem ben de uyku eğitimi vermeyi düşünüyorum zaten yavastan
Ben almadım canım uyku arkadaşı. Ama müslini sevmiş bak. Belki onu arkadaşı yapar. Çok zararlı olduğunu sanmıyorum. Tabi benim fikrim bu.
Şöyle bişeyler alcam canım çekelesin dursun

Eklentiler

• Screenshot_2018-06-08-21-49-59.webp
    Screenshot_2018-06-08-21-49-59.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 73
  • Screenshot_2018-06-08-21-49-32.webp
    Screenshot_2018-06-08-21-49-32.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 67
Kızlar malum havalar ısındı hatta yanıyor benim bebe geceleri zıbınla yatıyor. Üzerine müslin örtüyorum. Yalnız kollar hep açık ve yukarda gece emzirirken bi bakıyorum buz gibi olmuş. Zaten çoğu zaman üzerindekini de tepikleyerek atıyor. Üşür diye korkuyorum. Ne yapabilirim?

bende eskiden yatamazdim o şekilde biraz biçimsiz oluyor tabii ama yorgunluktan herşeye alisiyor insan :KK43:
Doğru diyorsun canım en son evlenmeden önce işe giderken bukadar yorgun ve uykusuz hissetmiştim :( bi de eşim binlik puzzle almış bunu akşama kadar yap diyo benim halim mi var kahvaltı yapacak vaktim bile yok

Kızlar malum havalar ısındı hatta yanıyor benim bebe geceleri zıbınla yatıyor. Üzerine müslin örtüyorum. Yalnız kollar hep açık ve yukarda gece emzirirken bi bakıyorum buz gibi olmuş. Zaten çoğu zaman üzerindekini de tepikleyerek atıyor. Üşür diye korkuyorum. Ne yapabilirim?
Bizimki de açıyo üstünü ayaklar hiç durmuyo, farkettikçe örtelim yeter çok üşüyeceklerini sanmam canım

Ben altina atlet zibin hicbisey giydirmeden penye pijama takimi giydiriyorum canim. Anneme 4 takim aldirdim o kadar inceler ki tülbent gibiler nerdeyse. Onlarla terlemiyor. Bi bak bulabilirsin belki sabaha karşı soguk oluyor kısa olmaz bence de

Back