• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2018 Şubat Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Ankete Katılan
    286
Bizim de öyle bu aralar mikir mikir uyuyor çok uyanıyor çok meme istiyor . Doymuyor mu tam doymadan mi uyuyor sonra yine uyanıyor yoksa başka bi sıkıntısı mi var Neden anlamadım . Hani beslenme araligi artacaktı kısaldı diye söyleniyieum her gece
Meme emmediği zamanlarda kimin kucağındaysa onun kafasını gözünü emmeye çalışıyo emmesi çok mutlu ediyo ama ayarı olur kardeşim biberon muyuz biz

İlahi :KK70:ya bu ekmek ve türevleri bağımlılık yapıyo he. 21 gün sabredince bi daha istemiyo insan kolay kolay.21 gün kuralı diye bir şey var .ama bu sabır da... Zor iş. Birbirimizi gaza getirip başlamamız lazım !
Aynen kiz en iyisi oyle valla hatta yaris yapalim kim kac kilo verdi diye :) 60 olmam lazim 10 kilo fazlam var

Kızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
Benimki de 5-10 dakika emiyor canım çok nadir emerken uyuyor ancak o zaman uzun emer. Ama iki emzirme arası 2 saat bile dayanamıyor maalesef.

Silikon ile emzirdigim icin görüyorum canim göğüs uyarilinca bebek çekmese de silikonun ici süt doluyor. Hızlı geliyor süt belki de benim bebegim ondan birakti beni emmeyi. Ama büyüdü artik daha kolay yutabilir insallah emer yaa
Tazyik sorunu bende de var canım ama emdikçe süt akışı azalıyo istersen önce 2 dakka sağ sonra ver memeni bakalım emcek mi biz de silikonu bıraktık öyle emmiyo, bıraktırcam diye de çok uğraştım

Kızlar emziren hatunlar bi sorum var. Şimdi ben bu veleti aç bırakma pahasına bugün hiç mama vermedim. Sağım da yapmadim. Aciktikca birkac kere yapışıp emdi ama en fazla 5-6 dakika. Sonra çığlığı basıp emmiyor. Bu dönemde sizin bebeler kac dakika emiyor seri emdiği zaman. Dinlene dinlene değil. Göğüsler boşalmadan bırakıyor çünkü. Sonrasinda biberonu agzina dayiyorum kesinlikle almıyor
Benim oglan dogdu dogali 5 dk emiyor. Fazla emzirmek istersem tepiniyor tıkanıp morariyor. Ben alistim artik. 2.960 gr dogdu ama simdi toparlacik. Onemli olan sutunun kalitesi. Dert etme o yuzden

Bizim de öyle bu aralar mikir mikir uyuyor çok uyanıyor çok meme istiyor . Doymuyor mu tam doymadan mi uyuyor sonra yine uyanıyor yoksa başka bi sıkıntısı mi var Neden anlamadım . Hani beslenme araligi artacaktı kısaldı diye söyleniyieum her gece
Aynen öyle mama içirip uyuturdum gecede bir defa uyanırdı son bir hafta gecede 4 defa emmek için uyanıyor 15 dak emzirip yatırıyorum daha da emmek istiyor ama ben dayanamıyorum belki uzun emse uyanmayacak

Kızlar bebek telsizi ne kullanıyonuz. Almak zorundayım. Motorola mbp160 var. İyi gibi. Ama daha ucuz daha iyi olan var mı bildiğiniz. Aslında netten izlenebilen istiyorum ama heryere götüremem

ayy motorola var bende üstüne baktımda model no göremedim. şarjlı güya. pilinden nefret ettim dakka başı şarja takmam gerekiyor. bunlar hep böyleymiiş. onun dışında algılama performansı çok güzel.

ayy motorola var bende üstüne baktımda model no göremedim. şarjlı güya. pilinden nefret ettim dakka başı şarja takmam gerekiyor. bunlar hep böyleymiiş. onun dışında algılama performansı çok güzel.
Süper derken 300 mt açık alan diyor mesela. Arada duvar olursa nekadar oluyor çekişi cnm.

Uykusuzluktan kafayı yicem kızlar bu oğlum gece seksen kere uyanıyo sürekli meme istiyo tükendim bittim artık emzirirken uyyakalıyorum
Ben de aynı dertten muzdarip iken şöyle yapmaya başladım iki gündür,, koltukaltımı açıyorum bebeğin kafası oraya denk gelecek şekilde yatakta uzanarak memeyi veriyorum ağzına, daha küçükken olmuyordu böyle ama şimdi cuk oturuyor :) dene istersen canım.

Ya vallaha bi emse benden ne kadar kolaylik valla sagmaktan canim çıkıyor geceleri 3 te basliyorum 1 saat sagiyorum gündüzleri yine kolay oluyor da..

bilmiyorum canim insallah doguyordur da emer vallahi ya cok kolay emzirmek. Mama vermek de kolay ama aylarca sagmak berbat bisey.. B

Gece emzirmedim canim bu sabahtan beri ac kalinca emmeye basladi ama 5 dakika civari ac oldugu icin mola vermeden emiyor. Uykulu olunca 1 saat duruyordu memeye eskiden hatirliyorum. Ozlemisim valla emmesini ya
Benim kızda 5 dk emiyo 3. Ayda 7 kg dı. Süreye takılma çekişi güzeldir doyuyordur

Ben de Motorola kullanıyorum canım ama modelini bilmiyorum. Ses Algısı iyi K Kaan-merve . Onun dışında bilmiyorum canım :/

Kızlar benim bebis muslin ortuyle rahatliyor cekeleyip duruyor uykusu falan gelince ya da çok huysuzlaninca veriyorum eline susuyor bazen uyuyor. Da acaba bağımlılık yapar mi gerçi normalmis bu guven veriyormus özellikle emmeyen bebeklerde hatta bi adı var psikolojide hatirlayamadim.ama bizim tanıdığın bi kızı vardı bi başörtüsü vardı elinde hiç ayirmiyordu her yere goturuyordu eskimiş puskumus ama sürekli elindeydi ondan korktüm. bi tane uyku arkadaşı mi alsam ki.siz kullanıyor musunuz uyku arkadaşı bez bebek fln.
Ben almadım canım uyku arkadaşı. Ama müslini sevmiş bak. Belki onu arkadaşı yapar. Çok zararlı olduğunu sanmıyorum. Tabi benim fikrim bu.

Back